XL HAIR Stopt haaruitval en stimuleert de groei van gezonde haren.

Een pijnloze behandeling geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Wat is XL Hair®

BEHANDELING TEGEN HAARUITVAL EN KAALHEID

XL Hair is een behandeling tegen haaruitval bij mannen en vrouwen waarbij een biorevitalisatie vloeistof wordt aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de hoofdhuid om haaruitval te stoppen en groei van nieuwe, gezonde haren te stimuleren. XL Hair bevat hyaluronzuur en een verscheidenheid aan voedingsstoffen voor de haarfollikels. XL Hair® is zo samengesteld dat de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid verbetert. Daarnaast bevat de vloeistof een groot aantal actieve ingrediënten, zoals groeifactoren, antioxidanten, vitaminen en aminozuren die haargroei stimuleren.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN XL HAIR?

U zult merken dat de haaruitval stopt gedurende de behandelingen, vervolgens gaan er nieuwe haren groeien. Dit begint met dunne haartjes. Binnen een half jaar worden deze haren dikker. Er moeten nog wel haarfollikels aanwezig zijn. Onze huidtherapeute zal dit beoordelen tijdens een intake gesprek.

Hoe werkt een behandeling?
XL Hair® wordt aangebracht door oppervlakkige injecties in de hoofdhuid. De behandelingen mogen wekelijks worden uitgevoerd. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

De behandeling duurt een klein half uur en is nauwelijks of zelfs niet pijnlijk. Door het thuisgebruik van een speciale shampoo en energizer zal het resultaat nog beter zijn.

Prijzen

Een behandeling XL Hair               € 150.-

Bij 5 of meer behandelingen is de prijs per behandeling € 100.-