Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

26 juli 2019

Overlevingspakket voor de menopauze

Diverse wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat volledig natuurlijke fyto-oestrogenen kunnen bijdragen aan een significante verbetering van onze (huid)gezondheid.

Behalve veranderingen gaat de menopauze bij veel vrouwen gepaard met de nodige ongemakken, tenminste in onze Westerse wereld. Bij Aziatische vrouwen komen deze klachten niet of nauwelijks voor.

Klachten variëren van opvliegers, nachtzweten tot depressieve gevoelens, slapeloosheid en zo meer. Ook aan de buitenkant lijkt het verval opeens akelig snel te gaan, gecombineerd met van die jeugdige puistjes. Dat dan weer wel!

Met een natuurlijke aanpak van binnen en buiten kunnen we veel ellende besparen, als de hormonen een loopje met je gaan nemen.

Natuurlijk begint alles met de basis van een zo gezond mogelijke leefstijl. Je kent het wel, gezonde voeding, bewegen, ontspannen etc.

Maar je neigt naar zoet omdat je insulinespiegel van slag is, je kunt je er bijna niet toe zetten om te bewegen omdat je de energie niet hebt én hoe kun je ontspannen als je slaapgebrek hebt en niet kunt slapen? Over het gewicht nog maar niet te spreken, zonder dat je meer bent gaan eten krijg je er gratis kilo’s bij.

Aan de hormonen?

De mogelijkheid bestaat om hormoonpreparaten in te nemen of op de huid te smeren, om de balans te herstellen.

Het nadeel van medicinale hormoontherapie is dat het een synthetische variant is, waar ons lichaam niet blij van wordt. Het werd bovendien lange tijd in verband gebracht met een verhoogde kans op borstkanker.

Wetenschappelijke studies bewijzen grote voordelen met stoffen recht uit de natuur!

Fyto-oestrogenen en hun gezondheidseffect

Veilige therapie met plantaardige hormonen

Fyto-oestrogenen zijn oestrogeenachtige verbindingen afgeleid van planten, die structureel vergelijkbaar zijn met 17β-estradiol

Fyto Oestrogenen blijken een veilig alternatief om de gezondheid en levensduur te verbeteren. Ze werken stimulerend of juist remmend.

Fyto-oestrogenen kunnen de werking van oestrogeen nabootsen bij een tekort aan oestrogeen. Dit is voor vrouwen in de menopauze een groot voordeel, omdat veel overgangsklachten, zoals botverlies, zo beperkt kunnen worden.

Bij een teveel aan oestrogeen (oestrogeendominantie) kan het juist ook gunstig werken om het evenwicht te herstellen. Bij mannen en vrouwen kunnen ze zelfs de risico’s op hormoonafhankelijke tumoren zoals borst- en prostaatkanker verminderen.

Ze dragen bij aan de gezondheid, gewichtsverlies, maar spelen ook een rol om osteoperose degeneratieve hersenziektes en hart en vaatziekten tegen te gaan, de bloedsuikerspiegel te verbeteren en een gunstige invloed te hebben op het cholesterol. Ook de huidgezondheid en het immuunsysteem verbeteren.

Beter slapen, minder of geen opvliegers meer. Depressieve gevoelens nemen af.  

Fyto-oestrogenen en gewichtsverlies

een ander voordeel van fyto-oestrogenen is afvallen. Fyto-oestrogenen kunnen de vetvrije massa vergroten en de vetophoping verminderen door de levenscyclus van vetcellen te remmen. Langdurige suppletie kan ook visceraal vetweefsel (buikvet) verminderen. Fyto-oestrogenen remmen ook ontsteking die ontstaat door obesitas door de antioxiderende effecten

Het gewichtsverlies wordt toegeschreven aan de onderdrukking van de eetlust, een van de werkingen van oestrogeen. Maar dus ook aan afbraak van vetcellen.

Fyto Oestrogenen remmen huidveroudering

Fyto-oestrogenen kunnen fungeren als anti-veroudering in de huid via oestrogeenreceptoren of verhoogde productie van hyaluronzuur, collageen en extracellulaire eiwitmatrix.

Ook kunnen fyto-oestrogenen de doorbloeding van de huid verhogen, voorkomen dat oxidatieve stress celdood veroorzaakt. Onstekingsremmend en werkend als anti oxidant, wat een krachtpatsers!

Na 6 maanden inname is een significante dikte van de huid waarneembaar, evenals een toename van elastine en collageen.

Fyto oestrogenen in je voeding

Natuurlijk kun je via voeding fyto oestrogenen binnen krijgen, er zit helaas een maar aan. Alhoewel het in wel 300 soorten voedingsmiddelen voorkomt is er veel gemanipuleerd of ongefermenteerd zodat ons lichaam er te weinig of niets mee kan.

Ultimate women is een wetenschappelijk onderbouwde suppletie met fyto oestrogenen en aanvullende stoffen als Vit D en Curcuma die samen zorgen voor een volwaardige multi en nog veel meer zoals je kunt lezen.

Fyto-oestrogenen in je skin care met Éminence Organics

Ook in je Skin Care kunnen Fyto oestrogenen veel betekenen.

Yucca extracten, lijnzaad, omega 3, hop, paardenstaart, rode klaver leveren onder andere de volgende voordelen:

 • Het zorgt voor celvernieuwing
 • Verbetert de stevigheid door stimuleren van collageenproductie
 • Voorkomen en behandelen van hormonale veroudering en hormonale acné
 • Verbetert de microcirulatie, ontgift
 • Verlicht hyperpigmentatie

Menopauze overlevingspakket

3 x Ultimate Woman Suppletie  a € 87,- (twee maanden inhoud

6 maanden gebruik:                                              €261,-

2 x Proven Probiotica, om de darmflora te optimaliseren                 €39,90

1 x Stone Crop Gel Wash                                                                          €42,25

1 x Eight Greens Whip Moisturizer                                                         €62,35

1 x Eight Greens Youth Serum                                                                    €48,30

1 x Eight Greens Phyto Masque Hot                                                          €54,30

                                                                                                                ————-

€ 508.10

Nu voor € 450,-

Bronnen:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6390141/

https://www.health-science.be/nl-be/ultimatewoman.aspx

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt.

  Marjon van der Wolk

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. In 2018 zien jullie mij dan ook zeker weer verschijnen! Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.