Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

12 oktober 2017

Waarom is !QMS als anti-aging merk met geen enkel ander cosmetica product vergelijkbaar?

 

Dr. Med. Erich Schulte is  grondlegger en staat samen met biochemici nog altijd aan het roer van nieuwe ontwikkelingen. Ooit begonnen als trauma chirurg, ontdekte hij de anti-aging werking van een door hem ontwikkeld collageen. Deze zeer unieke samenstelling deed brandwonden niet alleen genezen, het maakte de huid ook nog eens ongelofelijk mooi. Het feit dat collageen normaal gesproken nooit door een huid heen kan maakte het bij sceptici ongeloofwaardig. Toch is hij daar wel degelijk in geslaagd en tot op de dag van vandaag nooit geëvenaard.

Collageen, fruitzuur en hyaluronzuur

De zichtbare verbeteringen van de huid liegen er niet om. De bekende glow van een huid die opnieuw aanvoelt als een volle kinderhuid. Stevig en wel. Fris en stralend. Een huid die niet ouder lijkt te worden. Als het niet in de huid zou kunnen, hoe zou je dan die verbetering willen krijgen? De fruitzuren zijn sterk, maar zacht genoeg om de huid niet te beschadigen, wel aan het werk te zetten. Het hyaluronzuur is van de fijnste molecuul  die zelfs tot in de dermis (levende huidlaag) komt. Geen wonder dat onze gasten zo trouw zijn aan !QMS!

Dr. Schulte wil de wereld vertellen dat men moet weten waar ze mee bezig zijn!

Dr. Schulte is wars van agressieve behandelmethoden die je steeds meer tegenkomt. Van Micro Needlling gaan zijn haren recht overeind staan. Volgens Dr. Schulte moet die huidbarrière intact blijven. Anders ontstaat er ellende, die barrière is er niet voor niets!

!QMS staat voor gecontroleerde verbetering van de huid door werkstoffen in hoge concentraties diep in de huid te brengen zonder deze te beschadigen

Door keihard werken en alleen het beste goed genoeg te vinden, is !QMS inmiddels al 2 jaar op een rij wereldleider in de cosmetische spa en is het dit jaar opnieuw genomineerd! Twintig jaar hard werken staat voor maar liefst 85% concentratie aan actieve werkstoffen, resultaten die uniek zijn zonder enig risico, en om een methode te ontwikkelen die de huid verandert en verbetert s zonder de huid te beschadigen. Niet zoals met een gemiddeld product een huid die weer een dag ouder is, of weer net zo droog aanvoelt nadat de crème in de avond verwijderd wordt.  Nee, de huid voelt dag na dag beter aan.

Niche merk

Het staat over de hele wereld in de meest luxueuze hotels en spa’s. Het blijft een niche die je niet zomaar in elke glossy en op elke hoek van de straat tegenkomt. Inmiddels zijn er wel steeds meer Bekende Nederlanders die het ontdekt hebben, waardoor het meer bekendheid krijgt.

Annelies Medi Spa werkt er inmiddels al 13 jaar mee, naar volle tevredenheid. Sterker nog, het wordt alleen maar beter!.

Onderzoek, wetenschappelijke bewijzen, klinische testen in vivo en in vitro

!QMS producten blijven niet op huid liggen als een laagje, maar werken ìn de huid, na twee uur in de hele bovenste huidlaag en na 6 uur zelfs een beetje in de levende huidlaag, de dermis.

En dan komt nu de nieuwe generatie skincare, gebaseerd op epigenetica wetenschap:

De lancering van het Epigen Daily Detox Serum

Met de lancering van de Epigenetic Daily Detox Serum is er een nieuw tijdperk in de cosmetica aangebroken. Een product wat geen enkel merk heeft.

Iedereen heeft een eigen DNA, genen die je van je ouders hebt meegekregen. Die kun je niet veranderen. Toch is dit slechts 20 tot 30 %. De overige 70% is wel beïnvloedbaar.

Als antwoord op de luchtvervuiling is detox skincare een grote trend die gaat komen.  Maar ook hier gaat Dr. Schulte een stapje verder. De revolutie wordt dat de cellen kunnen bepalen wat naar binnen mag en goed is en het slechte naar buiten afvoeren. Cel communicatie!

In plaats van het neutraliseren van de schadelijke stoffen, krijgen de huidcellen een seintje wanneer ze actief moeten worden om te beschermen. De schadelijke stoffen worden zo buiten de deur gehouden alvorens ze ook maar iets van schade kunnen aanrichten. De cellen krijgen informatie en worden gecontroleerd, zonder in het DNA in te grijpen. Het beste middel wordt gebruikt om de cellen in de beste conditie te houden, dus de jeugdigheid vast te houden. 100% bescherming van buitenaf.

Het vocht onder het aangebrachte hyaluronzuur houdt vele malen langer, omdat we waterverlies gaan voorkomen!

Foto’s na twee weken laten significante verschillen zien, en na vier maanden is dit resultaat nog mooier geworden.

Opmerkelijke bevindingen zijn de vertraging van cel veroudering, een hogere vochtbalans, volume en glow. Een gladdere, egale huid en minder rimpeltjes. Ontstekingen verminderen, evenals roodheid en ouderdomsvlekjes.

Het nieuwe tijdperk is nog pril, maar veelbelovend én het begin is gemaakt!

Neem contact op voor een gratis korte kennismakingsbehandeling en we vertellen u er alles over.

 

 

 

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt.

  Marjon van der Wolk

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. In 2018 zien jullie mij dan ook zeker weer verschijnen! Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.