Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

29 januari 2019

Tattoo zetten of verwijderen?

Een tattoo is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen, waarin de profvoetballers volgens mij wel een hoofdrol hebben gespeeld dat het inmiddels mainstream is geworden.

De keuze om een tattoo te laten zetten mag iedereen maken, het is tenslotte je eigen lichaam en over smaak valt niet te twisten. Een tatoeage is meestal aanleiding om er meer te laten zetten.

Een tatoeage heeft in nagenoeg alle gevallen een diepere emotionele betekenis voor de persoon die een bepaalde gebeurtenis of gevoel wil koesteren en vereeuwigen.

Het voordeel van een tatoeage is dat het in de regel in een keer gezet is en dan nooit meer bijgewerkt hoeft te worden. Tegelijkertijd is dit ook het nadeel.

Want tatoeage is inmiddels een modeverschijnsel geworden. Het heeft een soort van imago, en daar schuilt het addertje onder het gras.

Mensen kunnen namelijk veranderen. Hun levens kunnen veranderen, en dan kan het dus zomaar zijn dat de tatoeage op een gegeven moment niet meer bij je past.

Algemeen geaccepteerd?

Een fiks aantal jaren geleden was een tattoo ‘not done’ in de ogen van een grote groep mensen. Nu is het alom geaccepteerd, alhoewel..

Stichting Spijt

Het tegendeel blijkt. Een aantal banen kun je op je buik schrijven als tijdens een sollicitatie gesprek je tatoo’s in beeld komen. Het kan je dus letterlijk duur komen staan, en een degradatie in functie betekenen. Het is dus nog niet zo geaccepteerd als dat wij doen overkomen.

Voor wie spijt heeft van de tatoeages die ze jaren geleden hebben laten zetten is er de mogelijkheid om deze weg te laseren, maar moet zich wel realiseren dat verwijderen kostbaarder en tijdrovender is dan laten zetten.

Stichting Spijt heeft samen met de Erasmus universiteit van Rotterdam het initiatief opgevat om een groep werklozen met tattoo’s in gezicht, hals en op de handen kosteloos te verwijderen. Met als tegenprestatie meewerken aan een documentaire en voorlichting op scholen om kinderen hiervan te weerhouden.

Verwijderen van de tattoo

Het laseren van de tattoo is tijdrovender en kostbaarder dan het zetten ervan. De gebruikte kleuren zijn daarbij ook niet onbelangrijk. Zwart is het meest gemakkelijk te verwijderen. Wit is niet te verwijderen. Rood en groen zijn ook zeer hardnekkige kleuren.

Binnen Medi Spa is tatoeage verwijderen een veelgevraagde behandeling. Een logisch gevolg na een hype en later teleurstelling. Natuurlijk geldt dit zeker niet voor iedereen, en zullen er genoeg mensen zijn die er hun hele leven blij mee zijn.

Afhankelijk van het te behandelen gebied ervaren ze het als vervelend of minimaal storend. Alsof er elastiekjes tegen je huid worden afgeschoten. Er zijn echter meerdere manieren om deze pijnprikkel te remmen zoals het koelapparaat wat we kunnen inzetten.

Prijzen verwijderen van een tattoo lopen vanaf € 70.- per behandeling, afhankelijk van de grootte van de tattoo. Over het algemeen zijn er minimaal 8 behandelingen nodig met een tussentijd van 8 weken voor een mooi resultaat. In deze link vind je meer informatie.

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.