Zo Skin Health by DR. Obagi

Fight Aging Fight Hard

Dr. Obagi heeft een ‘healthy-skin’ concept ontwikkeld dat met groot succes en resultaat ook in Nederland steeds meer bekendheid geniet. Zijn filosofie is de huid terugbrengen naar zijn oorspronkelijke conditie; de gezonde en optimaal functionerende huid: Zo Skin Health.

Een gezonde huid is egaal van kleur, niet verdikt, voelt zacht en comfortabel en is goed gehydrateerd.

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf, stress, leefstijl, hormonen, slaappatroon en verzorging hebben allen hun weerslag op de huid, waardoor de huid vroeger of later verouderingstekenen of problemen gaat vertonen.

Het is met Zo Skin Health mogelijk de huid in een topconditie te houden of te brengen door de huid op cellulair niveau te stimuleren en beschermen of te verbeteren. Door de hoog gedoseerde ingrediënten en bijzondere aflever technieken kan de huid er stralend uit gaan zien en vele problemen opgelost worden. De huid ondergaat een ware verjongingskuur.

Deze resultaten zijn met geen enkel parfumerie of drogisterij merk te vergelijken.

Het resultaat wordt bereikt met het opvolgen van het geadviseerde protocol voor thuis door de gecertificeerde Zo Skin Health specialiste. Na een uitgebreide intake en huidanalyse krijgt u een vrijblijvend advies.

Indien u start met de verzorging van Zo Skin Health wordt u intensief begeleid. Later kunt u desgewenst de aanbevolen aangepaste of diepere behandelingen ondergaan om het resultaat te bespoedigen of optimaliseren.

Indien nodig of gewenst kunt u starten met het medisch programma ZO Medical op advies van onze  cosmetisch arts Jozijna. Tijdens een gratis consult zal zij u een eerlijk en op maat gesneden advies voorstellen.

Wilt u meer lezen over onze behandelmethodes kies dan links in het menu, of neem contact op voor meer informatie.

Behandelmethodes

Invisa peel   45 minuten        (incl. epileren etc)                         € 57,50

Behandeling op maat 75 minuten                                                € 90,-

Bio stimulator peel                                                                         € 125,-

Jaar abonnement

Wij maken graag een abonnement voor u op maat. Hierin verwerken we de behandelingen en producten die u op jaarbasis nodig heeft. Via een maandelijkse automatische incasso weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien geniet u zo van voordelen en kortingen op producten en behandelingen. Vraag rustig naar meer informatie of neem telefonisch contact op: 0413-343674.