Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

QMS
9 januari 2017

25 jaar Annelies Medi Spa

Ten eerste wensen we u een stralend 2017 toe. Als u straalt dan wordt het leven leuker, gemakkelijker en beter.
Wij willen u graag zien stralen!
Niet voor niets staat Annelies Medi Spa voor duurzame verbetering. Het doel hierachter is om een toegevoegde waarde te bieden in gemak, duidelijkheid, comfort en verbetering/verfraaing voor de meest stralende en gezondste versie van uzelf. Hoe we dat doen?

1 Gepersonaliseerd plan van aanpak;

Na het analyseren van uw wensen tijdens een uitgebreid consult brengen we de mogelijkheden in kaart. Soms is alleen het thuisgebruik van producten die heel gericht worden geadviseerd al voldoende om een prachtig resultaat behalen, soms kan een uitgebreider plan nodig of gewild zijn. Wilt u graag weten welk advies we voor u in petto hebben? Maak dan een afspraak, het consult is gratis. En we kijken altijd naar het totaalplaatje, en handelen vanuit de oorzaak. Niet productgericht, maar mensgericht.

 

2 Abonnementen op maat;

Sinds enkele jaren bieden we abonnementen op maat aan. Wegens het succes hiervan zijn we deze gaan uitbreiden op alle terreinen en maken we ze nog meer gepersonaliseerd. Het voordeel van abonnementen geeft duidelijkheid en continuïteit en niet te vergeten een enorm financiëel voordeel voor u als gast. Behalve van de merken !QMS, ZO Skin Health, Éminence en LPG hebben we deze intussen ook voor het definitief ontharen, laserbehandelingen en skinboosters in het leven geroepen. U weet voo

rtaan exact waar u aan toe bent, en bent verzekerd van een vaste plaats in de agenda en u eigen gekozen specialiste en krijgt bovendien korting op behandelingen én producten. Vraag rustig naar de mogelijkheden van een abonnement op maat en de voordelen hiervan! Abonnementen van behandelingen inclusief producten voor thuisgebruik zijn er al vanaf € 61.50 per maand!*
*Vanaf januari 2017 vervalt de 5 % korting op alle producten, deze zijn uitsluitend nog voorbehouden aan abonnementhouders.

25 JAAR ANNELIES MEDI SPA

Dit vieren we het hele jaar met een maandelijks thema.
In de maand januari staat !QMS in de spotlights!

Wat zijn de extra’s?

Er ligt voor iedereen een glossy van !QMS klaar, zolang de voorraad strekt.
Op 11 en 20 januari vinden de jaarlijkse !QMS experience days plaats, waarbij u gratis kunt kennismaken met !QMS en een persoonlijk advies krijgt. Deze dagen zijn eerder al aangekondigd en nagenoeg volgeboekt. Bij interesse komt u op de wac

htlijst, voor een uitvaller of een nader te bepalen datum bij veel aanvragen.
Maak een vriendin, collega, moeder of partner blij met een gratis meet & treat kennismaking met !QMS. Als diegene besluit onze vaste gast te worden en een vervolgafspraak inboekt, dan ontvangt u naar keuze een handcréme t.w.v. € 24.- of een kadobon van € 12.50.

!QMS aanbiedingen

Time to relax set, waarin u alleen het relax o firm masker betaald en een heerlijke cedergeurkaars en een handcreme cadeau krijgt € 79.60*
Body set met daarin 45 en 30 ml verpakkingen van de body exfoliant, verstevigende bodylotion, handcreme en neck& more voor € 77.80*

*zolang de voorraad strekt.

 

 

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.