Endermolift (dé jeugdigheidsinnovator voor het gezicht)

Endermolift is de nieuwe generatie van de niet agressieve en efficiënte anti-aging behandeling voor zowel man als vrouw. Het maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend en zichtbaar jonger gezicht. De nieuwe efficiënte aanpak betekent een revolutie in de anti-verouderingsbehandelingen en is geschikt voor de delicate zone van ogen en lippen tot een totale anti-aging sessie van het gezicht, de hals en het decolleté.
Afbraak van collageen wordt tegengegaan en de opbouw van collageen wordt gestimuleerd.

Coup d´éclat

Er stralend uitzien voor een feest of belangrijke gelegenheid? Kies voor de Coup d’ éclat endermolift behandeling. Deze behandeling van maar 20 minuten is zeer aangenaam en ontspannend en geeft een prachtige glow,, een direct liftend effect en een ontspannen uiterlijk.

Om de resultaten van een medische ingreep te verfijnen. 
De ideale combinatie van botox, fillers en de endermolift.

Voor een stralend gezicht op elke leeftijd.

  •  Om je gezicht te onderhouden zoals je je lichaam onderhoudt en om veroudering te vertragen en de huidconditie te verbeteren
  • Om sessie na sessie de huid te verjongen en te verbeteren met een optelsom van resultaten. Het verminderen van rimpels en groeven, het verstevigen van de contouren en verkrijgen van een natuurlijke lift, het krijgen van een mooiere tint en fijnere poriën, het verminderen van een onderkin, het verminderen van kringen, wallen en lijntjes rond de ogen, het soepel maken van de huid, het verwijderen van toxines en verkrijgen van glans, het krijgen van meer natuurlijk volume en voor de activatie van lipolyse voor meer verfijning.

Resultaten wetenschappelijke studie gezicht

  • Toename productie hyaluronzuur
  • Toename elastine
  • Verbetering stevigheid
  • Toename glans
  • Vervaagde rimpels

Lidmaatschap

Voor een duurzaam resultaat is een kuurverband noodzakelijk.

Speciaal voor uw gemak en voordeel hebben we lidmaatschappen en kuur prijzen ontwikkeld. zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Het hele jaar door.

Prijzen

Gezicht en hals             45 min              € 67,50

Zone gezicht                  20 min              € 40,-/ in combi met LPG €25,-

Coup’ declat                   20 min             € 40,-.-/ tijdens behandeling € 25.- extra

LPG/ endermolift zone  90 minuten    € 125,-

Wilt u advies over onze behandelingen?
Neem dan contact op.

0413 – 34 36 74 info@annelies-aarts.nl

Ga naar de contactpagina