Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

28 november 2018

Éminence organic Skin Care schrijft geschiedenis!

Voor het 10e jaar op rij is het verkozen tot de favoriete huidverzorging- en huidverbeteringslijn!

Met meer dan 9000 stemmen van schoonheidsprofessionals viel Éminence Organics weer in de prijzen in de America Spa Professional Choice Awards. Zeer vereerd en dankbaar aan allen die achter dit merk staan, staan ze ook even stil welke prijzen hun al allemaal ten deel zijn gevallen.

Beautyprofessionals van het eerste uur delen graag hun persoonlijke mening:

“Éminence bevat geen enkel product waar ik niet van houd. Het geeft niet alleen echte resultaten, maar het voelt én ruikt ook geweldig! Daaraan toegevoegd hoeveel ze om de planeet geven en kinderen helpen, maakt het tot een topmerk voor mij.”

“We zijn dankbaar voor de 10 jaar durende samenwerking, en hadden geen fijner bedrijf kunnen kiezen om mee te groeien.”

“Het is verreweg de meest superieure, informatieve, weldadige en huidverbeterende organische huidverzorgingslijn ter wereld. De allerbeste kwaliteit van actieve ingrediënten en levende voedingsstoffen om de huid te voeden. Éminence Heeft mijn huid veranderd evenals de die van duizenden klanten die ik in de afgelopen tien jaar heb behandeld.”

“Het is een genot om deel te mogen uitmaken van een bedrijf dat dezelfde normen en waarden hanteert om een gezonde leefstijl van binnen en buiten te realiseren.”

“Als milieubewust bedrijf waarderen we de samenwerking met Éminence Organics. Hierdoor kunnen we onze filosofie blijven uitdragen ‘from earth to body’ met producten die zowel het welzijn van de mensen, dieren en de planeet ten goede komen.”

Mijlpalen van de afgelopen 10 jaar

Organisch met resultaten

De missie om het welzijn van de consumenten op een natuurlijke manier te verbeteren en het leveren van resultaatgerichte producten die duurzame doelen ondersteunen is daarbij cruciaal.

Behalve het creëren van gecertificeerde organische huidverzorging is het ook van belang dat de producten werken. In de afgelopen tien jaar zijn er meerdere resultaatgerichte lijnen geïntroduceerd, zoals de Age Corrctive Ultra Collection en de Acné Advanced Collection zonder enige concessie te doen aan de herkomst van de biologische ingrediënten.

Dierproefvrij

Ook zijn we erkend als een 100% cruelty free merk, wat duidelijk maakt dat er niet wordt getest op dieren. Erkend  door Leapen Bumny, de internationaal erkende standaard.

Vegan

Inmiddels hebben ze ook een reeks vegan vriendelijke producten in het assortiment, waardoor we het voor iedereen mogelijk maken om een skin care routine te gebruiken die past bij hun behoeften en waarden.

 

Gecertificeerde Organic Farm in Hongarije

De bekroonde farm in Hongarije heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor haar organische manier van werken en landschapsarchitectuuur. De op de boerderij geteelde planten worden verkocht op lokale markten, gebruikt voor de Éminence Kids Foundation en gebruikt voor de producten. Ben je in de buurt van Hongarije, dan is een bezoekje aan de farm zeer de moeite waard. Ieder jaar worden er in de lente en zomer rondleidingen gegeven voor publiek.

Bomen voor de toekomst

Goede doelen vormen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van Éminene Organics. Voor elk verkocht product wordt een boom geplant. Via het Forest Gardens hebben ze al meer dan 284 families in Senegal kunnen helpen hun eigen boomkwekerijen te creëren en daarmee hun inkomsten te vergroten.

In 2016 ontvingen ze van ISPA (Innovate Award voor Filantropische Initiatieven als eerste huidverzorgingsbedrijf ter wereld een award bij het behalen van het aantal van vijf miljoen bomen die wereldwijd zijn geplant. Op dit moment zijn er dat al meer dan 11 miljoen!

In 2016 waren we vereerd de ISPA Innovate Award voor Filantropische Initiatieven te ontvangen als het eerste huidverzorgingsbedrijf ter wereld dat vijf miljoen bomen heeft geplant. We zijn er trots op dat we meer dan 11 miljoen bomen wereldwijd hebben geplant, grotendeels dankzij onze geweldige spa-partners. Het beste gedeelte? Hun bereidheid om hun vriendelijke woorden te delen. Verve Salon & Spa eerde ons met hun lof:

Éminence Kids Foundation

De president van Éminence, zelf hersteld van kinderleukemie is ervan overtuigd dat voeding een belangrijk onderdeel is geweest van zijn herstel. Door deze overtuiging richtte hij de Kids Foundation op om ervoor te zorgen dat ernstig zieke kinderen over de hele wereld voedzaam en natuurlijk voedsel ontvangen als essentieel onderdeel van hun behandeling.

Hiervoor ontvingen ze in 2018 de Innovate Award van de ISPA.

Inmiddels zijn er meer dan 700.000 biologische maaltijden verstrekt aan zieke kinderen in verschillende delen in de wereld. De verspreiding van de boodschap over gezonde keuzes beïnvloed tevens de betrokken gezinnen. Het lijdt altijd tot een natuurlijke (biologische) voedingsdiscussie.

Wil je meer weten over Éminence Organics? Kijk dan op deze site

 

 

 

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.