Peelings

Cosmetische peelings geven het huidoppervlak een boost en laten de huid opnieuw stralen. Deze worden uitgevoerd door onze specialisten. De diepe peelings worden uitgevoerd door de huidtherapeute of arts. Wij adviseren u graag welke peeling voor uw huid geschikt is.

Árctic Berry Peel & Peptide Peeling System  (cosmetisch)

Deze 20% peel bevat een mix van fruitzuren (glycolzuur en melkzuur)  om de huid een zichtbare oppepper te geven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en geeft de huid een prachtige glow. Een verzorgingskit voor thuisgebruik zal het effect van de behandeling verder doorzetten. Een kuur geeft nog meer optimale resultaten.

Yam & Pumpkin Pro Enzyme Peel 20% (cosmetisch)

Medische peelings gaan dieper in de huid en verbeteren daardoor de huid vanuit de diepere huidlagen. Afhankelijk van de indicatie wordt de diepte bepaald en is en is er een downtime van een aantal dagen. Het resultaat is een transformatie naar een jongere, stevigere en gezondere huid.

ZO Skin Facial Stimulator Peel (cosmetisch)

De ZO Facial Stimulator Peel is een peeling, waarmee de volledige uitstraling van uw huid verbetert. Dit maakt de peeling zowel geschikt voor acné en onzuiverheden, een vale teint alsook om de huid een oppepper te geven en haar jeugdigheid te behouden.  Een van de bijzondere eigenschappen van deze peeling is dat er geen zichtbare bijwerkingen optreden zoals schilfering.
Behandeling € 119.95

Easy Droxy Versicolor Peel (cosmetisch)

De Easy Droxy Versicolor Peel is een zeer uitgebalanceerde fruitzuurpeeling samengesteld uit verschillende AHA’s (glycolzuur, citroenzuur, melkzuur, kojiczuur en salicylzuur) die werkt op de epidermis en geschikt is als onderhoudsbehandeling bij verschillende indicaties. Deze peeling heeft een gepatenteerde technologie en is goed te verdragen en eenvoudig in gebruik. De Easy Droxy Versicolor Peel geeft een goede opfrisbeurt van de huid en kan naast een onderhoudsbehandeling ook goed worden ingezet voor een feestje of bruiloft. Deze peeling bevat een innoverende neutralisatie emulsie, die tijdens het neutralisatieproces op de huid van kleur verandert. Dit maakt een visuele controle mogelijk en zorgt dus voor een hogere efficiëntie van de peeling. De hersteltijd is kort, geeft enkel wat roodheid, maximaal 24 uur. De huid oogt na de peeling frisser en de structuur van de huid verbetert

Deze unieke peeling bestaat uit een combinatie van diverse zuren (glycol, citroenzuur, melkzuur, kojiczuur en salicylzuren) en is een goede aanvulling op bijna alle behandelingen en heeft nauwelijks downtime. De peeling is geschikt voor de behandeling van acné, zonneschade, oppervlakkige rimpels, dunne huid, vroegtijdige huidveroudering, rokershuid, vale huidskleur, droge huid en ter preventie.Het geeft maximaal wat roodheid die tot 24 uur kan aanhouden. De huid oogt na de peeling frisser en de structuur van de huid verbetert.  Advies is een kuur van vier keer 1 x per week.

Per behandeling € 95.-

Kuur van 4 behandelingen € 360.-

ZO MEDICAL 3 Step Stimulation Peel (cosmetisch)

ZO MEDICAL 3 Step Stimulation Peel is een medische peel en zeer geschikt wanneer u last hebt van acne, huidveroudering, een oneffen teint en pigmentafwijkingen en geschikt voor alle huidtypen.
Het resultaat is een huid met een gezonde uitstraling. Samen met de 6% retinol stimulation crème, die inbegrepen is bij de behandeling, krijgt u een huid die een enorme verjonging heeft ondergaan. De downtime van de behandeling is 3-8 dagen.

Kosten:
3 Step Stimulation Peel € 295,-

Easy TCA pain control peeling (medisch)

Deze intensieve peeling is geschikt voor personen met acné (littekens), hyperpigmentatie en huidveroudering. De peeling kan ook ingezet worden bij personen met een donkere huidskleur. Zoals de naam al zegt is hier nauwelijks sprake van pijn, terwijl de effecten groot zijn. De downtime (vervelling) is ongeveer vijf tot zeven dagen.

Voor het meest optimale resultaat zijn 4 tweewekelijkse behandelingen wenselijk.

Prijs per peeling  € 150.-   

Kuur van 4 behandelingen € 570.-

Een kuur per jaar met ondersteunende verzorging thuis houdt de huid in een optimale conditie.

ZO MEDICAL Controlled Depth Peel (medisch)

De MEDICAL Controlled Depth Peel geeft uw huid een krachtige stimulans, en richt zich op melasma, acné littekens, pigmentvlekken en veroudering van de huid. Deze peel is de krachtigste in zijn soort en kenmerkt zich door het sterke anti-aging effect. Fijne lijntjes verdwijnen, rimpels vervagen en de huid krijgt een egale en gezonde uitstraling.  Het geeft een transformatie naar een jongere, stevigere en gezondere huid. Deze peel is zeer controleerbaar en daarom uiterst veilig en toepasbaar op alle huidtypen en -kleuren. De downtime is 8 tot 10 dagen, terwijl de stimulerende werking 3 maanden aanhoudt.
Ter voorbereiding op bovenstaande peel dient u thuis het voorgeschreven protocol van producten te gebruiken.

Kosten:
ZO MEDICAL CDP epidermaal  € 250,-
ZO MEDICAL CDP papilair         € 450,-
ZO MEDICAL CDP reticulair       € 750,-