Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

3 november 2016

Uitnodiging open dag op 10 december

25 jaar schoonheid in de breedste zin van het woord.

Annelies Medi Spa

Op 1 december viert Annelies Medi Spa haar 25 jarig jubileum. Een mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.

In de afgelopen 25 jaar heb ik samen met mijn team vele ontwikkelingen mee- en doorgemaakt, en is het bedrijf gegroeid naar wat het vandaag is. Met steeds het doel voor ogen wat we ambiëren: het werken aan en verbeteren van een mooie, gezonde huid en lichaam op elke leeftijd. Om u te laten stralen!

OPEN DAG OP 10 DECEMBER MET EEN FEESTELIJK TINTJE

Op de open dag die duurt van 12.00 tot 17.00 uur worden alle  behandelingen getoond en uitgelegd. Er is volop gelegenheid om vrijblijvend geïnformeerd te worden en onder het genot van een glaasje inspiratie op te doen. Kijken, voelen, ervaren en beleven zijn de pijlers van de open dag.

PRIMEUR!

Op de open dag lanceren we een nieuw merk, exclusief voor Nederland!

DOORLOPEND DEMONSTRATIES EN VELE INTERESSANTE AANBIEDINGEN.

Wilt u gebruik maken van een behandeling tegen gereduceerd tarief op die dag? Meld dit dan zo spoedig mogelijk per mail naar medispa@annelies-aarts.nl   Informeer naar de mogelijkheden, en plaatsen.

Aanmelden: Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Als u zich via de mail aanmeldt, dan ligt er een leuke gift voor u klaar. medispa@annelies-aarts.nl

Onderhoud-verbetering-verjonging

Wij zijn er voor iedereen die zijn of haar huid gezonder of beter wil maken, of het goed wil onderhouden met gepersonaliseerde behandelingen en advies voor onderhoud. Daarbij werken en adviseren we met een totaalconcept, dus besteden we ook aandacht aan de binnenkant: de spijsvertering en voeding.

Specialistisch

Wij zijn er voor iedereen die een jeugdiger uitstraling wil, die zijn of haar lichaam meer in shape wil krijgen, van overbeharing af wil, kaalheid wil tegengaan of de huid een flinke boost wil geven. Of voor wie permanente make-up, een filler of botox wil.

Beauty & Health concept store

Wij zijn er voor iedereen die gewoon binnen komt lopen in onze Beauty & Health concept store voor advies over alles wat de huid en het lichaam aangaat, of een product wil kopen. Laagdrempelig en gemoedelijkheid is ons motto. Ons deskundige team staat u graag te woord en begeleid u naar een gepaste keuze. Geen zoveelste potje op de plank, maar doelgericht shoppen met een persoonlijk advies en gratis intake. En ‘last but not least’, een gratis korte introductiebehandeling indien u met de producten van start gaat.

Graag tot 10 december,

Annelies Aarts.

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.