Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

6 maart 2018

Nutricosmetics betekent goede voeding voor de huid van binnenuit

 

Gezonde voeding staat aan de basis van een gezond lichaam, Je bent tenslotte wat je eet. Aanvulling met voedingssupplementen is in veel gevallen geen overbodige luxe.

Want wat krijgt onze huid van de voeding die we binnenkrijgen waar ze iets mee kan? Veel wordt al opgebruikt door het lichaam en de meest belangrijke vitale organen. Een gezonde huid komt in de eerste plaats van binnenuit. De darmen, hormonen en het immunsysteem spelen hierin een grote rol. Maar we moeten de toevoer van goede voedingsstoffen niet vergeten. Toch komt de huid van binnenuit altijd op de laatste plaats. Het is nu eenmaal de sluitpost, alles wat er in het lichaam nodig is aan voedingsstoffen zal voorgaan. Het is een huid vaak aan te zien als deze te weinig krijgt. Futloos, een slechte barrière, droogte en verslapping of eczeem zijn hier voorbeelden van.

Vaak willen personen dan juist sterkere behandelingen om de huid weer op te peppen, maar als er geen bouwstof of energie in de huid is omdat het te weinig voeding krijgt dan zal dit geen gewenste resultaten geven. Een huid die aan de buitenkant al hard moet werken om alle functies zo goed mogelijk te vervullen en op moet boksen tegen klimaat en milieu terwijl ze aan de binnenkant niet gesteund wordt gaat er niet beter op worden.

En hier spelen nutricosmetics een grote rol. Want door die binnenkant te ondersteunen, gaat de huid gezonder worden en alerter reageren. De huid kan haar functies weer beter uitvoeren en je lichaam profiteert mee. Daar gaan de voedingsstoffen immers eerst naar toe!

Wat kunnen we met nutricosmetics bereiken?

We kunnen hiermee de huidbarrière verbeteren, waardoor het meer bestand is tegen invloeden van buitenaf. We kunnen huidproblemen bij de bron aanpakken. We kunnen bouwstoffen aanleveren van vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor voeding, verbetering en bescherming van elke cel in het lichaam en van de huid. We kunnen het lichaam zelfs ondersteunen bij het onderhoud en aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine. De huid zal er stralender en gezonder uitzien én zijn.

LaViesage gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Door het gebruik van aangepaste suppletie worden het lichaam en de huid duurzaam verbeterd, waardoor die er langer stralend en gezond uit kan zien en zijn. Door de hoge anti oxidanten is de huid beter in staat om ons te beschermen tegen zon en milieu.

Gratis huidmeting van LaViesage

Met regelmaat komt Anouk (speicaliste van LaViesage) langs om de huidkwaliteit te meten met een huid echo apparaat, de Collagenoson. Tekorten worden waargenomen en geboekte resultaten na gebruik eveneens. Anouk geeft een aangepast advies voor u en uw wensen. Deze scan inclusief advies duurt een half uur en is bij gebruik van LaViesage producten geheel gratis.

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt.

  Marjon van der Wolk

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. In 2018 zien jullie mij dan ook zeker weer verschijnen! Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.