Je huid ziet er grof uit, is dof en/ of heeft grote poriën. In sommige gevallen kan de huid zelfs leerachtig aanvoelen. De kleur is vaal

Mijn probleem: Grove huid / Poriën

Meestal is je huid dan vet of vroeger vet geweest. Meer talg aanmaak hebben de talgklierkanaaltjes vergroot en de huid verdikt. Ook kan het het gevolg zijn van zon en roken. Zon verdikt de huid en de rokershuid heeft zuurstof tekort door de vele gifstoffen. (Vrije radicalen)

Veroudering en erfelijkheid spelen ook een rol, waardoor de poriewandjes verslappen en oprekken. Verstopte poriën of mee eters kunnen blijven verwijden indien ze niet goed gereinigd worden.

De huid kan er met onderstaande behandelingen fijner, frisser en beter doorbloed uit gaan zien. De poriën worden fijner en de opperhuid dunner, terwijl de diepere lagen steviger worden. Hierbij is thuisgebruik van de juiste verzorging erg belangrijk om het bereikte resultaat vast te houden.

Om een goed advies te kunnen geven, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende en gratis intake en huidanalyse.

Wil je meer lezen over onze behandelmethodes kies dan links in het menu, of neem contact op voor meer informatie of een gratis intake gesprek

Behandelmogelijkheden

    • Zo Skin Health
    • Éminence Organics
    • Zuurstof
    • Fractional laser
    • Clear Lift laser