Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

28 november 2018

Éminence organic Skin Care schrijft geschiedenis!

Voor het 10e jaar op rij is het verkozen tot de favoriete huidverzorging- en huidverbeteringslijn!

Met meer dan 9000 stemmen van schoonheidsprofessionals viel Éminence Organics weer in de prijzen in de America Spa Professional Choice Awards. Zeer vereerd en dankbaar aan allen die achter dit merk staan, staan ze ook even stil welke prijzen hun al allemaal ten deel zijn gevallen.

Beautyprofessionals van het eerste uur delen graag hun persoonlijke mening:

“Éminence bevat geen enkel product waar ik niet van houd. Het geeft niet alleen echte resultaten, maar het voelt én ruikt ook geweldig! Daaraan toegevoegd hoeveel ze om de planeet geven en kinderen helpen, maakt het tot een topmerk voor mij.”

“We zijn dankbaar voor de 10 jaar durende samenwerking, en hadden geen fijner bedrijf kunnen kiezen om mee te groeien.”

“Het is verreweg de meest superieure, informatieve, weldadige en huidverbeterende organische huidverzorgingslijn ter wereld. De allerbeste kwaliteit van actieve ingrediënten en levende voedingsstoffen om de huid te voeden. Éminence Heeft mijn huid veranderd evenals de die van duizenden klanten die ik in de afgelopen tien jaar heb behandeld.”

“Het is een genot om deel te mogen uitmaken van een bedrijf dat dezelfde normen en waarden hanteert om een gezonde leefstijl van binnen en buiten te realiseren.”

“Als milieubewust bedrijf waarderen we de samenwerking met Éminence Organics. Hierdoor kunnen we onze filosofie blijven uitdragen ‘from earth to body’ met producten die zowel het welzijn van de mensen, dieren en de planeet ten goede komen.”

Mijlpalen van de afgelopen 10 jaar

Organisch met resultaten

De missie om het welzijn van de consumenten op een natuurlijke manier te verbeteren en het leveren van resultaatgerichte producten die duurzame doelen ondersteunen is daarbij cruciaal.

Behalve het creëren van gecertificeerde organische huidverzorging is het ook van belang dat de producten werken. In de afgelopen tien jaar zijn er meerdere resultaatgerichte lijnen geïntroduceerd, zoals de Age Corrctive Ultra Collection en de Acné Advanced Collection zonder enige concessie te doen aan de herkomst van de biologische ingrediënten.

Dierproefvrij

Ook zijn we erkend als een 100% cruelty free merk, wat duidelijk maakt dat er niet wordt getest op dieren. Erkend  door Leapen Bumny, de internationaal erkende standaard.

Vegan

Inmiddels hebben ze ook een reeks vegan vriendelijke producten in het assortiment, waardoor we het voor iedereen mogelijk maken om een skin care routine te gebruiken die past bij hun behoeften en waarden.

 

Gecertificeerde Organic Farm in Hongarije

De bekroonde farm in Hongarije heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor haar organische manier van werken en landschapsarchitectuuur. De op de boerderij geteelde planten worden verkocht op lokale markten, gebruikt voor de Éminence Kids Foundation en gebruikt voor de producten. Ben je in de buurt van Hongarije, dan is een bezoekje aan de farm zeer de moeite waard. Ieder jaar worden er in de lente en zomer rondleidingen gegeven voor publiek.

Bomen voor de toekomst

Goede doelen vormen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van Éminene Organics. Voor elk verkocht product wordt een boom geplant. Via het Forest Gardens hebben ze al meer dan 284 families in Senegal kunnen helpen hun eigen boomkwekerijen te creëren en daarmee hun inkomsten te vergroten.

In 2016 ontvingen ze van ISPA (Innovate Award voor Filantropische Initiatieven als eerste huidverzorgingsbedrijf ter wereld een award bij het behalen van het aantal van vijf miljoen bomen die wereldwijd zijn geplant. Op dit moment zijn er dat al meer dan 11 miljoen!

In 2016 waren we vereerd de ISPA Innovate Award voor Filantropische Initiatieven te ontvangen als het eerste huidverzorgingsbedrijf ter wereld dat vijf miljoen bomen heeft geplant. We zijn er trots op dat we meer dan 11 miljoen bomen wereldwijd hebben geplant, grotendeels dankzij onze geweldige spa-partners. Het beste gedeelte? Hun bereidheid om hun vriendelijke woorden te delen. Verve Salon & Spa eerde ons met hun lof:

Éminence Kids Foundation

De president van Éminence, zelf hersteld van kinderleukemie is ervan overtuigd dat voeding een belangrijk onderdeel is geweest van zijn herstel. Door deze overtuiging richtte hij de Kids Foundation op om ervoor te zorgen dat ernstig zieke kinderen over de hele wereld voedzaam en natuurlijk voedsel ontvangen als essentieel onderdeel van hun behandeling.

Hiervoor ontvingen ze in 2018 de Innovate Award van de ISPA.

Inmiddels zijn er meer dan 700.000 biologische maaltijden verstrekt aan zieke kinderen in verschillende delen in de wereld. De verspreiding van de boodschap over gezonde keuzes beïnvloed tevens de betrokken gezinnen. Het lijdt altijd tot een natuurlijke (biologische) voedingsdiscussie.

Wil je meer weten over Éminence Organics? Kijk dan op deze site

 

 

 

 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.