OBAGI MEDICAL SYSTEMEN

Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige productlijnen, welke zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

Het nuderm systeem

CORRIGEERT EN TRANSFORMEERT DE HUID VAN BINNENUIT

Het Nu-Derm® FX systeem is hét huidverzorgingssysteem dat de huid op cellulair niveau daadwerkelijk kan transformeren. Het Nu-Derm FX systeem penetreert onder het oppervlak van de huid om huidcelfuncties op cellulair niveau te transformeren en de schade binnenin te herstellen. Door de tekenen van de beschadigde huid aan te pakken en de gezonde functie van de huidcellen te herstellen, is klinisch bewezen dat dit systeem resulteert in een jongere en gezonder uitziende huid in 18 tot 24 weken.

Obagi Nu-Derm producten bevatten zeven hydrochinon-vrije producten die pigmentvlekken, zonbeschadiging, rimpels en andere tekenen van huidveroudering helpen verbeteren. Elk product in dit systeem verbetert de helderheid en egaliteit van de huid voor een jongere teint. Deze formules reguleren ook overtallig talg en glans. Bij regelmatig gebruik zal dit systeem verkleuring, rimpels, ruwe huid en meerdere tekenen van huidveroudering minimaliseren. Nu-Derm heeft een tweetal systemen: geschikt voor de normaal tot droge huid en geschikt voor de normaal tot vette huid.

 • Minimaliseert pigmentvlekken met behulp van 7% arbutine.
 • Hydrochinon-vrije formules veroorzaken geen irritatie of gevoeligheid.
 • Klinische studies tonen een verbetering aan in verkleuring en beschadiging door de zon binnen 24 weken.

PRODUCTEN UIT HET NU-DERM SYSTEEM

 • Gentle Cleanser
 • Foaming Gel
 • Toner
 • Clear FX
 • Exfoderm
 • Exfoderm Forte
 • Blend FX
 • Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF50

OBAGI 360 systeem

Preventie voor vroege verouderingsverschijnselen

Het Obagi360 systeem biedt een complete aanpak die pro-actief helpt om een jeugdig ogende huid te verzorgen, te beschermen en te behouden. Dit unieke huidverzorgingssysteem is ontworpen om de huid te beschermen en de huidproblemen van jonge mensen aan te pakken, terwijl het de basis legt voor een levenslange stralende en gezond ogende huid.

De combinatie van drie producten waaruit het Obagi360 systeem bestaat, is ontwikkeld om de huid te reinigen, te beschermen en te verzorgen. Elk product combineert innovatieve benaderingen voor baanbrekende prestaties.

PRODUCTEN UIT HET OBAGI360 SYSTEEM

 • Exfoliating Cleanser: werkt om verstopte poriën te verwijderen die een doffe, droge en ongelijke huid kunnen veroorzaken. Het reinigingsmiddel werkt mechanisch en chemisch om de huid grondig te reinigen, waardoor een zachte en stralende teint ontstaat.
 • Retinol 0,5% of 1,0%: deze gesloten vorm van retinol wordt geleidelijk vrijgegeven. Het verfijnt de huid en maakt het uiterlijk van een onregelmatige huidstructuur gladder met als resultaat een helder en fris uitziende huid met minimale irritatie.
 • Hydrafactor-breedspectrum SPF50: een dubbel functionele moisturizer met verzachtende ingrediënten en breedspectrumbescherming om huidschade, veroorzaakt door UVA / UVB-stralen, te helpen voorkomen.

SUZAN OBAGI MD™ systeem

Verbetert de conditie van de huid

Ben je op zoek naar een lijn van effectieve huidverzorgingsproducten die zich richten op de aanpak van verouderingskenmerken zoals fijne lijntjes en rimpels, maar de huid niet irriteren? Dan is het SUZANOBAGIMD systeem iets voor jou!

Omdat de SUZANOBAGIMD – lijn is ontwikkeld door een succesvolle en gerenommeerde dermatoloog die de huidgezondheid en -herstel echt begrijpt, kun je erop vertrouwen dat je met deze producten zichtbare resultaten kunt verwachten. Niet alleen zijn de producten in deze lijn hypo-allergeen en bevatten ze geen parabenen, synthetische geurstoffen en kleurstoffen, ook is de werking van de ingrediënten met representatief wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Ga je het 3-stappenproces met de SUZANOBAGIMD – lijn in je dagelijkse verzorgingsroutine toepassen, dan zul je op zowel korte als lange termijn aanzienlijke huidverbeteringen waarnemen. Al snel wordt de huidteint egaler en de poriën verfijnd. Bij langdurig gebruik is een duidelijke verbetering van lijntjes, rimpels, huidstructuur, elasticiteit en een vermindering van ouderdomsvlekken zichtbaar.

 • Foaming cleanser
 • Balancing Toner
 • Acne Cleansing Wipes
 • Cleansing Wipes
 • Intensive Daily Repair
 • Retivance Skin Rejuvenating Complex
 • Soothing Complex Calming Lotion

OBAGI CLENZIDERM

ZUIVERT DE HUID DOOR ACNE BIJ DE KERN AAN TE PAKKEN

Voor de behandeling van acné heeft Obagi Medical een innovatieve en effectieve oplossing ontwikkeld. Zoals de meeste anti-acné producten is ook CLENZIderm™ gebaseerd op Benzoylperoxide (BPO). Het grote verschil met andere producten is echter de manier waarop BPO wordt toegediend. Bij de conventionele anti-acné producten is BPO aanwezig in gekristalliseerde vorm, waarbij de kristallen in feite te groot zijn om in een ontstoken porie door te kunnen dringen. Bij CLENZIderm™ wordt BPO echter in een opgeloste vorm toegediend, waardoor de werkzame stof tot in het diepst van de porie kan doordringen. Het gebruik van 2% salicylzuur draagt bij aan het tegengaan van verhoorning van de huid, zodat er geen nieuwe verstoppingen ontstaan.

Het CLENZIderm™ M.D. systeem bestaat uit een talgproductie verlagende cleanser (2% salicylzuur), een voorbereidende porie therapie die de huid exfolieert en dode huidcellen verwijderd en een gel serum die BPO (5%) in opgeloste vorm bevat. De toevoeging van een moisturizer zorgt voor hydratatie van de huid.

Voor de behandeling van acné littekens, waarbij de acné soms weer wat actiever wordt, is een combinatie met het Nu-Derm systeem de ideale oplossing. Eventueel kan het behandeltraject nog aangevuld worden met een Blue Peel (TCA peeling) om de littekenvorming nog verder te vervagen.

Obagi CLENZIderm M.D. ™ systeem bevat de enige gepatenteerde, behandelproducten die een opgeloste vorm van 5% benzoylperoxide (BPO) bevatten om diep in de follikel door te kunnen dringen en acné te behandelen waar het begint.

OBAGI CLENZIDERM systeem

ZUIVERT DE HUID DOOR ACNE BIJ DE KERN AAN TE PAKKEN

 • Foaming cleanser
 • Pore Therapy
 • Therapeutic Lotion 5% Benzoyl Peroxide
 • Therapeutic Moisturizer
 • Sun Shield Matte Broad Sepctrum SPF50