Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

27 januari 2016

Hoe kom ik in shape na mijn zwangerschap?

Ervaring van Melanie (medewerkster Medi Spa):

Al was ik niet veel aangekomen tijdens mijn tweede zwangerschap, die laatste kilo’s gingen er maar niet af. Hoe hard ik mijn best ook deed, hoe gezond ik at, ik viel niets af. Heel frustrerend! Op advies van Annelies heb ik besloten om Sanaslank te gaan doen, in een milde fase. Overdag Sanaslank en ’s avonds vis of vlees met groenten. Pasta, rijst en aardappels laten staan. In nog geen 4 weken tijd al 4,5 kg eraf! Ik ben super blij! Ik voel me goed, energiek, kan al mijn kleren weer aan en krijg ook veel feel good complimenten. Ik heb totaal geen hongergevoel en het is heel makkelijk te doen. Mijn stofwisseling was super traag, dat gaf de tanita weegschaal ook aan. Mijn stofwisseling werkte zo goed als niet, zo traag. Nu is mijn stofwisseling vele malen beter, mijn lichaam is weer even wakker geschud! Goede vetverbranding en een glimlach op mijn gezicht, en dat alles in 4 weken tijd. Een echte aanrader om in shape te komen!

Blog

Elke piepjonge moeder wil na de bevalling weer dolgraag en het liefst zo snel mogelijk haar oude figuur weer terug. Die 9 maanden waren voor een goed doel, en natuurlijk heb je dat er graag voor over, maar als het kindje er is blijven er naast de slappe buik vaak nog wat overtollige kilo’s aanzitten. Behalve het gewicht van het kind, vruchtwater en placenta heeft je lichaam ook wat reserves opgebouwd. Een prachtig staaltje van de natuur, maar niet altijd fijn. In het begin is het niet verstandig om snel te gaan lijnen. Je lichaam moet zich immers eerst weer even resetten en de hormonen zijn nog niet in balans. 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren wordt er wel eens gezegd. Alle energie was voor het kind en de reserves voor de borstvoeding.

Een periode dus om na de bevalling heel goed voor jezelf te zorgen. Dit kan door goed je rust te nemen als de mogelijkheid het toelaat. Daarnaast is Hormoonfactor proof eten perfect om snel weer aan te sterken. Extra vitamine inname met suppletie is zeker een aanrader om de tekorten aan te vullen. Te denken valt aan de B vitamines, maar ook vitamine C en een multi zijn belangrijk.

Vaak hebben jonge moeders echter ook last van een tijdelijk trager werkende schildklier en daardoor tragere stofwisseling. Dit past volledig in het rijtje van de hormonale disbalans. Behalve klachten als vermoeidheid, haaruitval en meer wordt afvallen nog moeizamer. Zelfs al eet je minimaal, er lijkt geen gram af te gaan. Toch zijn er zeker mogelijkheden om die schildklier weer te activeren; door de juiste (eiwitrijke en koolhydraat -arme) voeding en voldoende beweging en/ of (kracht)training.

Hiermee halen we het lichaam uit de homeostase toestand, dit is een natuurlijk evenwicht waaraan de functies in het lichaam zich hebben aangepast. Door het lichaam even ‘wakker te schudden’ door niet perse minder, maar wel anders te gaan eten. Door niet meer, maar anders te gaan sporten.

Doordat de buik tijdens de zwangerschap flink is uitgerekt, is behalve de verslapte spieren die met sporten (krachtraining) weer moeten aansterken, ook het bindweefsel behoorlijk uitgerekt. Dit bindweefsel heeft een sterk herstellend vermogen, maar ook hier is een mogelijkheid om de natuur op een natuurlijke manier een handje te helpen. Door middel van endermologie kan de buik weer snel in de oorspronkelijke staat terugkeren, of misschien nog wel mooier dan daarvoor!

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.