Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

8 januari 2018

Weg met die ontsierende adertjes op de benen

Nagenoeg elke vrouw kent het wel, die ontsierende blauwe en rode adertjes op de benen. Annelies Medi Spa laat ze verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Laat ze nu verwijderen, voor je het weet is het weer zomer!

Al kunnen we het onszelf met deze kou bijna niet voorstellen, over een aantal maanden lopen we weer met blote benen. En op dat moment storen we ons weer vreselijk aan die rode en blauwe adertjes op onze benen, en hebben we spijt dat we daar niet eerder iets aan hebben laten doen.

Over de adertjes:

Deze adertjes zijn uitlopers van de grote bloedvaten. Het zijn bloedvaatjes die vergroot en zichtbaar worden door verzwakte kleppen, waardoor het bloed daar blijft in plaats van dat het naar het hart stroomt. Ze functioneren niet meer, zijn onschuldig maar wel een cosmetisch storende factor. Je kunt er erfelijk mee behept zijn, door zwakkere bloedvatwanden. Ook veel lopen en staan kan ze doen ontstaan. In de loop van de jaren worden het er steeds meer. Vaak zijn ze als een soort spinnetje zichtbaar, voornamelijk op de onderbenen en enkels, maar ook de bovenbenen kunnen aangedaan zijn.

De behandeling:

Waar vroeger door talloze prikjes de vaatjes aangeprikt werden en je daarna twee weken met steunkousen moest rondlopen heeft nu de laser deze taak overgenomen. Steunkousen zijn niet meer nodig.

De behandelingen zijn veilig en effectief. . Dieper gelegen of te grote vaten kunnen niet behandeld worden, deze indicatie is medisch en moet derhalve door de dermatoloog behandeld worden. Tijdens een intake wordt besproken of deze behandeling voor jou geschikt is.

Hoe verloopt de behandeling?

De Alma laser richt zich exact op deze adertjes, waardoor deze elimineren en afgevoerd worden door het lichaam. Zonder de huid te beschadigen krijg je een gladde heldere huid en een hernieuwd zelfvertrouwen. De behandelingen zijn betrouwbaar en bieden lange termijn resultaten.

Met de laserpuls volgen we exact het verloop van het adertje, wat je meteen weg ziet trekken. Ondanks de gekoelde laserkop voelt het als een sterke prikkeling gedurende enkele seconden, daarna trekt het meteen weg. Later is het vaatje weer enigszins zichtbaar en gaat het lichaam dit verder opruimen, afhankelijk van leeftijd en conditie.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is per persoon verschillend, maar 2 tot 4 behandelingen is normaal. Het kan ook zijn dat per keer niet alle vaatjes tegelijk worden behandeld. Dit wordt uiteraard in goed overleg beslist. Tussen de behandelingen zit minimaal 4 weken.

Wat zijn de kosten per behandeling?

Een enkel adertje of klein plekje        € 50.-

Klein gebied                                       € 77.50

Middelgroot gebied                            € 150.-

Uitgebreid gebied                               € 200.-

Kijk hier voor meer informatie of bel meteen voor een intake of afspraak naar 0413-343674

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.