Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

5 september 2017

Permanente make-up wenkbrauwen laat vrouwen met borstkanker hun eigenwaarde behouden.

Onderstaand bericht ontvingen we van een gast die bij ons haar wenkbrauwen heeft laten verfraaien met permanente make-up. Daarmee wil ze haar lotgenoten een hart onder de riem steken.

Op 1 april voelde ik een knobbel in mijn borst en had meteen het gevoel dat het helemaal mis was, en helaas werd dit op woensdag 5 april bevestigd.
Vanaf dat moment had ik zoiets van oké,  hier moet en wil ik dus mee dealen maar….. ik wil er wel goed uit blijven zien!

Ik hoorde van een kennis dat zij haar wenkbrauwen had laten behandelen met permanente make up bij Annelies Medi Spa in Vorstenbosch.
Ik heb meteen gebeld voor een afspraak en kon al heel snel terecht bij Anita.  Ik was hier erg blij mee, want één ding wist ik zeker, ik wilde er tijdens de  chemo en zonder haar toch goed uit blijven zien. Inmiddels was ik een
aantal maanden en 4 chemo’s verder. Ik ben helemaal kaal en ook mijn wenkbrauwen en wimpers zijn uitgevallen. Anita heeft ervoor gezorgd dat ik schitterende wenkbrauwen heb gekregen en dat ik een nog steeds kan stralen en me goed voel met mijn frisse uitstraling. Complimenten krijg ik aan de lopende band.

Tijdens mijn bezoeken aan het kankercentrum merk ik dat mensen er vaak vermoeid en ziek uitzien en tijdens gesprekken met lotgenoten vertellen er heel veel dat ze zich maar niet meer opmaken omdat ze er toch ziek uitzien. Onzin, ik deel deze mening beslist niet! Wenkbrauwen zorgen dat je gezicht een sprekende uitdrukking heeft, als deze door de chemo uitvallen heb je inderdaad meteen een ziek gezicht. Met Permanente make-up wenkbrauwen houd je de uitdrukking van je gezicht en als je jezelf dan opmaakt zoals je gewend bent voel je jezelf gewoon veel en veel beter. Ondanks alle vervelende behandelingen blijf je toch jezelf.
Ik heb inmiddels 6 chemo kuren gehad en krijg nog steeds te horen dat ik er zo goed uitzie!

Dus lieve mede lotgenoten: laat de kanker niet volledig je leven  beïnvloeden, het is vreselijk wat we door moeten doormaken maar als je er goed uitziet voel je jezelf echt beter!”

“Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt”.

Marjon van der Wolk.

 

Ter aanvulling wil ik hier graag aan toe voegen dat Marjon straalt als een kerngezonde vrouw, wij hebben slechts de ‘puntjes op de i’ gezet.

Wat ik vooral bewonder, is haar enorme positieve mindset. Hierdoor is zij een voorbeeld en inspirator. Ik geloof zelfs dat een dergelijke mindset het genezingsproces en herstel ten goede komt.

Namens  Annelies Medi Spa wensen wij Marjon en allen die door dit vreselijke traject moeten, alle kracht en positiviteit toe!

Annelies

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.