Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

16 mei 2017

Ge(zon)de bescherming

De zon staat weer hoog aan de hemel. In het voorjaar zijn de stralen het sterkst, en verkleur je ook het hardst. Heb jij je voorzorgsmaatregelen al genomen?

Er is keuze uit legio zonnebrandmiddelen. Je mag erop vertrouwen dat de factor die erop staat ook daadwerkelijk die bescherming geeft. Dit kan een chemische of natuurlijke filter zijn, of een combinatie van beiden. Daarnaast bestaat een dergelijk zonnebrandmiddel uit nog meer stoffen. Samen bepalen ze de werkzaamheid en de prijs van het product. Kies voor een zonnefactor van minimaal 30 in de zomer. Een factor 50 beschermt maar ongeveer 3% meer, dus dat verschil is niet groot.

Hoe weet je nu of je een verantwoord zonnebrand product koopt?

Door je te laten adviseren over de werkzame stoffen, of juist belastende stoffen die erin zitten. Een huidspecialist kan je daar meer over vertellen, in  een supermarkt of drogisterij kun je dat natuurlijk niet te verwachten.

Mijn favorieten

Mijn voorkeur gaat uit naar zonnebrand op basis van zinkoxide. Dit is een fysische (natuurlijke) filter die als een laagje op de huid ligt. Aangevuld met goede hulpstoffen maakt het een crème die veilig is voor volwassenen en kinderen. Niet onbelangrijk als je het meermalen per dag en dan ook nog royaal moet opbrengen. Goede hulpstoffen kunnen een hydraterende, kalmerende en extra  beschermende functie hebben. De Tropical Vanilla Body van Éminence Organics SPF 32 is een crème voor lichaam en gezicht met een kalmerende en hydraterende werking en een UV A, UV B en UV C bescherming.

Er bestaan steeds meer combinatie producten voor het gezicht, dus met specifieke functies aangevuld met een hoge zonnefactor. Het is wel zo dat ze maar 2 uur beschermen, dus je zou steeds bij moeten smeren met een crème. Lastig, vooral als je make-up draagt, de huid wordt dan wel overvoed. Voorbeelden van verzorging en bescherming in één zijn de Tropcical Vanilla Day cream SPF 32 en de Bright Skin Moisturizer SPF 30.

!QMS medi-cosmetics heeft de populaire sport active crème in haar assortiment. Vanwege haar aan elke huidskleur aanpassende tint vindt menigeen dit een perfecte make-up vervanger. Het bevat 65 % OPC, wat de huid een langdurige bescherming geeft tegen de aanval van vrije radicalen en heeft een factor 15. De cellular sun protection heeft naast een factor 50 ook nog een reparerende werking.

Sun Defence van Éminence Organics en Coloresciense sunforgettable  minerale poeder in een stick

Een erg handige en functionele uitvinding is de sun defence poederkwast met zonnefactor 30 of 50 op minerale basis. In je handtas altijd bij de hand,  even over de huid heen, ben je altijd verzekerd van een top bescherming. Om bij te smeren op het strand, voor kinderen, voor het hele gezin, of als je onverhoopt langer op het terras zit.

Zon bescherming van binnenuit

Je kunt je huid al heel goed vooraf beschermen met voedingssuppletie die boordevol anti oxidanten zitten. LavieSage heeft de protect en balance als een ideaal duo voor de optimale zon bescherming. !QMS intravital capsules zitten boordevol collageen en natuurlijke huidbeschermers, doordat de huid verdikt van binnenuit wordt je bruiner en blijf je langer bruin. Op een gezonde manier werk je zo aan anti-aging. Kies altijd  juiste hoeveelheid en de natuurlijke vorm. Of nog beter, laat je adviseren.

Vergeet niet dat de juiste zon bescherming de beste anti-aging is die je je kunt bedenken, en dat die een hoop ellende kan voorkomen!

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.