Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

5 april 2018

timeblock® Deep Active Skin Care is een cosmeticalijn die de huid aanmoedigt zich zelfstandig te regenereren.

timeblock® Face Care bevat hoge concentraties innovatieve, hoogwaardige ingrediënten die vrijwel alle factoren compenseren die hun tol op het vernieuwingsproces van de huidcellen eisen.

De gezichtsverzorgingsproducten van timeblock® zijn geschikt voor alle huidtypen.
Ze zijn namelijk niet ontworpen om tekortkomingen – te droge of te vettige huid – te compenseren.
In plaats daarvan activeren ze het natuurlijke vermogen van de huid om te regenereren.

timeblock® Face Care

Op wetenschap gebaseerde huidverbetering, waar het zichtbare en duurzame resultaten realiseert.

Timeblock Face Care penetreert diep in de huid en zorgt voor regeneratie van de cellen voor een stevige, jonger uitziende huid. Het verbetert de huid, maakt ze strakker en neemt donkere kringen rond je ogen weg. deze anti-aging verzorging vermindert zichtbaar rimpels, fijne lijntjes en minimaliseert wallen onder de ogen. Het zorgt voor een sterkere, jongere huid. De producten stimuleren de huid zodat deze opnieuw prima in staat is om perfect voor zichzelf te zorgen!

Hoe veroudert onze huid?

Je huid leest als je levensverhaal. Over de jaren die je al achter de rug hebt.
Maar ook over stress, milieufactoren, slaaptekort en vermoeidheid.
Het natuurlijke vermogen van je huid om te herstellen, neemt erdoor af.
Je huid wordt dunner en droger. Rimpels nemen toe.

De veroudering van onze huid is niets anders dan een puur biologisch proces van de natuur.Het is een proces waar niemand aan kan ontsnappen.De factoren die van invloed zijn, zo niet bepalen, wanneer het verouderingsproces begint en de snelheid waarmee het vordert, zijn even divers als de capaciteiten en functies van onze huid zelf.

Onze huid vormt onze buitenste barrière, beschermt ons, verricht belangrijke metabole functies en kan zich op vele manieren aanpassen aan de omstandigheden (bijvoorbeeld de vorming van eelt als gevolg van druk, bruining door blootstelling aan de zon).

Onze huid heeft drie lagen, waarvan de bovenste laag zich gemiddeld elke 27 dagen vernieuwt wanneer nieuwe cellen van binnenuit groeien.Huidvernieuwing neemt jaar na jaar af en na de leeftijd van 55 (ongeveer) neemt elk vernieuwingsproces een periode van 60-70 dagen in beslag.

Collageen en elastine in onze huid zijn verantwoordelijk voor het vormen van een elastisch net in de dermis en zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit van onze huid.

Vanaf een bepaalde leeftijd, in het algemeen 25, begint het proces van collageenvernieuwing te vertragen.Met andere woorden, collageen degenereert sneller dan het kan worden vervangen.

Onze huid wordt slapper, verliest vitaliteit (rimpels) en zal steeds meer geneigd zijn om uit te drogen waardoor ze ook doffer wordt. Bovendien eisen vrije radicalen ook hun tol door onze collageenvoorraden voortdurend aan te vallen en te vernietigen.

De in elkaar grijpende structuur van de verschillende lagen van de huid begint losser te worden.

Naarmate het lichaam ouder wordt beginnen de vette bestanddelen die de huid ondersteunen – het opvullen en het volume te geven – te veranderen.Het lijkt vaak alsof het hele gezicht begint te hangen.

4 weeks  Intensive Care       

Dit is een intensieve gezichtsverzorging die dag en nacht combineert in een snelwerkende, sterk geconcentreerde anti-aging huidverzorgingsoplossing.

Gebruik timeblock® 4 Weeks om binnen de vier weken een jongere versie van jezelf te kickstarten. Nadien behoud je je look met timeblock® DAY en timeblock® NIGHT.

Het is de ideale introductie van de Timeblock collectie, om het maximale resultaat te behalen. Het is aangewezen als een speciale kuur voor de overvoede, vermoeide en gestreste huid om zichzelf weer te herstellen naar haar natuurlijke regeneratieve vermogen. Ideaal als start van een nieuw seizoen, na een lange periode van reizen, of na een stressvolle periode voor de huid zoals een zon of skivakantie.

GEBRUIKSAANWIJZING
Na je reinigingsritueel breng je een kleine hoeveelheid timeblock® DAY, NIGHT of 4 Weeks aan op je gezicht, je oogzone en, indien nodig, je halslijn. Masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen. Door de lichte consistentie werkt de emulsie perfect in en laat ze geen residu achter. Dit maakt het ook voor mannen een ideaal product.

De fluweelzachte timeblock® DAY-emulsie

bevat een uitgekiende formule van geselecteerde ingrediënten. Deze stimuleren de celactiviteit en beschermen de huid tegen agressie van buitenaf.
timeblock® DAY zorgt er voor dat de huid een jeugdige stevigheid en uitstraling terugkrijgt. Gerevitaliseerd, voelt je huid fluweelzacht en soepel aan.

Het stimuleert de lichaamseigen productie van collageen en elastine.

Het versnelt en ondersteunt de celvernieuwing

Voorkomt afbraak van energiefabriekjes in de cellen en stimuleert nieuwe

De huid blijft langer jong met een significante vermindering van rimpels, fijne lijnen, puf fi ness en biedt en zelfs teint.

De transparante timeblock® NIGHT Fluid

ondersteunt de huidvernieuwing en regeneratie tijdens die natuurlijke regeneratiefase van het lichaam.

Ons hele lichaam komt’ s nachts tot rust, waardoor het kan regenereren en de batterijen kan opladen voor de volgende dag.
Zwitserse kwaliteit
De Zwitserse huidverzorgingsindustrie staat wereldwijd bekend voor haar uitstekende kwaliteit en innovatieve, prestigieuze cosmetica.

Zuivere, premium ingrediënten
Geïnspireerd door de diversiteit van de plantenwereld, maakt timeblock® gebruik van pure ingrediënten van topkwaliteit …

Wetenschappelijk bewezen
… die het in een strikt wetenschappelijk kader door specialisten samenbrengt in een uitgebreid assortiment exclusieve, functionele producten. Allemaal met toonaangevende formules die de pure zuiverheid van het menselijk lichaam versterken.

Ingrediënten:

Agarwood oil: een zeldzaam etherische olie met een delicate geur en een verkwikkende en harmoniserende werking heeft op de zintuigen

Equol: Een plantaardige jeugd boostende molecuul isoflavoon stimuleert de lichaamseigen productie van collageen en elastine Het legt een reservoir diep in de huid beneden de dermis, waar het een langdurig effect bewerkstelligt, geleidelijk aan, waardoor alle cellen bereikt worden.  Het maakt je huid stevig en vol Het is wetenschappelijk bewezen dat geen enkel ander anti aging product op deze manier werkt!

EGCG: extract van witte thee kostbare, ongeopende bladknoppen ondersteunen en stimuleren de celvernieuwing

PQQ: deze nieuwe zeer innovatieve superprotëine complementeert het werk van EGCG en is een boost voor je huidcellen. Het voorziet de cellen van de nodige energie om de celvernieuwing te realiseren.

Malus Domestica fruit cell culture extract: Dankzij het appelstamcelextract , herwinnen de stamcellen van de epidermis hun vitaliteit waardoor het  celvernieuwingsproces  aanzienlijk verbetert.

Algae extract: Rijk in aminozuren, geeft dit algen extract de huid nieuwe energie en herstelt de natuurlijke balans en vitaliteit van de huid.

Ãmeflore: Timeblock gebruikt nooit synthetische parfums. De plantaardige antioxidant heeft een delicate citroen parfum dat een positief effect heeft op de zintuigen en het biedt bescherming tegen vrije radicalen.

Oligopeptiden: ondersteunen het regeneratieproces met de plantaardige polypeptides, en stimuleren de huidvernieuwing. De bewezen toename  van de lichaamseigen collageen en elastine levels resulteren in een zichtbare reductie van lijntjes en rimpels gedurende de nacht. Voor een gezondere, jeugdige, elastische en stevige huid- van binnenuit.

 

 

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.