Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

27 januari 2016

Wat zou jij willen bereiken met je huid?

Je maakt een afspraak bij de schoonheidsspecialist en kiest voor een behandeling omdat die vorige keer prettig aanvoelde en dat je daarmee het gevoel had dat het je huid goed deed en dat je het zag. Na een aantal weken ga je voor een herhaalbehandeling, of je gaat niet meer.

Je koopt een fijne dagcréme bij de parfumerie of drogist die zo lekker ruikt en wegsmeert. Een lekker dikke créme, want dat heeft de huid nodig…denk je. De prijs, geur of aantrekkelijke verpakking hebben je doen besluiten deze te kopen. Als de créme op is ga je dezelfde kopen, of een andere waar je toevallig tegenaan loopt. Reiniging is minder belangrijk. Je doet eigenlijk maar wat op gevoel.

Klinkt dit bekend? Is je doel bereikt? Of had je eigenlijk geen doel gesteld? Ben je tevreden, of zou je meer resultaat willen? Maar je gaat toch elke 6 weken naar de schoonheidsspecialist? Wat moet je dan nog meer?

De hierboven geschetste beweging komt heel vaak voor. Natuurlijk is het fijn als je heerlijk kunt ontspannen en een goede klik hebt met de specialiste. Natuurlijk is het fijn als je wenkbrauwen weer mooi gemodelleerd zijn en onzuiverheden zjn verwijderd. Natuurlijk is het mooi als de huid er stralend uitziet na een behandeling, maar voor hoelang?

Zonder vast plan zul je hier echter slechts een week plezier van hebben. Wel erg kort, vind je niet? Na zoveel weken beginnen we weer van vooraf aan. Pappen en nathouden noem ik dat.

Echte huidverbetering is heel goed mogelijk, maar dat begint wel met thuis adviezen opvolgen. Als je naar de dokter gaat met een aandoening, ga je toch ook niet zelf een aspirine halen bij de drogist? Nee, dan volg je keurig het advies op wat je voorgeschreven krijgt, je wilt tenslotte beter worden. Als je in een benzine auto diesel gooit, zal die snel gaan sputteren. Een menselijk lichaam en huid kunnen zich ogenschijnlijk goed aanpassen… totdat de gevolgen zichtbaar en voelbaar worden.

Je huid is een prachtig, maar zeer complex orgaan met heel veel functies. Diezelfde huid hebben we maar een, waar we ons hele leven moeten doen. Ondanks het feit dat je aan een slechte huid nooit zult doodgaan kan ik je vezekeren dat huidproblemen heel veel stress opleveren, en dat een gezonde huid een persoon laat stralen.

Daarom is Medi Spa Annelies een nieuwe weg ingeslagen. De weg om samen met de klant een pad uit te stippelen met een doel en een plan, overgoten met een sausje van heel veel persoonlijke aandacht, service en niet te vergeten; begeleiding.

Onze nieuwe aanpak is dat we samen met de klant de huidconcitie volledig in kaart brengen en analyseren. Wat zou je willen verbeteren en wat is er mogelijk. We brengen onze kennis over en werken van binnenuit. We verkopen geen behandeling of product, maar we verkopen oplossingen en resultaat. We gaan een traject bewandelen, zo klein of groot als je wilt. Als we dan na een half jaar kijken, hebben we werkelijk wat bereikt met de gezondheid van de huid en het welbevinden.

Er is echter een maar… dit werkt alleen met volledige commitment van de klant. Dan komen er prachtige resultaten, en heb je geen last meer van de eeuwige doelloze zoektocht. Dat doen wij voor je.

Groetjes Annelies

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.