Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

16 mei 2017

Ge(zon)de bescherming

De zon staat weer hoog aan de hemel. In het voorjaar zijn de stralen het sterkst, en verkleur je ook het hardst. Heb jij je voorzorgsmaatregelen al genomen?

Er is keuze uit legio zonnebrandmiddelen. Je mag erop vertrouwen dat de factor die erop staat ook daadwerkelijk die bescherming geeft. Dit kan een chemische of natuurlijke filter zijn, of een combinatie van beiden. Daarnaast bestaat een dergelijk zonnebrandmiddel uit nog meer stoffen. Samen bepalen ze de werkzaamheid en de prijs van het product. Kies voor een zonnefactor van minimaal 30 in de zomer. Een factor 50 beschermt maar ongeveer 3% meer, dus dat verschil is niet groot.

Hoe weet je nu of je een verantwoord zonnebrand product koopt?

Door je te laten adviseren over de werkzame stoffen, of juist belastende stoffen die erin zitten. Een huidspecialist kan je daar meer over vertellen, in  een supermarkt of drogisterij kun je dat natuurlijk niet te verwachten.

Mijn favorieten

Mijn voorkeur gaat uit naar zonnebrand op basis van zinkoxide. Dit is een fysische (natuurlijke) filter die als een laagje op de huid ligt. Aangevuld met goede hulpstoffen maakt het een crème die veilig is voor volwassenen en kinderen. Niet onbelangrijk als je het meermalen per dag en dan ook nog royaal moet opbrengen. Goede hulpstoffen kunnen een hydraterende, kalmerende en extra  beschermende functie hebben. De Tropical Vanilla Body van Éminence Organics SPF 32 is een crème voor lichaam en gezicht met een kalmerende en hydraterende werking en een UV A, UV B en UV C bescherming.

Er bestaan steeds meer combinatie producten voor het gezicht, dus met specifieke functies aangevuld met een hoge zonnefactor. Het is wel zo dat ze maar 2 uur beschermen, dus je zou steeds bij moeten smeren met een crème. Lastig, vooral als je make-up draagt, de huid wordt dan wel overvoed. Voorbeelden van verzorging en bescherming in één zijn de Tropcical Vanilla Day cream SPF 32 en de Bright Skin Moisturizer SPF 30.

!QMS medi-cosmetics heeft de populaire sport active crème in haar assortiment. Vanwege haar aan elke huidskleur aanpassende tint vindt menigeen dit een perfecte make-up vervanger. Het bevat 65 % OPC, wat de huid een langdurige bescherming geeft tegen de aanval van vrije radicalen en heeft een factor 15. De cellular sun protection heeft naast een factor 50 ook nog een reparerende werking.

Sun Defence van Éminence Organics en Coloresciense sunforgettable  minerale poeder in een stick

Een erg handige en functionele uitvinding is de sun defence poederkwast met zonnefactor 30 of 50 op minerale basis. In je handtas altijd bij de hand,  even over de huid heen, ben je altijd verzekerd van een top bescherming. Om bij te smeren op het strand, voor kinderen, voor het hele gezin, of als je onverhoopt langer op het terras zit.

Zon bescherming van binnenuit

Je kunt je huid al heel goed vooraf beschermen met voedingssuppletie die boordevol anti oxidanten zitten. LavieSage heeft de protect en balance als een ideaal duo voor de optimale zon bescherming. !QMS intravital capsules zitten boordevol collageen en natuurlijke huidbeschermers, doordat de huid verdikt van binnenuit wordt je bruiner en blijf je langer bruin. Op een gezonde manier werk je zo aan anti-aging. Kies altijd  juiste hoeveelheid en de natuurlijke vorm. Of nog beter, laat je adviseren.

Vergeet niet dat de juiste zon bescherming de beste anti-aging is die je je kunt bedenken, en dat die een hoop ellende kan voorkomen!

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.