Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

3 november 2016

Uitnodiging open dag op 10 december

25 jaar schoonheid in de breedste zin van het woord.

Annelies Medi Spa

Op 1 december viert Annelies Medi Spa haar 25 jarig jubileum. Een mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.

In de afgelopen 25 jaar heb ik samen met mijn team vele ontwikkelingen mee- en doorgemaakt, en is het bedrijf gegroeid naar wat het vandaag is. Met steeds het doel voor ogen wat we ambiëren: het werken aan en verbeteren van een mooie, gezonde huid en lichaam op elke leeftijd. Om u te laten stralen!

OPEN DAG OP 10 DECEMBER MET EEN FEESTELIJK TINTJE

Op de open dag die duurt van 12.00 tot 17.00 uur worden alle  behandelingen getoond en uitgelegd. Er is volop gelegenheid om vrijblijvend geïnformeerd te worden en onder het genot van een glaasje inspiratie op te doen. Kijken, voelen, ervaren en beleven zijn de pijlers van de open dag.

PRIMEUR!

Op de open dag lanceren we een nieuw merk, exclusief voor Nederland!

DOORLOPEND DEMONSTRATIES EN VELE INTERESSANTE AANBIEDINGEN.

Wilt u gebruik maken van een behandeling tegen gereduceerd tarief op die dag? Meld dit dan zo spoedig mogelijk per mail naar medispa@annelies-aarts.nl   Informeer naar de mogelijkheden, en plaatsen.

Aanmelden: Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Als u zich via de mail aanmeldt, dan ligt er een leuke gift voor u klaar. medispa@annelies-aarts.nl

Onderhoud-verbetering-verjonging

Wij zijn er voor iedereen die zijn of haar huid gezonder of beter wil maken, of het goed wil onderhouden met gepersonaliseerde behandelingen en advies voor onderhoud. Daarbij werken en adviseren we met een totaalconcept, dus besteden we ook aandacht aan de binnenkant: de spijsvertering en voeding.

Specialistisch

Wij zijn er voor iedereen die een jeugdiger uitstraling wil, die zijn of haar lichaam meer in shape wil krijgen, van overbeharing af wil, kaalheid wil tegengaan of de huid een flinke boost wil geven. Of voor wie permanente make-up, een filler of botox wil.

Beauty & Health concept store

Wij zijn er voor iedereen die gewoon binnen komt lopen in onze Beauty & Health concept store voor advies over alles wat de huid en het lichaam aangaat, of een product wil kopen. Laagdrempelig en gemoedelijkheid is ons motto. Ons deskundige team staat u graag te woord en begeleid u naar een gepaste keuze. Geen zoveelste potje op de plank, maar doelgericht shoppen met een persoonlijk advies en gratis intake. En ‘last but not least’, een gratis korte introductiebehandeling indien u met de producten van start gaat.

Graag tot 10 december,

Annelies Aarts.

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.