Vanaf september 2017 opent Annelies Medi Spa een anti-aging & health dependance in het Hotel van Business- en Golfclub The Duke.

De behandelingen zijn uitsluitend voor Members en hun relaties te boeken en zijn geschikt voor zowel dames als heren.

In de spa bieden wij u bijzondere treatments die worden verzorgd door onze intensief opgeleide huidspecialistes. Natuurlijk in volledige privacy en met alle comfort.

Gepersonaliseerde huidverbetering

Om de optimale huidverbetering te bereiken werken we tijdens de behandeling aan het opheffen van blokkades en verklevingen in het gezicht, de hals, nek en schouderpartij. Hierdoor ontstaat een diepe ontspanning, verbeterde doorbloeding en wordt de huid verder aangezet tot herstel en vernieuwing.

Afspraak maken

Geef u over aan de deskundige handen van de specialistes van Annelies Medi Spa na een jetlag, een golfclinic, ter voorbereiding of na afloop van een meeting of ter voorbereiding van een gelegenheid. U voelt zich herboren en  ziet er representatief uit.

Wilt u voorafgaand een persoonlijke of vrijblijvende afspraak met een van de specialisten van Annelies Medi Spa om te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.

U kunt een afspraak maken via de receptie van The Duke. Secretariaat  (0412) 611 992

Wij heten u van harte welkom.