!QMS Medicosmetics

Anti aging pur sang

Ontwikkeld door Dr. Erich Schulte. In zijn werkzame leven als plastisch chirurg ontwikkelde hij speiciale producten voor reconstructieve gezichtschirurgie en littekenbehandeling. En zoals dat vaker gebeurd, werd ook met deze medische werkwijze geconstateerd dat de huid niet alleen mooi genas, maar zich ook ging verjongen! Het anti-aging merk !QMS was geboren. Functionele cosmetica, waarbij de ingrediënten van deze producten op de grens van het medische liggen en dieper komen dan het huidoppervlak.  Dit alles zonder de huidbarriëre te beschadigen.

Dr. Schulte;
“Bij een facelift kun je een oude huid wel strak trekken, maar de kwaliteit van de huid verandert daar niet door”. Het betekent dat de wond ook vaak slecht heelt. Door 3 maanden voor de ingreep te starten met !QMS heelt de wond veel sneller en wordt het resultaat veel mooier”.

Twintig jaar later heeft geen enkel merk hem kunnen evenaren. Zijn geheim zijn de specifieke gesplitste collagenen (die alleen bij !QMS wel de diepte in kunnen) en bijzondere fruitzuren samenstelling. Producten met maar liefst 82% actieve werkstoffen die tot in de levende cellagen komen, om daar de huid dag na dag te verbeteren.
De huid gaat zich in de loop van de tijd verjongen naar een huid met meer volume, stevigheid, glans en een fijnere structuur.

Wil je hier meer van weten?

Onze specialistes geven u graag een advies op maat na een uitgebreide intake en huidanalyse. Boek vandaag nog een proefbehandeling en ervaar de kracht van !QMS.