ZO Medical by Dr. Obagi

Het medische zusje van ZO SKIN HEALTH is ontwikkeld om problemen op een nog dieper niveau aan te pakken. Onder deskundige leiding van onze cosmetisch arts worden deze producten geadviseerd en wordt u begeleid met gratis consulten.
Acné, rosacea, pigment en rimpeltjes zijn hiermee goed te behandelen. Het verbetert uw huid van binnenuit.

Retinol (Vitamine A)

Door de diepe inwerking van het hoofd ingrediënt retinol (vit. A) wordt de celvernieuwing in gang gezet. ZO medical bevat 6 tot 10 keer meer retinol dan traditionele cosmetica. Niet minder belangrijk is dat het op die plaats komt, waar het zijn werk moet doen, in de diepere huidlagen.

Top resultaten

Hoewel het resultaat al ontstaat door het thuis opvolgen van het protocol van producten, kunnen de resultaten nog vergroot worden door aanvullende behandelingen. Onze arts en specialisten adviseren u daarin tijdens controle consulten.
Doordat de huid aan het werk gezet wordt, kunt u even door een fase van roodheid of schilfertjes moeten. Daarna gaat de huid stralen als nooit tevoren.

Voorkomt huidkanker

De producten verminderen de kans op het ontwikkelen van huidkanker omdat het de huidcel opnieuw gezond maakt. Een gezonde cel functioneert goed, en heeft dus minder kans op schade waardoor die zich anders gaat gedragen.