!QMS MEDICOSMETICS gaat de strijd aan tegen huidveroudering

!QMS MEDICOSMETICS gaat de strijd tegen huidveroudering aan. De producten bevatten maar liefst 82% actieve werkstoffen waaronder gesplitste collageen en hyaluronzuur dat tot in de diepere lagen van de huid werkzaam is. Het maakt een vochtdepot in de huid aan, en bouwt daar waar het collageen van nature afneemt.  De resultaten zijn dan ook duidelijk zichtbaar. De huid gaat zich in de loop van de tijd verjongen naar een huid met meer volume, stevigheid, glans en een fijnere structuur.

!QMS behandelingen;

Alleen door thuisgebruik van de !QMS producten in combinatie met de behandelingen worden de mooiste resultaten bereikt. Daarom zijn de behandelingen ook voorbehouden aan  !QMS gebruikers.
De behandelingen worden opgebouwd in fases, aangepast aan de huidconditie van dat moment. De specialiste adviseert welke behandeling op dat moment het meest geschikt voor u is. Graag nodigen we u uit voor een gratis en vrijblijvende intake en proefbehandeling, waarbij we een passend advies geven.
Wilt u meer lezen over onze behandelmethodes kies dan links in het menu, of neem conctact op voor meer informatie. Wij willen u graag zien, zodat u een behandeling kiest die voor u het meest geschikt is.
Behandelingen variëren van € 55.- tot € 175.-

Zuurstof therapie

Door middel van de zuurstofapplicatie van het !QMS medisch zuurstof apparaat is het mogelijk om 97,6 % zuivere zuurstof rechtstreeks in de huid te brengen. In sommige behandelingen zit het zuurstof inbegrepen.
Als extra in een behandeling + € 12.50.

Behandelingen in fases

Beauty flash                                                         c.a.30/ 40 min                            € 55.-

Fase 1                                                                   c.a  1.15 uur                               € 97.50

Fase 2                                                                   c.a.  1.15 uur                              € 110.-

Fase 3                                                                   c.a. 1.30 uur                               € 125.-

!QMS special pearl touch                                   c.a. 1.30 uur                               € 175.-

Afhankelijk van de behandelingen wordt extra apparatuur ingezet zoals de microdermabrasie, hydrodermabrasie, endermolift, Led therapie, zuurstof etc.

Lidmaatschap

Voor uw gemak en voordeel heeft Medi Spa Annelies !QMS lidmaatschappen ontwikkeld. In een lidmaatschap zitten zowel behandelingen als producten. Door middel van een maandelijkse automatische incasso dragen wij zorg voor de beste resultaten die haalbaar zijn. U weet waar u aan toe bent en geniet van extra kortingen. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.