Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

29 januari 2019

Tattoo zetten of verwijderen?

Een tattoo is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen, waarin de profvoetballers volgens mij wel een hoofdrol hebben gespeeld dat het inmiddels mainstream is geworden.

De keuze om een tattoo te laten zetten mag iedereen maken, het is tenslotte je eigen lichaam en over smaak valt niet te twisten. Een tatoeage is meestal aanleiding om er meer te laten zetten.

Een tatoeage heeft in nagenoeg alle gevallen een diepere emotionele betekenis voor de persoon die een bepaalde gebeurtenis of gevoel wil koesteren en vereeuwigen.

Het voordeel van een tatoeage is dat het in de regel in een keer gezet is en dan nooit meer bijgewerkt hoeft te worden. Tegelijkertijd is dit ook het nadeel.

Want tatoeage is inmiddels een modeverschijnsel geworden. Het heeft een soort van imago, en daar schuilt het addertje onder het gras.

Mensen kunnen namelijk veranderen. Hun levens kunnen veranderen, en dan kan het dus zomaar zijn dat de tatoeage op een gegeven moment niet meer bij je past.

Algemeen geaccepteerd?

Een fiks aantal jaren geleden was een tattoo ‘not done’ in de ogen van een grote groep mensen. Nu is het alom geaccepteerd, alhoewel..

Stichting Spijt

Het tegendeel blijkt. Een aantal banen kun je op je buik schrijven als tijdens een sollicitatie gesprek je tatoo’s in beeld komen. Het kan je dus letterlijk duur komen staan, en een degradatie in functie betekenen. Het is dus nog niet zo geaccepteerd als dat wij doen overkomen.

Voor wie spijt heeft van de tatoeages die ze jaren geleden hebben laten zetten is er de mogelijkheid om deze weg te laseren, maar moet zich wel realiseren dat verwijderen kostbaarder en tijdrovender is dan laten zetten.

Stichting Spijt heeft samen met de Erasmus universiteit van Rotterdam het initiatief opgevat om een groep werklozen met tattoo’s in gezicht, hals en op de handen kosteloos te verwijderen. Met als tegenprestatie meewerken aan een documentaire en voorlichting op scholen om kinderen hiervan te weerhouden.

Verwijderen van de tattoo

Het laseren van de tattoo is tijdrovender en kostbaarder dan het zetten ervan. De gebruikte kleuren zijn daarbij ook niet onbelangrijk. Zwart is het meest gemakkelijk te verwijderen. Wit is niet te verwijderen. Rood en groen zijn ook zeer hardnekkige kleuren.

Binnen Medi Spa is tatoeage verwijderen een veelgevraagde behandeling. Een logisch gevolg na een hype en later teleurstelling. Natuurlijk geldt dit zeker niet voor iedereen, en zullen er genoeg mensen zijn die er hun hele leven blij mee zijn.

Afhankelijk van het te behandelen gebied ervaren ze het als vervelend of minimaal storend. Alsof er elastiekjes tegen je huid worden afgeschoten. Er zijn echter meerdere manieren om deze pijnprikkel te remmen zoals het koelapparaat wat we kunnen inzetten.

Prijzen verwijderen van een tattoo lopen vanaf € 70.- per behandeling, afhankelijk van de grootte van de tattoo. Over het algemeen zijn er minimaal 8 behandelingen nodig met een tussentijd van 8 weken voor een mooi resultaat. In deze link vind je meer informatie.

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.