Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

22 februari 2016

Neem buikvet serieus

Door Annelies.

Dat buikvet ongezond is weten we inmiddels allemaal wel, maar waarom is dat zo ongezond? Waarom gaat het vet juist op de buik zitten? En nog belangrijker, hoe krijgen we weer een mooie, plattere buik?

buikvet

Met de jaren lijkt alles wat je eet wel op je buik te gaan zitten. Zelfs als je gewicht verliest blijft de buik toch nog (te) dik. Vanaf een jaar of veertig wordt dit alleen maar erger door de hormonale veranderingen. Bij veel mannen gaat hun buik uitpuilen en de spiermassa wordt minder, en ook vrouwen zien hun buik groeien.

Buikvet, ofwel visceraal vet is de gevaarlijkste plek voor vetopslag. Dit betekent dat de organen in het vet liggen. Diabetes, hart en vaatziekten en stofwisselingsproblemen liggen op de loer. Buikvet scheidt hormoonachtige stoffen af die laaggradige ontstekingen in het lichaam veroorzaken.

Hoe ontstaat buikvet?

Door overgewicht (hoewel dat niet altijd het geval hoeft te zijn)

Door stress (het stresshormoon cortisol zorgt voor vetopslag in de buik)

Problemen met ontgiften (overbelaste lever)

Teveel suikers

Hormonale storingen

Darmproblemen

Alcohol

Voedings intoleranties

erfelijke aanleg (appel)

Wanneer is je buik te dik?

Bij een vrouw is een buikomvang onder de 80 cm gezond en boven de 88 cm in de gevarenzone.

Bij een man is een buikomvang onder de 94 cm. gezond en boven de 102 cm in de gevarenzone.

Het is zelfs zo dat het meten van de buikomvang wordt tegenwoordig zelfs serieuzer genomen dan het BMI wat tussen de 20 en 25 als gezond beschouwd wordt.

Het goede nieuws;

Je kunt hier zelf werken aan een preventieve gezondheid door het aanpassen van je leefstijl. Vaak is dit niet eens zozeer het minder gaan eten, als wel het anders gaan eten.

Protocol om buikvet te lijf te gaan;

Medi Spa Annelies heeft een protocol ontwikkeld om in 12 weken het buikvet aan te pakken en beter en mooier in je vel te zitten. De totale gezondheid zal verbeteren en zeker ook het gevoel van welbevinden. Het lichaam een handje helpen op een positieve manier.

Door middel van een 12 wekelijkse behandeling met de LIPO 2 cavitatie worden de vetcellen in de buik leeggemaakt door ultra sone golven en op een natuurlijk manier afgevoerd. Pijnloos en veilig.

Je spijsverteringsstelsel een handje helpen met cleansen en optimaliseren van haar functie, zodat alle  gifstoffen en opgeslagen vetten het lichaam kunnen verlaten. Een optimale spijsvertering ligt immers aan de basis van een gezond lichaam.

Tijdens deze 12 weken wordt je optimaal begeleid in het aanleren van een eetpatroon en kiezen voor de meest gezonde voeding. Waarvan je heel je leven plezier kunt hebben. Wees gerust, we hanteren de 80/20 regel. Als je 80% bewust bent, kan het lichaam die 20% wel hanteren.

Tips waar je al mee aan de slag kunt;

Probeer stress te beperken en voldoende momenten van ontspanning te kiezen.

Gun jezelf een goede nachtrust.

Drink minimaal 2 liter water per dag.

Kies voor pure voeding en vermijd de suikers, en denk aan voldoende eiwitten en vetten.

Eet gezonde vetten, deze maken je slank.

Beloon je lichaam en jezelf met gezondheid, fitheid en schoonheid en neem contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.