Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

30 april 2020

Toegevoegde waarde

De Social Distancing heeft niet alleen maar nadelen voor de lange termijn. Het laat ons allen inzien waar we overvloed aan hadden, wat we niet meer willen en waar we de toegevoegde waarde van inzien. Laten we hopen dat we er samen ook een les uit leren voor de toekomst. Dat we samen proberen de wereld een beetje te ondersteunen met sociale impact. Dat we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij in plaats van andersom.

Ook wij van Medi Spa hebben hier over nagedacht en bepaalde keuzes gemaakt. Wat willen we niet meer en wat wel? Wat heeft een werkelijk toegevoegde waarde om de consumenten te helpen in welzijn, gezondheid, zelfvertrouwen, gemak of geluk?

Juist door het even los te laten, voelen we pas echt waar we naar snakken of juist helemaal niet missen, en waar wij als bedrijf voor willen staan.

Vanochtend sprak ik Dimphy, en vroeg haar naar welke behandeling ze nu het meest snakte. Zij gaf aan dat het als werkende moeder, partner met een eigen bedrijf en drie kinderen thuis toch echt wel pittig was.

Ze verlangt het meest naar de Body Peel Touch treatment, waarbij niet alleen het hele lichaam, maar ook de hoofdhuid en/ of het gezicht worden meegenomen. Ze vertelt dat ze daar zo enorm van tot rust komt, dat ze daar dagenlang profijt van heeft én ze ziet dat het veel met haar lichaam doet.

Deze multifunctionele behandeling is zowel weldadig als intensief. Geuren, warmte en koude wisselen elkaar af, terwijl het lichaam met een diepe bindweefselmassage, cupping én ijs wordt behandeld.

Soms pijnlijk, maar ook opluchtend, alsof het weefsel weer ruimte krijgt. Dat dat ook werkelijk zo is, is logisch, omdat het bindweefsel als een soort van afvalberg fungeert. Wij zorgen ervoor dat het weer kan stromen doordat de blokkades en verklevingen worden opgeheven, afvalstoffen kunnen worden afgevoerd én de huid verstevigt. Cellulite vermindert en de huid voelt steviger. Zelfs aan de binnenkant van de bovenarmen. Dat het de gezondheid bevorderd is ook logisch, de doorbloeding en afvoer van lymfe wordt gestimuleerd en het herstellend vermogen wordt in werking gezet. Dat is preventie, welbevinden en positief werken aan je lichaam ineen.

Een bijzondere gewaarwording, zo vertelde ook Dimphy. Op mijn verzoek legde maakte ze er zelfs een heel verhaal van:

Het ondergaan van de behandeling voelde zeer prettig en bestond uit een bodyscrub, drie verschillende soorten massages die met de handen (met handschoenen) werd uitgevoerd. Eerst een soort van vlinderkneepjes, daarna cupping, een pakking en tot slot een ijsmassage. Een heel bijzondere sensatie. Het hele lichaam werd meegenomen startend met de rug, daarna benen en billen, buik én de armen met extra aandacht voor de probleemzones, waar meer verklevingen zaten. Al tijdens de behandeling voelde mijn lichaam zo ontspannen en verlicht. Na de massage volgde de pakking met Stone Crop en hete pepertjes… heerlijk! Mijn huid begon helemaal te gloeien en dat was achteraf ook goed zichtbaar;) en tenslotte kwam er nog een korte massage met een grote ijsblok, in een woord ‘WAUW’!

Wát een ervaring is dat..dit voelde zo geweldig. Nadien hebben mijn billen en benen nog een tijdje nagegloeid, wat zeker niet vervelend voelde. De dag erna keek ik in de spiegel, en mijn huid ziet er beter uit en zo voelt het ook. Deze behandeling ga ik zeker vaker ondergaan.

Dimphy

Thuisbehandeling

Ondanks het feit dat je je lichaam heel goed kunt verzorgen door gezonde voeding, beweging, yoga en thuis cuppen en de juiste scrub en hot/ cold producten blijft een dergelijke behandeling een grote meerwaarde. Wij adviseren je graag.

Onderzoeken tonen aan dat behandelingen bij de consumenten hoog op het verlanglijstje staan, op nummer 1 wel te verstaan. Dit komt niet in de laatste plaats omdat het oxytocine en dopamine vrijmaakt, de stofjes waar je blij van wordt en het stress hormoon vermindert. Om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten.

Wij ontzorgen je graag en hopen je snel te mogen ontmoeten.

Annelies

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.