Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

5 april 2018

Zo prikkelt Timeblock® je uitstraling van binnenuit!

Je wilt de klok terugzetten? Dan is er nu de mogelijkheid!

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Timeblock uw leeftijd omkeert op celniveau en helpt bij het herstellen en vernieuwen van je huid. Een zachtere, jonger uitziende huid, dikker haar en gezonde nagels.

Maar ook meer energie, verbeterde cognitieve vaardigheden en een beter slaappatroon, kortom een jongere jij!

‘Het uurwerk van onze cellen’

Zo lang mogelijk jong blijven, willen we dat niet allemaal? Ook voor de wetenschap is het een van de grootste uitdagingen.

Door de ontdekking van het mechanisme achter het uurwerk van de cellen weten we dat cellen tijdens het delen beschermd kunnen worden tegen aftakeling.

AFREMMEN VEROUDERINGSPROCES

Timeblock bewaart de frisse, jeugdige uitstraling van je huid en lichaam. Het vertraagt het verouderingsproces precies daar waar het begint- in uw DNA.

Ons DNA zit verpakt in chromosomen, de uiteinden, telomeren genaamd, verkorten bij elke celdeling. De lengte van deze telomeren zegt iets over je biologische leeftijd.  Hoe korter de telomeren, hoe meer risico’s voor je gezondheid. Uiteindelijk zijn de telomeren zo kort dat de cel niet meer kan delen en sterft. En dit proces kunnen we vertragen!

TIMEBLOCK®   ‘Inspired by Nature’

Is een revolutionaire ontwikkeling vanuit deze wetenschappelijke ontdekking rond de telomeren.

TIMEBLOCK Supplementen complex.

Een op maat gemaakt, hoog geconcentreerd anti-aging voedingsstoffencomplex dat de celregeneratie optimaal ondersteunt. Het Voorziet je lichaam van een specifieke mix aan kruidenextracten, vitamines en mineralen die de centrale vitale functies ondersteunen. Het staat gelijk aan 5,95 kg rauw plantaardig voedsel en 3 liter groene thee.

Veel behoeften, slechts een oplossing

Elke timeblock®-capsule zit vol met de pure kracht van de natuur. Slechts twee capsules per dag zijn op die manier voldoende voor het hele lichaam. Je verkrijgt de beste resultaten indien je timeblock® over een langere periode gebruikt. Zo blijft de toevoer van vitamines en mineralen naar het lichaam constant.

Zo prikkelt timeblock® je uitstraling van binnenuit!

 • stimuleert de werking van botten, huid, haar en tanden
 • ondersteunt de celvernieuwing
 • beschermt cellen tegen oxidatieve stress
 • vermindert spier- en gewrichtspijn
 • gaat vermoeidheid tegen
 • ondersteunt de stofwisseling, energie en weefselvorming
 • ondersteunt het immuunsysteem
 • ondersteunt cognitieve functies (geheugen, concentratie etc)
 • ondersteunt het zichtvermogen
 • beschermt bloedvaten onderhoudt een goede spierfunctie

 

Het Timeblock mechanisme:

Telomeren werken als een ingebouwde klok in elke cel, die de levensverwachting laat zien. Elke celdeling worden de telomeren iets korter. De lengte van de telomeren zijn een indicator van het verouderingsproces. Het enzym telomerase beschermt tegen het verkorten door ze te verlengen en het biologische verouderingsproces te vertragen!

Timeblock Telomeer Day  Capsule

Verbetert de lichaamsfuncties en activeert het energiestofwisselingsproces in iedere cel. Perfect voor toename van vitaliteit en reduceren van stress.

Timeblock Telomeer Night caspule

Optimaliseert de stofwisseling en stimuleert de celdeling, welke in de nacht 10 keer sneller gaat. Om zichzelf te beschermen tegen aanvallen overdag, vult het lichaam haar reservoir in de nacht en brengt de ontgifting op gang.

INVESTEER VANDAAG IN EEN JONGER UITZIENDE HUID, JE HEBT ER MAAR ÉÉN.

 

 

 

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.