Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

30 juli 2018

Healthy & beautiful aging new level

 

  Annelies Academy presenteert

Duurzame verbetering van huid, lichaam, gezondheid en welbevinden nieuwe stijl

De wereld blijft in ontwikkeling, Annelies Medi Spa blijft in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe producten, behandelingen of technieken bij. Geselecteerd op kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Maar ook op nieuwe inzichten.

Ik begrijp dat  innovaties soms zo snel gaan, dat je als gast soms even niet weet waar het nou over gaat of wat voor keuze je moet maken uit het aanbod.

En daar hebben we een oplossing voor bedacht:

We gaan op regelmatige basis kleinschalige workshops en masterclasses aanbieden voor onze gasten!

Op deze manier wordt je op een prettige en duidelijke manier op de hoogte gebracht door een deskundige op dat gebied. Kennis is macht. Hoe beter je je huid, lichaam en mogelijkheden leert kennen, hoe beter je keuzes kunt maken en hoe leuker het wordt. De gezondheidspreventie van de toekomst.

De workshops zijn overwegend gratis, afhankelijk van de spreker en locatie en vinden plaats bij Medi Spa of in The Duke

 

Dinsdag 11 sept:              ‘Boost je huid van binnenuit’  met LaViesage

Door Anouk Weegels

Een huid werkt van binnen naar buiten, niet andersom. Herstel en opbouw moet daarom ook van binnen naar buiten gebeuren, aangevuld met goede behandelingen en producten om de huid van buitenaf te triggeren, stimuleren, verdunnen, zuiveren, voeden of kalmeren. Om processen op gang te brengen.

De beste verbetering van de huid komt daarom van binnenuit, daar waar de opbouw van de huid plaatsvindt. Sterker nog, zonder genoeg goede stoffen aan de binnenkant, is er geen goed herstel mogelijk! Aan de buitenkant kunnen we met behandelingen de huid triggeren, stimuleren, verdunnen of kalmeren, voeden.

Deze masterclass legt de relatie tussen voeding/ suppletie en de huid uit en laat zien wat je op welke manier kunt bereiken. Welke stoffen heeft de huid te kort? Hoe bouw je een huid van binnenuit op? Een erg interessante lezing die je meer leert over je lichaam, de tekorten en de mogelijkheden. Wat maakt de supplementen van LaViesage nu zo bijzonder? Aanvullend kun je een gratis collageenmeting ondergaan. (privé)

Tijd; van 10.00 tot 12.00  of van 13.00 tot 15.00

Locatie: Medi Spa Annelies

De bijeenkomst is kosteloos.

Aanmelden per mail naar medispa@annelies-aarts.nl

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel.

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt.

  Marjon van der Wolk

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. In 2018 zien jullie mij dan ook zeker weer verschijnen! Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.