Peelings

Cosmetische peelings geven het huidoppervlak een boost en laten de huid opnieuw stralen. Deze worden uitgevoerd door onze specialisten. De diepe peelings worden uitgevoerd door de huidtherapeute of arts. Wij adviseren je graag welke peeling voor jouw huid geschikt is.

Árctic Berry Peel & Peptide Peeling System  (cosmetisch)

Deze 20% peel bevat een mix van fruitzuren (glycolzuur en melkzuur)  om de huid een zichtbare oppepper te geven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en geeft de huid een prachtige glow. Een verzorgingskit voor thuisgebruik zal het effect van de behandeling verder doorzetten. Een kuur geeft nog meer optimale resultaten.

Yam & Pumpkin Pro Enzyme Peel 20% (cosmetisch)

Medische peelings gaan dieper in de huid en verbeteren daardoor de huid vanuit de diepere huidlagen. Afhankelijk van de indicatie wordt de diepte bepaald en is en is er een downtime van een aantal dagen. Het resultaat is een transformatie naar een jongere, stevigere en gezondere huid.

Easy Droxy Versicolor Peel (cosmetisch)

Deze unieke peeling bestaat uit een combinatie van diverse zuren (glycol, citroenzuur, melkzuur, kojiczuur en salicylzuren) en is een goede aanvulling op bijna alle behandelingen en heeft nauwelijks downtime. De peeling is geschikt voor de behandeling van acné, zonneschade, oppervlakkige rimpels, dunne huid, vroegtijdige huidveroudering, rokershuid, vale huidskleur, droge huid en ter preventie. Het geeft maximaal wat roodheid die tot 24 uur kan aanhouden. De huid oogt na de peeling frisser en de structuur van de huid verbetert.  Advies is een kuur van vier keer 1 x per week.

Per behandeling € 95.-

Kuur van 4 behandelingen € 360.-

Easy TCA pain control peeling (medisch)

Deze intensieve peeling is geschikt voor personen met acné (littekens), hyperpigmentatie en huidveroudering. De peeling kan ook ingezet worden bij personen met een donkere huidskleur. Zoals de naam al zegt is hier nauwelijks sprake van pijn, terwijl de effecten groot zijn. De downtime (vervelling) is ongeveer vijf tot zeven dagen.

Voor het meest optimale resultaat zijn 4 tweewekelijkse behandelingen wenselijk.

Prijs per peeling  € 150.-   

Kuur van 4 behandelingen € 570.-

Een kuur per jaar met ondersteunende verzorging thuis houdt de huid in een optimale conditie.