Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

QMS
9 januari 2017

25 jaar Annelies Medi Spa

Ten eerste wensen we u een stralend 2017 toe. Als u straalt dan wordt het leven leuker, gemakkelijker en beter.
Wij willen u graag zien stralen!
Niet voor niets staat Annelies Medi Spa voor duurzame verbetering. Het doel hierachter is om een toegevoegde waarde te bieden in gemak, duidelijkheid, comfort en verbetering/verfraaing voor de meest stralende en gezondste versie van uzelf. Hoe we dat doen?

1 Gepersonaliseerd plan van aanpak;

Na het analyseren van uw wensen tijdens een uitgebreid consult brengen we de mogelijkheden in kaart. Soms is alleen het thuisgebruik van producten die heel gericht worden geadviseerd al voldoende om een prachtig resultaat behalen, soms kan een uitgebreider plan nodig of gewild zijn. Wilt u graag weten welk advies we voor u in petto hebben? Maak dan een afspraak, het consult is gratis. En we kijken altijd naar het totaalplaatje, en handelen vanuit de oorzaak. Niet productgericht, maar mensgericht.

 

2 Abonnementen op maat;

Sinds enkele jaren bieden we abonnementen op maat aan. Wegens het succes hiervan zijn we deze gaan uitbreiden op alle terreinen en maken we ze nog meer gepersonaliseerd. Het voordeel van abonnementen geeft duidelijkheid en continuïteit en niet te vergeten een enorm financiëel voordeel voor u als gast. Behalve van de merken !QMS, ZO Skin Health, Éminence en LPG hebben we deze intussen ook voor het definitief ontharen, laserbehandelingen en skinboosters in het leven geroepen. U weet voo

rtaan exact waar u aan toe bent, en bent verzekerd van een vaste plaats in de agenda en u eigen gekozen specialiste en krijgt bovendien korting op behandelingen én producten. Vraag rustig naar de mogelijkheden van een abonnement op maat en de voordelen hiervan! Abonnementen van behandelingen inclusief producten voor thuisgebruik zijn er al vanaf € 61.50 per maand!*
*Vanaf januari 2017 vervalt de 5 % korting op alle producten, deze zijn uitsluitend nog voorbehouden aan abonnementhouders.

25 JAAR ANNELIES MEDI SPA

Dit vieren we het hele jaar met een maandelijks thema.
In de maand januari staat !QMS in de spotlights!

Wat zijn de extra’s?

Er ligt voor iedereen een glossy van !QMS klaar, zolang de voorraad strekt.
Op 11 en 20 januari vinden de jaarlijkse !QMS experience days plaats, waarbij u gratis kunt kennismaken met !QMS en een persoonlijk advies krijgt. Deze dagen zijn eerder al aangekondigd en nagenoeg volgeboekt. Bij interesse komt u op de wac

htlijst, voor een uitvaller of een nader te bepalen datum bij veel aanvragen.
Maak een vriendin, collega, moeder of partner blij met een gratis meet & treat kennismaking met !QMS. Als diegene besluit onze vaste gast te worden en een vervolgafspraak inboekt, dan ontvangt u naar keuze een handcréme t.w.v. € 24.- of een kadobon van € 12.50.

!QMS aanbiedingen

Time to relax set, waarin u alleen het relax o firm masker betaald en een heerlijke cedergeurkaars en een handcreme cadeau krijgt € 79.60*
Body set met daarin 45 en 30 ml verpakkingen van de body exfoliant, verstevigende bodylotion, handcreme en neck& more voor € 77.80*

*zolang de voorraad strekt.

 

 

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.