Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

27 januari 2016

Wat zou jij willen bereiken met je huid?

Je maakt een afspraak bij de schoonheidsspecialist en kiest voor een behandeling omdat die vorige keer prettig aanvoelde en dat je daarmee het gevoel had dat het je huid goed deed en dat je het zag. Na een aantal weken ga je voor een herhaalbehandeling, of je gaat niet meer.

Je koopt een fijne dagcréme bij de parfumerie of drogist die zo lekker ruikt en wegsmeert. Een lekker dikke créme, want dat heeft de huid nodig…denk je. De prijs, geur of aantrekkelijke verpakking hebben je doen besluiten deze te kopen. Als de créme op is ga je dezelfde kopen, of een andere waar je toevallig tegenaan loopt. Reiniging is minder belangrijk. Je doet eigenlijk maar wat op gevoel.

Klinkt dit bekend? Is je doel bereikt? Of had je eigenlijk geen doel gesteld? Ben je tevreden, of zou je meer resultaat willen? Maar je gaat toch elke 6 weken naar de schoonheidsspecialist? Wat moet je dan nog meer?

De hierboven geschetste beweging komt heel vaak voor. Natuurlijk is het fijn als je heerlijk kunt ontspannen en een goede klik hebt met de specialiste. Natuurlijk is het fijn als je wenkbrauwen weer mooi gemodelleerd zijn en onzuiverheden zjn verwijderd. Natuurlijk is het mooi als de huid er stralend uitziet na een behandeling, maar voor hoelang?

Zonder vast plan zul je hier echter slechts een week plezier van hebben. Wel erg kort, vind je niet? Na zoveel weken beginnen we weer van vooraf aan. Pappen en nathouden noem ik dat.

Echte huidverbetering is heel goed mogelijk, maar dat begint wel met thuis adviezen opvolgen. Als je naar de dokter gaat met een aandoening, ga je toch ook niet zelf een aspirine halen bij de drogist? Nee, dan volg je keurig het advies op wat je voorgeschreven krijgt, je wilt tenslotte beter worden. Als je in een benzine auto diesel gooit, zal die snel gaan sputteren. Een menselijk lichaam en huid kunnen zich ogenschijnlijk goed aanpassen… totdat de gevolgen zichtbaar en voelbaar worden.

Je huid is een prachtig, maar zeer complex orgaan met heel veel functies. Diezelfde huid hebben we maar een, waar we ons hele leven moeten doen. Ondanks het feit dat je aan een slechte huid nooit zult doodgaan kan ik je vezekeren dat huidproblemen heel veel stress opleveren, en dat een gezonde huid een persoon laat stralen.

Daarom is Medi Spa Annelies een nieuwe weg ingeslagen. De weg om samen met de klant een pad uit te stippelen met een doel en een plan, overgoten met een sausje van heel veel persoonlijke aandacht, service en niet te vergeten; begeleiding.

Onze nieuwe aanpak is dat we samen met de klant de huidconcitie volledig in kaart brengen en analyseren. Wat zou je willen verbeteren en wat is er mogelijk. We brengen onze kennis over en werken van binnenuit. We verkopen geen behandeling of product, maar we verkopen oplossingen en resultaat. We gaan een traject bewandelen, zo klein of groot als je wilt. Als we dan na een half jaar kijken, hebben we werkelijk wat bereikt met de gezondheid van de huid en het welbevinden.

Er is echter een maar… dit werkt alleen met volledige commitment van de klant. Dan komen er prachtige resultaten, en heb je geen last meer van de eeuwige doelloze zoektocht. Dat doen wij voor je.

Groetjes Annelies

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.