Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

29 augustus 2023

Van Schoonheidsspecialist naar Holistisch Skin Expert

De nieuwe titel van onze experts

Al sinds ik mijn pad bewandel als schoonheidsspecialiste, heeft de titel me altijd dwarsgezeten. Het voelde alsof die eenvoudige benaming niet recht deed aan wat ik werkelijk deed. En wanneer ik anderen vertelde over mijn beroep, leek hun reactie dat gevoel alleen maar te bevestigen. Wat ik deed, was namelijk zoveel meer dan simpelweg crèmes aanbrengen of maskers verzorgen!

Meer dan Uiterlijke Verzorging

Inmiddels zijn er 32 jaren verstreken. Jaren waarin mijn kennis groeide en ik steeds dieper dook om niet alleen de huid, maar ook het lichaam en de persoon als geheel te begrijpen. Ik wilde begrijpen hoe het lichaam reageerde en wat het nodig had. Mijn doel was niet alleen oppervlakkige resultaten, maar echte transformatie. Mijn slogan, “Als je goed in je vel zit, dan straal je” kreeg steeds meer betekenis, een betekenis die ik toen nog niet kon vermoeden.

Verder dan Schone Schijn

Mijn reis leidde me naar apparatuur, veelbelovende cosmeceutische merken en een diepere focus op medische aspecten. Mijn intentie was om problemen op te lossen, maar ik besefte later dat dit vaak niet meer was dan het bestrijden van symptomen. Mijn wens was altijd geweest om mensen daadwerkelijk te helpen zich beter te voelen in hun eigen huid.

Snelle Oplossingen of Duurzaamheid

De tijden zijn veranderd, net als de mensen. De wereld van schoonheid en verzorging is uitgegroeid tot een enorme industrie, waar velen hun weg vinden naar schoonheidssalons en klinieken. Maar er is een duidelijke tweedeling zichtbaar. Enerzijds zijn er de snelle, optische oplossingen die gericht zijn op uiterlijk vertoon, en anderzijds de aanpak die draait om natuurlijke schoonheid van binnen én buiten.

Hoewel ik geen tegenstander ben van subtiele correcties en soms noodzakelijke ingrepen, zie ik met bezorgdheid hoe sommigen doorslaan. Mensen streven naar een ideaalbeeld, willen ergens bij horen, proberen hun eigenwaarde te vergroten of hopen gelukkiger te worden. Maar hun huidconditie verandert niet mee.

De Kracht van Holistische Aanpak

Als skin expert met een diepe fascinatie voor het complete individu en de interactie tussen alles binnen en buiten ons lichaam, ontdek ik telkens nieuwe natuurlijke mogelijkheden die op een veel duurzamere manier effect hebben. Niet alleen op het gebied van huidgezondheid, maar ook op het algehele welzijn.

Wanneer we de huid niet langer beschouwen als een oppervlakkig orgaan, maar als een weerspiegeling van de totale gezondheid en het welbevinden van een persoon, kunnen we echt het verschil maken. Mijn expertise in huidverzorging, gecombineerd met diepgaande behandelingen die fysieke, mentale, energetische en emotionele aspecten omvatten, samen met op maat gemaakte adviezen voor zowel huid als gezondheid, creëren prachtige resultaten. Dit alles wordt aangevuld met natuurlijke huidverzorging en de toewijding van onze gasten.

Een Nieuwe Reis, Een Nieuwe Identiteit

Dit is mijn nieuwe reis, en dit wil ik uitdragen in de markt, en uiteraard draagt het team van Medi Spa deze titel met verve. Het draagt de essentie van ons werk in zich: mensen helpen vanuit hun eigen innerlijke kracht te stralen. Want ware schoonheid gaat verder dan oppervlakkige perfectie; het is de reflectie van innerlijke harmonie, uiteraard aangevuld met een stralende huid en minder ongemakken en puntjes op de i. Het mooiste in jou naar boven halen met de kracht van de natuur!

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.