Meer dan dertig jaar geleden startte ik mijn droom, een schoonheidssalon waarbij ik mensen kon helpen stralen.

De salon groeide uit tot een Medi Spa, een naam die de lading meer dekte. Medi voor diepe huidverbetering en samenwerking met een cosmetisch arts en Spa voor behandelingen waar ook ontspanning deel van uitmaakt. Maar altijd met het doel om resultaat te halen.

Mijn bedrijf groeide met fijne medewerkers, waarvan de meesten startten als stagaire. Sommigen vlogen weer uit, maar anderen zijn gebleven. Met trots kan ik dan ook zeggen dat we samen een enorme expertise in huis hebben. Vakkundigheid en bergen ervaring om jou als onze gast het allerbeste te kunnen bieden.

Mijn visie op schoonheid

In deze dertig jaar veranderde de wereld, de wensen van de consument en de mogelijkheden. Schoonheid werd maakbaar. Hoe meer ik me erin verdiepte, hoe meer me dingen gingen tegenstaan. Je kan een huid dan wel oppoetsen, maar als ogen niet glinsteren of mensen zich niet gelukkig voelen dan stralen ze niet.

Ik ontdekte dat huidverbetering met harde aanpak een oppervlakkige, maar geen echte verbetering gaf in de gezondheid van de huid. Ik ontdekte dat huidverbetering zonder ontspanning niet mogelijk was en dat een huid verbeteren in een stressvolle periode niet kan. Stress is voor het lichaam overleven, en dan heeft het wel belangrijkere taken te doen en de huid is dan het laatst aan de beurt.

Met de jaren ging ik van allerlei apparatuur en luxe producten waar je bij wijze van spreken mee betaalde voor de verpakking, steeds meer terug naar de kracht van de natuur en de energie van onze handen.

Apparatuur zetten we in ter ondersteuning in wat onze handen niet kunnen, producten zijn geselecteerd op werkzaamheid en zoveel mogelijk natuurlijk. Allemaal om jouw puurste schoonheid te ondersteunen, en je eigenwaarde een boost te geven.

Over mij

  • Wat er niet is, dat ontwikkel ik zelf of laat ik ontwikkelen. De reden waarom we Éminence Organics naar Nederland gehaald hebben.
  • De ondernemer in mij is steeds op zoek naar het beste aanbod voor onze gasten
  • Mijn blikveld naar de toekomst gericht, ik zet graag de grote lijnen uit en laat de behandelingen graag over aan onze trouwe en bekwame medewerkers
  • Ik ben meer een leider dan een manager, en heb dit met liefde overgedragen aan Anita.
  • Ga niet door het leven, groei door het leven is mijn motto. Daarom ga ik nooit met pensioen roep ik altijd
  • Onze teamleden voelen als kinderen en samen zijn we één hechte grote familie, waar heus niet altijd alles koek en ei is maar waar we er wel onvoorwaardelijk voor elkaar zijn
  • Aan innovatie ontbreekt het mij nog geen moment, het kan altijd beter!

Geniet van je behandeling, kuur of abonnement. Op naar jouw mooiste huid waardoor je lekker in je vel zit en het kwaliteit van leven toevoegt. Alles begint bij jezelf!

Ontmoet onze teamleden onder de knop: Ons Team / Contact

Liefs Annelies