Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

3 januari 2018

Lagere prijzen voor gezonde producten kost de Nederlandse schatkist teveel geld

 

En zo kan het dus gebeuren dat de invoering van 6% BTW op tandpasta en zonnebrandproducten die vorig jaar ingevoerd werd, nu weer wordt teruggedraaid naar 21% BTW. Dit betekent een stijging van maar liefst 15% op deze producten!

De reden van invoering van een lager tarief was de relatie van de producten met betrekking tot de gezondheid. Top! Maar als het de schatkist geld kost, dan denken we toch liever aan geld op korte termijn dan aan gezondheid op lange termijn. Dat blijkt wel weer. Het zijn geen GENEESmiddelen, en daarom moeten ze van het kabinet gewoon weer duurder worden. Punt.

GEZONDHEIDSproducten kosten nu eenmaal geld. GEZONDHEIDSproducten zijn duurder terwijl ze preventief werken om de staat geld uit te sparen. Eigen schuld dikke bult. Wil jij gezond zijn? Betalen dan!

De preventieve gezondheid is nog altijd een dingetje. Per persoon betalen wij gemiddeld € 5500.- per jaar aan de zorg. Natuurlijk voelen we dit niet zo, we weten niet eens welke kosten we waar voor maken. Iets meer openheid zou beter zijn en ons meer bewust maken.

We hebben het over het algemeen goed in Nederland. Er wordt goed voor ons gezorgd. Als we zorg nodig hebben, of medicatie. Maar waarom besteden we niet meer aan preventie? Is dat niet slimmer? En waarom blijven we medicatie maar automatisch ons hele leven slikken terwijl het misschien niet nodig is? Wat kost dat de Nederlandse schatkist?

Preventie komt nu eenmaal voor onze eigen rekening. Aan de andere kant geeft het wel een fijn gevoel om daar zelf verantwoordelijkheid over te dragen. Gelukkig zijn we ons ook steeds meer bewust van de belangrijkheid hiervan, en willen we onze huid en ons lichaam zo lang mogelijk mooi en gezond houden.

Gelukkig zien we de laatste jaren een grote verandering optreden door de consument. Geleidelijk aan zijn de uitgaven verschoven of uitgebreid van materialistisch naar of met werkelijke kwaliteit van leven. De jongeren zijn zich daar zelfs nog meer van bewust, zo blijkt. Ze vinden zichzelf belangrijk genoeg om mentaal én fysiek goed voor zichzelf te zorgen. De ouderen zijn het van huis uit niet gewend, maar leren snel bij.

De prijzen van de zonneproducten gaan dus weer omhoog, maar is het voor jou een reden om dan maar niet meer te smeren?

Profiteer in de maand januari nog van de 15% korting regeling*

*Dit geldt voor alle producten waar een zonnefactor in zit. Voorkomend in de merken Éminence, !QMS, ZO Skin en ZO Medical en Coloresciences make-up.

Annelies

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt.

  Marjon van der Wolk

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. In 2018 zien jullie mij dan ook zeker weer verschijnen! Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.