ZO Skin Health by Dr. Obagi

Fight aging, fight hard
De producten van Dr. Obagi zijn niet lief, maar uiterst effectief.

Dr. Obagi heeft een ‘ healthy-skin’ concept ontwikkeld dat met groot succes en resultaat ook in Nederland steeds meer bekend geniet. Zijn filosofie is de huid terugbrengen naar zijn oorspronkelijke conditie, een gezonde en opltimaal functionerende huid.
Een gezonde huid is egaal van kleur, niet verdikt, voelt zacht en comfortabel en is goed gehydrateerd.

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf, stress, leefstijl, hormonen, slaappatroon en verzorging hebben allen hun weerslag op de huid, waardoor de huid vroeger of later verouderingstekenen of problemen gaat vertonen.

Het is met Zo skin health mogelijk de huid in een topconditie te houden of te brengen door de huid op cellulair niveau te stimuleren en beschermen of te verbeteren. Door de hoog gesdoseerde ingrediënten en bijzondere aflevertechnieken kan de huid er stralend uit gaan zien en vele problemen opgelost worden. De huid ondergaat een ware verjongingskuur.

Deze resultaten zijn met geen enkel parfumerie of drogisterijmerk te vergelijken. De producten moeten volgens een stappenplan gebruikt worden, onder begeleiding van de ZO skin health specialiste. De huid ondergaat in een aantal weken een verandering, waarbij roodheid en oppervlakkige schilfering de eerste tekenen zijn van vernieuwing. In tegenstelling tot veel producten die de huid lui maken, zet ZO skin health de huid aan het werk. Met klinisch bewezen resultaten.

ZO Skin Health 5-stappen programma

1. Reinigen
Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO Skin Health producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten.
2. Activeren
Om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Deze producten verwijderen de bovenste laag van dode huidcellen en talg zodat de actieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen.
3. Stimuleren
Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze ZO Skin Health producten verbeteren de celfunctie. Alle producten bevatten retinol: dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan.
4. Kalmeren en voeden
Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten.
5. Beschermen
Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raadt Dr. Obagi aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Ga de ZO Skin Health uitdaging nu aan en vind de juiste producten om de strijd tegen anti-aging aan te gaan!

Laat je vrijblijvend en kosteloos adviseren en begeleiden door onze speciaal opgeleide zo skin specialistes. Zo voorkom je teleurstelling en haal je het optimale resultaat.