Annelies Medi Spa is een erkend Touch Instituut*

Tijdens een Touch Treatment van een uur of anderhalf uur maken wij met dieptemassages verhardingen, verklevingen en blokkades los in het gezicht, decolleté, schouders, nek en bovenarmen. Hierdoor ontspannen je spieren en raakt de huid sterk doorbloed. Een Touch Treatment geïntegreerd maakt een huidbehandeling of kuur daarom veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

In de Touch Treatments zitten de bindweefselmassages (op bindweefselniveau), de deep tissue massages (op spierniveau), cupping en koudetherapie met ijs verwerkt.

*Opgeleid volgens de visie van Green Touch Education. Hun visie is dat de beste behandelingen gegeven kunnen worden als de specialist in staat is in het lichaam en door de huid heen te voelen. We zijn hierdoor in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in de spier- en bindweefsels op te sporen. Kenmerkend van deze behandelingen is dat ze niet worden uitgevoerd in vaste volgordes of stramienen, maar aangepast aan de behoeften van jouw lichaam.

Deze aanpak vanuit de bron met diepgaande weefselmassage maakt de huid opnieuw gezond, doorbloed en vermindert rimpels. Een rimpel is immers een verkleving. De huid wordt aangezet tot herstel en daarmee versteviging, verbetering, souplesse. Contracties verminderen waardoor het gezicht meer open en ontspannen kijkt, de huidstructuur en teint verbeteren.

Een Touch Treatment kan ingezet worden met al onze gevoerde merken, maar zijn exclusief voor de Éminence Organic treatments ontwikkeld