Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

19 maart 2020

Gezond blijven en je immuniteit ondersteunen, nu belangrijker dan ooit

PraeCell®

Gezond blijven en je immuniteit ondersteunen, nu belangrijker dan ooit

In het menselijk lichaam speelt zich een voortdurende strijd af tussen schadelijke indringers, zoals bacteriën, virussen en schimmels, en het verdedigende immuun- of afweersysteem. Om die strijd te winnen, heeft ons lichaam nood aan voldoende hoeveelheden natuurlijke vitamines, spoorelementen en mineralen. Nochtans nemen we daarvan te weinig op.

Dat komt onder meer door:

 • de zware druk in het professionele leven of privéleven (stress)
 • de toename van fastfood en kant-en-klare maaltijden in ons dieet (een gebrek aan verse groente en fruit)
 • de verhoging van de hoeveelheid zware metalen in de bodem (waardoor planten zelf te weinig voeding krijgen)
 • de vergrijzing (meer chronische ziektes en een minder efficiënte opname van voedingsstoffen)

Als ons immuunsysteem in kracht afneemt, worden we sneller ziek. We zijn dan vatbaarder voor infecties zoals die nu heersen en vertonen al op jongere leeftijd verouderingsverschijnselen.

Een natuurlijke celbescherming

Voor een sterker immuunsysteem, meer levensenergie en een gezond hart


Een hoogkwalitatief, zuiver plantenconcentraat met gefermenteerd soja-extract, vitaminen en mineralen

Preventie is belangrijk – hoe vroeger men ermee begint, des te effectiever de bescherming tot op hoge leeftijd

Praëcell staat garant voor een optimale preventie, een cel- en immuunsysteem dat goed functioneert is het enige wat men nodig heeft om op hoge leeftijd nog steeds gezond en vitaal te zijn.

Dit zijn de eigenschappen van Praëcell:

 • Zorgt ervoor dat de cellen voldoende voorzien worden van voedingsstoffen, zoals vitamines en spoorelementen
 • Rijk aan natuurlijke antioxidanten
 • Beschermt tegen vrije radicalen (sterke anti-aging-werking)
 • Bevordert het immuunsysteem
 • Beschermt tegen vroegtijdig ouder worde
 • Draagt bij tot de bescherming van de bestanddelen van de cel (kankeraandoeningen etc.)
 • Ondersteunt de botstofwisseling
 • Ondersteunt de normale werking van het hart
 • laat de cholesterolspiegel dalen
 • Verhoogt het weerstandsvermogen
 • Versterkt de resistentie tegen infectie

Praëcell bevat puur natuurlijke stoffen zonder kunstmatige toevoegingen.

samenstelling PraëCell®

 • Gefermenteerd sojaextract (isoflavonen / equol
 • Natuurlijk acerolaextract (natuurlijke vitamine C)
 • Bèta-glucaan uit gist
 • Lycopenen
 • Plantaardige vitamine D3
 • Zink

PRAËCELL® IS:

» een zuiver natuurlijk product en bevat geen genetisch gemanipuleerde stoffen

» veganistisch

» lactose- en glutenvrij

» zonder suiker

» zonder kleur-, smaak- en bewaarstoffen

» capsule is maagzuurresistent en opent in de darmen

Niet gebruiken bij soja-intolerantie of bij een allergie voor gist en soja-eiwitten.

Gebruiksaanwijzing:  1 – 2 capsules dagelijks met voldoende vloeistof voor de maaltijd

Prijs € 67.- per twee maanden (bij gebruik van één capsule per dag)

Waarschuwingen:

 • De aangegeven aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden
 • Buiten het bereik van kinderen bewaren.
 • Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een evenwichtige voeding gebruikt worden
 • Niet innemen in geval van allergie voor soja, glucanen, tomaten en kersen
 • Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk
 • Niet aangewezen voor zwangeren en voor vrouwen tijdens lactatie

Eigenschappen van de in PraëCell® actieve werkstoffen

Sojaextract – Veelvuldig gefermenteerd

De voor PraëCell gebruikte sojabonen worden op een hoogte van 1600 meter verbouwd in het noorden van China en rijpen 2 maanden langer dan normaal. Zo wordt een uitzonderlijk hoog gehalte aan voedingsstoffen gegarandeerd. Door een speciaal gepatenteerd fermentatieproces verkeert het in PraëCell aanwezige sojaextract in een optimale biobeschikbare vorm. De sojaboon bevat naast isoflavonen andere, net zo belangrijke werkstoffen zoals protease-inhibitoren, saponines, protease-remmers, phytosterolen, phytinezuur etc. Deze stoffen behoren tot de secundaire plantenstoffen en hebben o.a. sterke antioxidante en kankerremmende eigenschappen.

Talrijke epidemiologische studies hebben aangetoond dat bepaalde kankeraandoeningen en hart- en vaatziektes in Aziatische landen veel zeldzamer zijn dan in westerse landen. Dit fenomeen wordt toegeschreven aan de sojarijke voeding. Verschillende onderzoeken kennen soja de volgende eigenschappen toe:

+ Positieve effecten op de botstofwisseling
+ Cholesterolverlagende eigenschappen
+ Ondersteunt de gezondheid van het cardiovasculaire systeem
+ Ondersteunt de activiteiten van ons immuunsysteem
Natuurlijke preventie van kankeraandoeningen

Organisch Acerolaextract

De acerola-kers is afkomstig uit Zuid- en Midden-Amerika. De rode kers, ook wel “kers van de Antillen” genoemd, smaakt ietwat zuur en is bijzonder rijk aan natuurlijke vitamine C. De acerola kers verschaft het lichaam 30 keer zoveel vitamine C als een citroen. In tegenstelling tot synthetisch geproduceerd ascorbinezuur (vitamine C) bevat het organische acerolaextract andere natuurlijke werkzame plantenstoffen. Het lichaam produceert zelf geen vitamine C en daarom moet het regelmatig van deze stof voorzien worden. Vitamine C bevordert de volgende processen:

+ Normalisering van de cholesterolspiegel
+ Een gezonde energie- en vetstofwisseling
+ Vorming van collageen, waardoor de huid steviger en soepeler wordt
+ Belangrijk voor lichaamseigen afweersystemen
+ Een evenwichtig zenuwstelsel

Bèta-Glucaan

Glucanen uit gist staan bekend omwille van hun hoge kwaliteit. Ze zijn betrouwbare en effectieve supplementen die garant staan voor een optimale werking van het immuunsysteem en een daling van de cholesterolspiegel. Glucanen activeren macrofagen* en beschermen het lichaam zo tegen indringers en ziektes. Ons immuunsysteem verwerkt ongeveer één miljoen genmanipulaties per seconde, alleen omdat het zo eigen en vreemde cellen optimaal zou kunnen herkennen.

Het is belangrijk om een dergelijk systeem in evenwicht te houden zonder het onnodig te stimuleren. Anders kan het de eigen cellen aanvallen, wat tot auto-immuunziektes zoals bv. diabetes, reuma etc. kan leiden. Het bijzondere aan glucanen is het feit dat ze het immuunsysteem optimaliseren zonder het overmatig op gang te brengen. Glucanen zorgen voor een:

+ Optimalisatie van het immuunsysteem
+ Daling van de cholesterolspiegel
+ Controle van de bloedsuiker
+ Reductie van het risico op hartziektes (coronaire circulatie)

*Macrofagen  (bepaald type van witte bloedcellen) zijn immunomodulatoren en bevinden zich praktisch overal in het menselijk lichaam. Ze herkennen vreemde organismen (cellen geïnfecteerd door bacteriën of parasieten alsook gedegenereerde cellen en tumorcellen). Hun specifieke functie is het herkennen en vernietigen van geïnfecteerde en gedegenereerde cellen.

Selenium

De beste biologisch beschikbare vorm van selenium is seleniumgist (selenomethionine). Organisch gebonden selenium komt als bestanddeel van plantaardige voedingsmiddelen voornamelijk voor in gist, knoflook, eetbare paddenstoelen, orgaanvlees en vis. Omdat het in het lichaam niet meer omgezet moet worden, is seleniumgist in tegenstelling tot niet-organische seleniumzouten direct biologisch beschikbaar. Alleen wanneer selenium in voldoende hoeveelheden wordt opgenomen, kunnen de belangrijkste functies in het lichaam vervuld worden.

De Midden-Europese landbouwgronden staan over het algemeen bekend als seleniumarme gebieden. Een bijkomend probleem is dat het gehalte aan zware metalen in de grond erg hoog is, waardoor de planten selenium slechts in beperkte hoeveelheden opnemen. Een tekort aan selenium komt vaker voor dan men denkt, vooral bij mensen die onder zware druk staan. Daartoe behoren onder andere personen die zware fysieke arbeid leveren, mensen met stress of chronische spijsverteringsstoornissen, vegetariërs, veganisten en zelfs ook alcoholisten. Studies van de afgelopen jaren hebben aangetoond dat er een rechtstreeks verband bestaat tussen een tekort aan selenium en verschillende ziektes. Dit zijn de belangrijkste functies van selenium:

+ Beschermt de delen van de lichaamscel alsook het DNA tegen oxidatieve schade
+ Optimaliseert de normale werking van de schildklier
+ Bevordert het immuunsysteem

Vitamine D

Vitamine D is van cruciaal belang voor onze botten. In de vorm van vitamine D3 (cholecalciferol) draagt het bij tot de differentiatie van stamcellen in de botten, de regeling van de calciumhuishouding en de stofwisseling van de mineralen calcium en fosfaat, die mede instaan voor de opbouw van het bot. Bovendien speelt vitamine D een rol in de differentiatie en rijping van cellen van het immuunsysteem in o.a. T-cellen*. 15 Naarmate het organisme ouder wordt, gaat het steeds minder vitamine D produceren. Oudere mensen blijven bovendien steeds vaker uit de zon en moeten er daarom op letten dat ze voldoende vitamine D opnemen. Ook vrouwen in de menopauze hebben na de hormonale veranderingen in het lichaam vaak een tekort aan vitamine D. Dat kan tot osteoporose (botontkalking) leiden. Recente studies linken een tekort aan vitamine D aan verschillende ziektes, zoals bv. hartaandoeningen, hoge bloeddruk, infecties, kanker, gewrichtsaandoeningen en diabetes. De belangrijkste functies van vitamine D zijn:

+ Instandhouding van de gezondheid van de botten
+ Bevordering van het immuunsysteem

*T-cellen  zijn afweercellen. De intensiteit van de immunologische reactie moet voortdurend worden gecontroleerd, om enerzijds de kankercellen en ziekteverwekkers te vernietigen maar anderzijds ook de auto-immuniteit tegen normale weefsels te onderdrukken. Bovendien moet de postproductie en rijping van de T-cellen constant worden
gehouden.

Vitamine K

Vitamine K is een in vet oplosbare vitamine. Het is van belang voor de bloedstolling en voor een gezond coronair systeem (kransslagaders van het hart) en heeft een rechtstreeks aandeel in de opbouw en de gezondheid van de botten. Wetenschappers uit Heidelberg bestudeerden in een tijdspanne van 10 jaar bijna 25.000 deelnemers tussen 35 en 64 jaar oud en stelden vast dat het risico op kanker en overlijden daalt door een hoge opname van vitamine K2 (American Journal of Clinical Nutrition). Vitamine K zorgt voor:

+ De gezondheid van de botten
+ Een gezond coronair systeem
+ Preventie van kankeraandoeningen

Zink

Zink is één van de onmisbare (essentiële) spoorelementen. Ons lichaam heeft zink nodig voor een heleboel verschillende functies. Het is aanwezig in verscheidene enzymen en speelt een sleutelrol bij de suiker-, vet- en eiwitstofwisseling. Zink is eveneens belangrijk voor de opbouw van het erfelijk materiaal en de celgroei. Het vervult nog verschillende andere voorname taken in het immuunsysteem en ook de hormoonhuishouding is op de aanwezigheid van zink aangewezen. Omdat zink niet in het lichaam kan worden opgeslagen, moet het  regelmatig van buitenaf worden aangeleverd. Een meta-analyse van 15 gepubliceerde klinische studies heeft aangetoond dat zink een verzachtend effect heeft op verkoudheden. Zink:

+ Is onmisbaar voor verschillende enzymen
+ Speelt een centrale rol bij de stofwisseling
+ Werkt als een effectief antioxidant
+ Is belangrijk voor de stofwisseling bijvoorbeeld het complex van zink en insuline

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt.

  Marjon van der Wolk

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. In 2018 zien jullie mij dan ook zeker weer verschijnen! Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.