Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

20 februari 2022

Nu hou ik van mijn huid

De littekens op haar lichaam heeft ze al jaren geleden omarmd, ze zijn slechts een stille getuige van de vele operaties die ze achter de rug heeft. Ze is dankbaar voor het leven, omdat de dood meermalen dichtbij is geweest. Er is één belangrijk orgaan waar ze een afkeer tegen had, haar huid. Die paste bij haar verleden en niet bij haar heden. Medicaties waaronder prednison hebben haar huid aangetast, waardoor die allesbehalve comfortabel voelde. En juist die huid is de verbinding met de buitenwereld, de verpakking van het lichaam.

Zware medicatie heeft haar sporen nagelaten

De medicatie was noodzakelijk, maar het heeft haar huid geen goed gedaan. Door de beschadiging ontstonden kwaadaardige vlekjes die regelmatig verwijderd moeten worden. De zon is hierdoor al jaren haar grootste vijand, maar ook daar heeft ze zich allang bij neergelegd.

Kaarsvet op het tafelkleed

Deze metafoor komt het dichtst in de buurt van hoe haar huid aanvoelde. De benaming die ook haar dermatoloog gebruikte voor de oneffenheden en ruw aanvoelende en uitziende huid van benen, armen, rug, decolleté et cetera.  Daarnaast had ze eczeemplekken. De dermatoloog vertelde dat haar huid biologisch gezien tien jaar ouder was dan haar normale leeftijd, en dat ze dat moest accepteren.

De ommekeer

Ze zorgde al jaren goed voor haar gezondheid, maar haar huid liet ze voor wat het was. Ze vond het maar gedoe om het extra te verzorgen. Tot ze, aangemoedigd door een vriendin een besluit nam om er beter voor te gaan zorgen.

Ze nam contact op met enkele personen waar ze vertrouwen in had, en onderzocht zelf wat ze kon. Vertrouwen hebben is een niet te onderschatten waarde in verbetering. De mind werkt mee aan herstel. Het werkt helend. Ze ging de geadviseerde suppletie slikken, waaronder echte voeding voor haar huid in een hoge dosis. De huid is immers altijd als laatste aan de beurt. Ook ging ze haar huid met betere producten en meer liefde verzorgen. Een jaar lang, consequent. En toen gebeurde er iets wat zij en haar dermatoloog niet hadden verwacht.

De dermatoloog was onder de indruk

Tijdens haar controle was de dermatoloog onder de indruk van haar enorm verbeterde huid. Op haar vraag waarom ze niets met die binnenkant deden, vertelde hij dat er onderzoeken gaande waren omtrent de werking van suppletie, darmen en huid. Maar zover zijn ze nog niet. De artsen zijn voor een pleister op de wond, voor de meest noodzakelijke genezing. Niet voor preventie of comfort. Nog niet.

Huid, hersenen en darmen werken samen

De darmen liggen aan de basis van de gezondheid. Veel huidaandoeningen ontstaan vanuit de darmen. Waar de oorzaak ligt, start ook het herstel. Het eczeem op haar handen is helemaal verdwenen, ze heeft weer gladde zachte handen. Ze realiseert zich hoe belangrijk het is om ook je huid te omarmen en wat het met je doet.

Ze straalt meer dan ooit, en blijft haar huid op deze manier verzorgen. Haar afkeer is omgeslagen naar aandacht, zoals ze zelf zegt “omdat ook mijn huid het verdient”.

Annelies

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.