Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

27 maart 2019

Hoe ga je die vervelende hooikoorts te lijf op een natuurlijke manier?

Zodra de lente begint, begint voor een grote groep mensen ook weer de vervelende klachten van hooikoorts. Een allergie op pollen en stuifmeel.

Jeuk, niezen, tranende ogen en een verstopte neus zijn enkele verschijnselen. Verder kunnen vermoeidheid en een algeheel gevoel van malaise voorkomen.

De slijmvliezen zijn geïrriteerd en de huid wordt overgevoeliger door wrijven en snuiten.

 • Medicatie als een neusspray of een Anti-Histaminica, Cromonen of Corticosteroïden kunnen worden voorgeschreven.

Waarom komt het zoveel meer voor dan vroeger?

Door de klimaatverandering is de periode dat mensen last hebben van hooikoorts alleen maar verlengd. Bepaalde plantensoorten bloeien eerder en langer, en door de temperatuur komen er ook andere plantensoorten bij.

Inmiddels heeft een op de vier personen hier last van. Als andere oorzaak wordt aangenomen dat ons immuunsysteem een beetje de weg kwijt is, door onze ‘te’ schone leefomgeving valt het nu onschadelijke allergenen aan.

Wat je zelf kunt doen om de hooikoorts zoveel mogelijk te voorkomen of te onderdrukken?

Gezonde voeding, voldoende slaap en rust zijn de basiselementen. Hoe sterker je immuunsysteem, hoe meer het lichaam kan zorgen dat het op kracht blijft.

Natuurlijke supplementen ter ondersteuning of voorkomen van Hooikoorts.

Natuurlijk start alles met gezonde gevarieerde voeding, liefst met heel veel groenten en fruit.

Ter aanvulling of ondersteuning worden goede resultaten behaald met:

 • Allergocare natuurlijke Suppletie

Deze brede kruidenformule is samengesteld voor irritatie van slijmvliezen en griep. Het werkt als een natuurlijk Anti-Histaminicum en bevat onder andere de zeer werkzame stof Quercetine. Quercetine staat bekend om haar langdurige ontstekingsremmende werking en verhoogt de immuniteit (flavonoïde). Start met een heftig hooikoorts seizoen tot 3 capsules per dag.

 • Probiotica

Kies voor een ultra hoog level stammen om de balans in de darmen te hervinden met Proven Adult -50 Biljon en ga daarna evt over naar een onderhoud van het Proven Total Immune Energy support.

Hooikoorts uit je darmen!

Probiotica is wat mij betreft een alleskunner en zo ongeveer een broodnodige toevoeging voor onze gezondheid en welbevinden.

Inmiddels wijzen steeds meer studies uit dat Probiotica ook voor mensen met hooikoorts of seizoensgebonden allergieën mogelijk zijn gebaat bij Probiotica. Probiotica komt voor in zuurkool, kefir en yoghurt, alleen zijn de hoeveelheden niet altijd voldoende.

Probiotica (wel met voldoende stammen!) zorgen voor een toevoer van goede bacteriën en hierdoor een gezonde darmflora, waar de bacteriën in symbiose kunnen leven. In de darmen is ons immuunsysteem gehuisvest, een goede balans van bacteriën zorgt voor een goed werkend immuunsysteem.  De goede bacteriën kunnen ook de antilichamen verhogen die in de luchtwegen en in de spijsvertering de effecten van allergieën kunnen verminderen.

 • Vitamine C

Vitamine C is een anti stress vitamine en boost het immuunsysteem. Een vloeibare variant zorgt voor een veel betere opname en dus werking dan een capsule. De liposomale vitamine C  van Actinovo bevelen wij aan.

Neem je leefstijl onder de loep, probeer rust en regelmaat te implementeren, eet zo gezond en gevarieerd mogelijk met in de basis groenten. Beweeg en vul dan aan met natuurlijke suppletie indien nodig of gewenst.

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.