Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

17 september 2021

Vijf stappen die een optimaal resultaat geven als je voor huidverbetering of verjonging gaat

Een huid kan heus wel jonger ogen binnen een korte tijd door intensieve behandelingen. Lasers en het chirurgenmes, micro needling, botox en fillers geven een egalere en strakkere, jonger ogende huid. Vlekjes of adertjes zijn minder zichtbaar en de huid heeft een boost gehad. Of was een aanslag?

Je wilt resultaat, logisch. Huidverbetering heeft een doel, je wordt er zelfverzekerder van én je oogt enkele jaren jonger en frisser. Het doet wat met je. Dus ga je voor het ‘grovere werk’.

Zonder ontspanning geen huidverbetering

Zonder ontspanning is een huidverbeterende behandeling een pleister op de wonde. Het symptoom wordt aangepakt en niet de oorzaak.

Maar waarom is dat dat dan geen echte verbetering?

Je huid is in korte tijd mooier geworden in aanblik, zeker. Maar echt verbeterd is de huid niet, althans niet gezonder geworden. Een huid is een levend orgaan en werkt van binnen naar buiten. Het wordt gevoed van binnenuit en van buitenaf. Jij draagt er zorg voor door gezonde voeding en een gezonde lifestyle. (maar is dat altijd zo?). Je verzorgt het met goede producten en vermijd de overdaad van zon. (toch?)

Doorbloeding, afvoer van afvalstoffen via de lymfe, de werking van de darmen, energie en niet te vergeten je mind hebben daarnaast een allerbelangrijkste functie om de huid in optimale conditie te brengen en te houden. Ervaar je stress of heb je die ervaren? Dan zie je dat aan de huid. Daar kan geen anti-rimpel crème tegenop.

Als de energie niet kan stromen door blokkades die er zitten, als je bindweefsel vol met opgeslagen afvalstoffen zit, als de doorbloeding niet optimaal is en er verklevingen zijn, dan kan die huid niet echt verbeteren.

Verdedigen of bouwen

De huid heeft het druk. De huid staat in directe verbinding met de hersenen en darmen en moet zorgen dat het haar functie van bescherming zo goed mogelijk uitvoert.

Het lichaam is prachtig afgesteld, het zorgt er eerst voor dat de binnenkant zo goed mogelijk functioneert (of overleeft). De huid is daarbij de sluitpost, je gaat er immers niet dood aan.

De huid is dan aan het verdedigen en kan op dat moment niet bouwen. Een aanslag dus.

Een huidverbeterende behandeling zonder ontspanning is een trauma

Weliswaar kortdurend, maar de huid krijgt een optater. Wordt wakker geschud. Zoals je met krachttraining schade aanbrengt om ze uiteindelijk sterker te maken. Neem je geen rustperiodes dan zal het niet werken. Nuttig je niet de juiste voeding, dan zal het evenmin werken.

Huidverbetering mét resultaat

Als je voor echte huidverbetering (met huidgezondheid) gaat, dan zijn de volgende stappen van essentieel belang. Je bent gelukkiger met het resultaat én het is duurzamer!

1 Hef de blokkades op, laat de energie weer stromen

Als je huid, spieren en bindweefsel verkleefd zijn kan de huid haar werk niet goed verrichten. Een huidverbeterende behandeling (trauma) kan het er dan echt niet meer bij hebben. Resultaat: je bent niet tevreden.  Als je start met organic touch treatments worden spieren en bindweefsel losgemaakt, de doorbloeding gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Je huid en jijzelf ontspannen. Je hoofd raakt leeg. De weg is vrij en de huid krijgt ‘lucht’. Ik adviseer je om een kuur te doen van een aantal weken voordat je een ingreep, fillers of botox laat doen. Het herstel wordt enorm bespoedigt, het resultaat is mooier én je hebt waarschijnlijk minder botox of fillers nodig. Je ziet er zonder meer al meer ontspannen en jonger uit. Je zelfvertrouwen en humeur nemen al toe en je stress neemt af.

2 Krijg de juiste en voldoende gezonde voedingstoffen binnen

Eet veel verse groenten (400 gram per dag) en fruit, vezels en vitaminen. Varieer in kleur van groenten, elke kleur heeft haar eigen vitaminen en mineralen. Eet voldoende vette vis of andere bronnen van omega 3. Laat je adviseren over een ondersteuning van je gezonde voeding met suppletie, speciaal met collageen (eiwit) als bouwstof. Start met die voeding al een aantal weken alvorens je aan je huidverbeterende programma begint. De huid moet kunnen bouwen, anders zul je wederom teleurgesteld zijn.

3 Start thuis met het juiste huidverzorgingsprogramma

Als je thuis niet meewerkt, zal dat in je nadeel werken. Je hoeft hier heus geen crème van honderden euro’s te gebruiken. Nogmaals, een crème alleen kan dat niet. je kunt je huid wel voorbereiden door haar een handje te helpen met heel veel anti-oxidanten en lichte peelings. Hoe beter de huidconditie is bij aanvang van een huidverbeterende behandeling, hoe mooier en sneller het resultaat.

Maak van je huidverzorging een feestje, en spaar geld uit door thuis te doen wat je thuis kunt doen. je eigen Home Spa met resultaat. Oh, en vergeet je zonnefactor niet!

4 Je huidverbeteringsprogramma opstellen

Samen met de specialist wordt een gepersonaliseerd programma opgesteld dat bij jou past. In de tussentijd verzorg jij je huid en houdt de specialist de vorderingen bij. Na de kuur worden de resultaten geëvalueerd.

5 Onderhoud

Na de kuur ga je weer terug op je vertrouwde, of misschien nieuw ontdekte manier van verzorging, en onderhoud je bij voorkeur de ontspannende behandelingen die de huid verbeteren, zoals je inmiddels weet. Je hebt immers gezien wat die deden. Je houdt het resultaat langer vast en merkt hoe hard jij en je lichaam hier aan toe waren. Dat is preventieve gezondheid, verbetering én ontspanning ineen. Zonder onderhoud is je huid meer aan slijtage (veroudering) onderhevig, net als je auto.

Bij elke behandeling die we geven leggen we de focus op waar jouw huid behoefte aan heeft en dus kan verbeteren.

Als je goed in je vel zit, dan straal je!

Annelies

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.