Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

13 juni 2016

ClearLift laser behandeling, dé zomerbehandeling bij uitstek.

Door Annelies

Laser is niet meer weg te denken in de anti-aging markt. Op nummer 1 staat nog altijd de leefstijl, direct gevolgd door de verzorging van je huid in het instituut én niet te vergeten thuis! Wel met werkzame producten met hoogwaardige ingrediënten natuurlijk.

Voor een volgende stap naar huidverbetering komt de laser om de hoek kijken.

Lasers zijn er in verschillende varianten en met verschillende doeleinden. Met de meeste lasers mag je in de zomer niet behandeld worden doordat de huid te bruin is, of omdat je risico loopt op pigmentatie problemen door de zon.

Maar dit geldt niet voor de CLEARLIFT LASER

Het is de eerste generatie fractional laser die de bovenste huidlaag intact houdt! Een bewezen wetenschappelijke onderbouwde laser op basis van licht en energie.

De ClearLift geeft een diepe huidverbetering/ vernieuwing zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De behandeling is totaal niet pijnlijk, je doezelt weg door de aangename warmte. De duur van de behandeling met voor en nazorg kost niet meer dan 45 minuten. Doordat de opperhuid intact blijft, mag de laserbehandeling zelfs in de zomer en op een gebruinde huid uitgevoerd worden.

Tegelijkertijd heeft de behandeling een enorme werking ín de diepere huidlagen. De ClearLift kan tot wel 3 mm diep in de huid, en daar wordt de huid tot werken aangezet. Met verschillende tips kunnen we de precieze diepte instellen voor nog meer resultaat en maakt het behandelen mogelijk van elk gebied van het gezicht, hals en decolleté en ook het lichaam.

Wat gebeurt er dan in de huid?

De hoge intensiteit van mechanisch opgewekte energie  in de diepere huidlagen (dus onder de epidermis) creeërt een gecontroleerde schade waardoor de huid opnieuw aan het werk gezet wordt voor aanmaak van collageen en de huid weer tot leven komt. De teint verbetert, fijne lijntjes en rimpeltjes worden minder en het weefsel verstevigt. Het is zowel inzetbaar op het hele gezicht, hals en decollete alsook voor het lichaam op b.v. striae. Ook de delicate zones zoals oog en halsgebied leveren mooie resultaten op. Acnélittekentjes vervagen.

De clear lift voldoet aan alle eisen en is klinisch getest en bewezen.

Dit alles maakt het tot een comfortabele en zeer effectieve behandeling met de best mogelijke resultaten, zonder downtime!

Testomonials ;

“Uit mijn histologische analyse blijkt dat de epidermis grotendeels intact is. Er is echter duidelijk zichtbare schade in de door de zon beschadigde middelste en bovenste lagen van de dermis, wat gepaard gaat met verstoord en gedistingeerd collageen. De clear lift Q-Switch fractionele laser is een veelbelovend middel dat niet-ablatieve beschadiging van het collageen en huidvernieuwing mogelijk maakt onder een grotendeels intacte epidermis.

Prof. Dr. Uwe Paasch

Leipzig Duitsland

“Clearlift is uitgegroeid tot mijn favoriete behandeling voor verschillende indicaties; melasma, acné, rosacea, huidvernieuwing, striae, verwijderen van tatoeages. Er is geen enkele behandeling zoals Clearlift op de markt; ze is werkelijk uniek. Ik kan me niet voorstellen om zonder te werken in mijn kliniek.

Dr. Dinko Kalitema, Dermatoloog.

Meer informatie vind je onder laser behandeling ClearLift.

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.