Permanente make-up

img_3063

Stoor jij jezelf aan je wenkbrauwen die niet compleet zijn, waarbij het lijkt alsof de uiteinden helemaal verdwenen zijn? Ze lijken steeds lichter en minder te worden. Of heb je last van asymmetrie van de wenkbrauwen of alopecia areata, waarbij alle haartjes verdwijnen? Ook een van de nare bijverschijnselen van een chemokuur, alsof het al niet erg genoeg is.

Het kan ook zijn dat je gewoon mooiere wenkbrauwen wilt, waar moeder natuur je niet goed genoeg bedeeld heeft. Of jarenlang epileren heeft de haartjes uitgeput.

Je wilt er gewoon mooi en verzorgd uitzien, onder alle omstandigheden. Geen geneuzel met tekenen van haartjes of lijntjes die scheef staan of uitlopen.

Lees dan vooral verder. Want permanente make-up zal je laten stralen en ongemakken wegnemen.

Permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour er altijd perfect verzorgd eruit te laten zien. Geen opvallende , onnatuurlijke lijnen, maar subtiel aangebrachte schaduw of haartjes geven u uiterlijk net dat beetje extra waardoor u er stralender uitziet. Op elk moment van de dag!
Permanente make-up is een vak apart, behalve de secuurheid, moet de specialiste gevoel voor vorm hebben en zien wat bij u als persoon past. Bovendien is veel ervaring en routine wat een specialiste sterk maakt.

Vertrouw deze ambachtelijke techniek rustig aan ons toe, wij zijn hierin al 26 jaar gespecialiseerd, en hebben in Nederland een goede naam opgebouwd. Onze klantenkring komt  dan ook uit heel Nederland, waaronder BNers en artsen. Bovendien voldoen we aan de strengste eisen, zijn we GGD gecertificeerd  en werken we volgens de richtlijnen van de ANBOS. Door het regelmatig volgen van bijscholing blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Klik hier naar het menu voor meer uitleg en de prijzen.

img_4800