Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

8 januari 2018

Weg met die ontsierende adertjes op de benen

Nagenoeg elke vrouw kent het wel, die ontsierende blauwe en rode adertjes op de benen. Annelies Medi Spa laat ze verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Laat ze nu verwijderen, voor je het weet is het weer zomer!

Al kunnen we het onszelf met deze kou bijna niet voorstellen, over een aantal maanden lopen we weer met blote benen. En op dat moment storen we ons weer vreselijk aan die rode en blauwe adertjes op onze benen, en hebben we spijt dat we daar niet eerder iets aan hebben laten doen.

Over de adertjes:

Deze adertjes zijn uitlopers van de grote bloedvaten. Het zijn bloedvaatjes die vergroot en zichtbaar worden door verzwakte kleppen, waardoor het bloed daar blijft in plaats van dat het naar het hart stroomt. Ze functioneren niet meer, zijn onschuldig maar wel een cosmetisch storende factor. Je kunt er erfelijk mee behept zijn, door zwakkere bloedvatwanden. Ook veel lopen en staan kan ze doen ontstaan. In de loop van de jaren worden het er steeds meer. Vaak zijn ze als een soort spinnetje zichtbaar, voornamelijk op de onderbenen en enkels, maar ook de bovenbenen kunnen aangedaan zijn.

De behandeling:

Waar vroeger door talloze prikjes de vaatjes aangeprikt werden en je daarna twee weken met steunkousen moest rondlopen heeft nu de laser deze taak overgenomen. Steunkousen zijn niet meer nodig.

De behandelingen zijn veilig en effectief. . Dieper gelegen of te grote vaten kunnen niet behandeld worden, deze indicatie is medisch en moet derhalve door de dermatoloog behandeld worden. Tijdens een intake wordt besproken of deze behandeling voor jou geschikt is.

Hoe verloopt de behandeling?

De Alma laser richt zich exact op deze adertjes, waardoor deze elimineren en afgevoerd worden door het lichaam. Zonder de huid te beschadigen krijg je een gladde heldere huid en een hernieuwd zelfvertrouwen. De behandelingen zijn betrouwbaar en bieden lange termijn resultaten.

Met de laserpuls volgen we exact het verloop van het adertje, wat je meteen weg ziet trekken. Ondanks de gekoelde laserkop voelt het als een sterke prikkeling gedurende enkele seconden, daarna trekt het meteen weg. Later is het vaatje weer enigszins zichtbaar en gaat het lichaam dit verder opruimen, afhankelijk van leeftijd en conditie.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is per persoon verschillend, maar 2 tot 4 behandelingen is normaal. Het kan ook zijn dat per keer niet alle vaatjes tegelijk worden behandeld. Dit wordt uiteraard in goed overleg beslist. Tussen de behandelingen zit minimaal 4 weken.

Wat zijn de kosten per behandeling?

Een enkel adertje of klein plekje        € 50.-

Klein gebied                                       € 77.50

Middelgroot gebied                            € 150.-

Uitgebreid gebied                               € 200.-

Kijk hier voor meer informatie of bel meteen voor een intake of afspraak naar 0413-343674

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.