Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

5 september 2019

De champignon gaat ons schoonheid brengen

Wat een krachtpatser is die champignon.

De champignon blijkt een enorm potentieel te bezitten om een deel van het giftige afval op onze aarde op te ruimen en de opwarming van de aarde te compenseren.

Modeontwerpers proberen milieuvriendelijke kleding te maken van deze schimmels.

De veelzijdigheid van de paddenstoel lijkt herontdekt te worden. De heerlijke smaak in gerechten, de krachtige werking in voedingssuppletie, genezende eigenschappen en huidverbeteraar in skin care en cosmeceutical.

Het was er al

Ze hebben diepe wortels in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde, waar ze al duizenden jaren worden gebruikt voor hun vermogen om het evenwicht in het lichaam en de huid te herstellen.

Ganoderma lucidum (reishi-paddestoel) wordt al meer dan 2000 jaar in de traditionele Chinese en Japanse geneeskunde gebruikt als kruidenmiddel. Studies hebben aangetoond dat G. lucidum anti-allergische, anti-oxidant, anti-tumor, anti-virale en ontstekingsremmende eigenschappen heeft.

Wetenschappelijke studies

Veel natuurlijke ingrediënten bezitten krachtige eigenschappen als anti oxidant, ontstekingsremmer en celvernieuwer. Champignons bezitten daarnaast ook nog eigenschappen om de celdeling te versnellen, te repareren op celniveau in de diepere lagen en de elasticiteit te verbeteren.

De sneeuw paddestoel( Tremella Fuciformis) is hier een belangrijke soort.

Studies hebben aangetoond dat sneeuwpaddenstoelen rijk zijn aan eiwitten, een verscheidenheid aan zouten en vitamines die 18 aminozuren bevatten, evenals koolhydraten, ruwe vezels en vetten.

Hydratatieboost

Van hyaluronzuur is bekend dat het tot 1000 x haar eigen gewicht aan water kan binden. De Snow Mushroom bindt 500 keer haar eigen gewicht, maar het geeft een enorme hydratatie boost omdat het tegelijkertijd een flexibele hydratiefilm genereert en daardoor het vocht langer vasthoudt en het hydratatie niveau herstelt. Daarnaast zijn de hydratatie deeltjes in deze paddestoelen kleiner dan die van hyaluronzuur, dus kunnen ze gemakkelijker in de huid doordringen. De elasticiteit verbetert en ontstekingen worden geremd.

Pigmentprobleemoplosser

Het is eveneens aangetoond dat dit ingrediënt de melanineproductie met 59,7% remt! Dit betekent dat het een veel beter effect heeft aan het verhelderen en lichter maken van de huid dan Vitamine C, kojiczuur of arbutine. Ze elimineren ouderdomsvlekken en zorgen voor een gelijkmatiger teint

Wondgenezing

Met meer dan 18 soorten aminozuren heeft de sneeuwpaddestoel ook bewezen gunstig te zijn voor celgroei, waardoor het een belangrijk ingrediënt is voor wondgenezing. Door de concentratie vitamine D in deze schimmels geneest het ook de acné ontstekingen en geneest de huid sneller.

Natuurlijke anti aging

Consumenten zijn steeds meer op zoek naar natuurlijke anti-aging.  Champignons worden in cosmetica gebruikt vanwege hun vermogen om de huid te beschermen, vocht vast te houden en de flexibiliteit van de huid te beïnvloeden.

Ontstekingsremmer

Bovendien zijn deze paddenstoelen anti-allergisch en ontstekingsremmend. Ze voorkomen de degeneratie van microvaten en helpen de bloedstroom te behouden.

De huid is gladder en elastischer door een soort film die de huid gehydrateerd houdt en is tevens een sterke anti-oxidant.

Ideaal voor de naderende winter

Met de koude op komst en daarmee meer droogheid, en schade door overmatige zonnestralen in de afgelopen periode kan worden hersteld met betere hydratatie van het sneeuwpaddenstoel extract. Het hydrateert en maakt je huid voller zodat het er jonger en gezonder uitziet.

Houd onze blog in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief, zeer binnenkort lanceren we een drie skin care producten op basis van…natuurlijk champignons van Éminence Organics

Referenties

www.eminenceorganics.nl

www.glamourm¬agazine.co.uk / article / sneeuw-paddestoel-skin-voordelen

https: //¬nayelle.com/snow-mushroom-best-hydrating-ingredient/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30055554

https://www.allure.com/story/snow-mushroom-skin-care-benefits

https://jddonline.com/articles/dermatology/S1545961613S0133X/1/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4799037/

 • Met veel genoegen heb ik allerlei behandelingen ondergaan, beleefd én nadien besproken
  met de dames van jouw team. En over dat team wil ik graag even iets zeggen!!
  Wat een prachtige vrouwen die met veel know-how jouw zaak vertegenwoordigen en met
  veel liefde over de materie praten waar ze voor zijn opgeleid máár ook vanuit hun hart
  de producten waar ze achter staan aan de vrouw kunnen brengen. De meeste tijd heb ik
  doorgebracht met Susanne en Charlotte maar ook de andere dames zitten in mijn hart. Het
  is nu eenmaal zo, dat er tegenwoordig geen complimentjes meer worden uitgedeeld terwijl ze
  zó verdiend zijn dus ik ga nu het voorbeeld geven.

  Marijke

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Was weer een heerlijke behandeling vrijdag, geniet daar elke keer opnieuw zo van en voel de massage nog dagen doorwerken. Ik ben superblij met jouw behandeling Sanne, het advies van Anouk over Colorescience make-up, Timeblock en  Éminence producten! Alle producten doen wat ze beloven, en dat is fijn om te zien en ervaren.

   

  Sylvie

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!

  Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.

  Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Ben heel enthousiast over Éminence Organics en vind het team van Medi Spa Annelies heel goed en heel erg prettig.

 • Echte vakvrouwen die willen gaan voor huidverbetering. Ik heb geen acné meer en mijn huid ziet er kei goed uit!

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik mijn mening met jullie delen. Ik voel me altijd zeer welkom. Meestal heb ik een behandeling bij Renske of Charlotte twee vriendelijke, attente maar vooral zeer professionele teamleden. Omdat ik al zo lang bij jullie kom voelt het heel vertrouwd en ontspannen. Dit is fijn als je een behandeling ondergaat. Naast de behandelingen is het altijd prettig om binnen te lopen of te bellen als ik iets nodig heb. Jullie persoonlijke benadering maakt dat ik graag terugkom. Alle medewerkers kennen mijn naam en helpen vakkundig. Natuurlijk mag ik ook Jozijna niet vergeten. Vriendelijk, vakkundig, professioneel en persoonlijk betrokken.

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.