Skinboosters

De beste huidverzorging levert nooit die hoeveelheid werkstoffen om de huid van binnenuit zo te voeden, activeren of herstellen zoals een Skinbooster behandeling dat kan. Ook wel als Mesotherapie genaamd, is deze behandeling weer helemaal teruggekeerd in de Medi Spa en Klinieken. De skinboosters worden door middel van een micro-injecties met een injector in de huid gebracht.

Wat zijn Skinboosters?

Skinboosters zijn vloeistoffen die zijn samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en andere biostimulerende complexen voor een sterke collageenstimulatie. Deze effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentiële voedingsstoffen die de huid voeden, hydrateren, en de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren.

Het belang van hyaluronzuur

Het verlies van hyaluronzuur ( het natuurlijke bestanddeel dat voor hydratatie zorgt) is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering. De eerste tekenen van dit proces zijn het ontstaan van micro-rimpels en veranderingen in huidtextuur met verlies van stevigheid en uitstraling. Om dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden, zijn de hyaluronzuur skinboosters van Skin Tech een geweldige optie.

Voor wie is de behandeling geschikt?

  • Droge en/ of vale huid
  • Huid met volume verlies
  • Slappe, futloze huid
  • Donkere kringen of wallen onder de ogen (RRS eyes)
  • Haarverlies (XL hair)

Geschikt voor gezicht, hals en decolleté. De huid leeft er enorm van op. Hij zal weer gaan stralen, meer volume krijgen en steviger en veerkrachtiger aanvoelen.

De behandeling

U wordt afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat een aantal keren behandeld waardoor uw huid zich gaat verbeteren. Met een micro injector wordt met hele oppervlakkige injecties ( 9 per seconde) de skinbooster ingebracht, daar waar ze hun werk moeten doen. Op een heel natuurlijke manier.

Gemiddeld geven 3 tot 6 behandelingen om de week een mooi resultaat, daarna is onderhoud eens per half jaar voldoende. Naar wens mag u de behandeling vaker ondergaan.

De behandeling thuis kunt u ondersteunen met de geadviseerde producten voor uw huid.

 

Prijzen

Lift en volume

  • Behandeling gezicht; € 150.-. / Kuur vanaf 3  behandelingen € 125.- per behandeling
  • Behandeling hals € 100.- / Kuur vanaf 3 behandelingen € 75.- per behandeling
  • Behandeling decolleté € 100.-
  • Behandeling gezicht en hals € 200.- / kuur vanaf 3 behandelingen € 180.- per behandeling.
  • behandeling gezicht, hals en decolleté € 225.- /kuur vanaf 3 behandelingen € 200.-

Voor abonnementhouders worden de behandelingen en prijzen in overleg met de specialiste bepaald.