Permanente make-up

img_3063

Stoort u zich aan;

Wenkbrauwen die niet compleet zijn, wenkbrauwen die niet gelijk zijn, uitgevallen wenkbrauw of wimperharen, alopecia aereata, afhangende wenkbrauwen, ooglijntjes die steeds uitlopen, moeite met het tekenen van ooglijntjes, weinig tijd voor make-up, of wilt u er gewoon elk moment van de dag verzorgd uitzien onder alle omstandigheden?

Dan is permanente make-up wellicht een oplossing voor u!

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour er altijd perfect verzorgd eruit te laten zien. Geen opvallende , onnatuurlijke lijnen, maar subtiel aangebrachte schaduw of haartjes geven u uiterlijk net dat beetje extra waardoor u er stralender uitziet. Op elk moment van de dag!
Permanente make-up is een vak apart, behalve de secuurheid, moet de specialiste gevoel voor vorm hebben en zien wat bij u als persoon past. Bovendien is veel ervaring en routine wat een specialiste sterk maakt.

Vertrouw deze ambachtelijke techniek rustig aan ons toe, wij zijn hierin al 26 jaar gespecialiseerd, en hebben in Nederland een goede naam opgebouwd. Onze klantenkring komt  dan ook uit heel Nederland, waaronder BNers en artsen. Bovendien voldoen we aan de strengste eisen, zijn we GGD gecertificeerd  en werken we volgens de richtlijnen van de ANBOS. Door het regelmatig volgen van bijscholing blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Klik hier naar het menu voor meer uitleg en de prijzen.

img_4800