Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

30 april 2020

Toegevoegde waarde

De Social Distancing heeft niet alleen maar nadelen voor de lange termijn. Het laat ons allen inzien waar we overvloed aan hadden, wat we niet meer willen en waar we de toegevoegde waarde van inzien. Laten we hopen dat we er samen ook een les uit leren voor de toekomst. Dat we samen proberen de wereld een beetje te ondersteunen met sociale impact. Dat we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij in plaats van andersom.

Ook wij van Medi Spa hebben hier over nagedacht en bepaalde keuzes gemaakt. Wat willen we niet meer en wat wel? Wat heeft een werkelijk toegevoegde waarde om de consumenten te helpen in welzijn, gezondheid, zelfvertrouwen, gemak of geluk?

Juist door het even los te laten, voelen we pas echt waar we naar snakken of juist helemaal niet missen, en waar wij als bedrijf voor willen staan.

Vanochtend sprak ik Dimphy, en vroeg haar naar welke behandeling ze nu het meest snakte. Zij gaf aan dat het als werkende moeder, partner met een eigen bedrijf en drie kinderen thuis toch echt wel pittig was.

Ze verlangt het meest naar de Body Peel Touch treatment, waarbij niet alleen het hele lichaam, maar ook de hoofdhuid en/ of het gezicht worden meegenomen. Ze vertelt dat ze daar zo enorm van tot rust komt, dat ze daar dagenlang profijt van heeft én ze ziet dat het veel met haar lichaam doet.

Deze multifunctionele behandeling is zowel weldadig als intensief. Geuren, warmte en koude wisselen elkaar af, terwijl het lichaam met een diepe bindweefselmassage, cupping én ijs wordt behandeld.

Soms pijnlijk, maar ook opluchtend, alsof het weefsel weer ruimte krijgt. Dat dat ook werkelijk zo is, is logisch, omdat het bindweefsel als een soort van afvalberg fungeert. Wij zorgen ervoor dat het weer kan stromen doordat de blokkades en verklevingen worden opgeheven, afvalstoffen kunnen worden afgevoerd én de huid verstevigt. Cellulite vermindert en de huid voelt steviger. Zelfs aan de binnenkant van de bovenarmen. Dat het de gezondheid bevorderd is ook logisch, de doorbloeding en afvoer van lymfe wordt gestimuleerd en het herstellend vermogen wordt in werking gezet. Dat is preventie, welbevinden en positief werken aan je lichaam ineen.

Een bijzondere gewaarwording, zo vertelde ook Dimphy. Op mijn verzoek legde maakte ze er zelfs een heel verhaal van:

Het ondergaan van de behandeling voelde zeer prettig en bestond uit een bodyscrub, drie verschillende soorten massages die met de handen (met handschoenen) werd uitgevoerd. Eerst een soort van vlinderkneepjes, daarna cupping, een pakking en tot slot een ijsmassage. Een heel bijzondere sensatie. Het hele lichaam werd meegenomen startend met de rug, daarna benen en billen, buik én de armen met extra aandacht voor de probleemzones, waar meer verklevingen zaten. Al tijdens de behandeling voelde mijn lichaam zo ontspannen en verlicht. Na de massage volgde de pakking met Stone Crop en hete pepertjes… heerlijk! Mijn huid begon helemaal te gloeien en dat was achteraf ook goed zichtbaar;) en tenslotte kwam er nog een korte massage met een grote ijsblok, in een woord ‘WAUW’!

Wát een ervaring is dat..dit voelde zo geweldig. Nadien hebben mijn billen en benen nog een tijdje nagegloeid, wat zeker niet vervelend voelde. De dag erna keek ik in de spiegel, en mijn huid ziet er beter uit en zo voelt het ook. Deze behandeling ga ik zeker vaker ondergaan.

Dimphy

Thuisbehandeling

Ondanks het feit dat je je lichaam heel goed kunt verzorgen door gezonde voeding, beweging, yoga en thuis cuppen en de juiste scrub en hot/ cold producten blijft een dergelijke behandeling een grote meerwaarde. Wij adviseren je graag.

Onderzoeken tonen aan dat behandelingen bij de consumenten hoog op het verlanglijstje staan, op nummer 1 wel te verstaan. Dit komt niet in de laatste plaats omdat het oxytocine en dopamine vrijmaakt, de stofjes waar je blij van wordt en het stress hormoon vermindert. Om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten.

Wij ontzorgen je graag en hopen je snel te mogen ontmoeten.

Annelies

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.