LaViesage Nutricosmetics

LavieSage deelt dezelfde onze missie om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom.

Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid en het lichaam. Als aanvulling op gezonde voeding zorgen deze supplementen of poeders voor een optimale huidconditie en gezondheid. Voor verzorging, verbetering , versteviging of verjonging van de huid en het lichaam.

Ondanks het feit dat u gezond eet (of denkt dat u dat doet), is dit vaak niet voldoende om de huid op te bouwen of te verbeteren. En dat is nu net wat we willen bereiken met de behandelingen. Extra aanvulling van LA VIESAGE zal de resultaten doen vergroten. Voor opbouw zijn nou eenmaal bouwstoffen nodig.

La viesage heeft een assortiment ontwikkeld voor verschillende huidverbeteringsprogramma’s en voor huidproblemen en aandoeningen. Behalve het sterk verbeterende effect op de huid, verbetert de complete gezondheid.

Gratis collageenmeting

Een collageenmeting geeft een duidelijk beeld van de drie huidlagen. We meten de dikte van de huid, de dichtheid van de opperhuid, de collageen aanmaak in de lederhuid en de staat van het onderhuids bindweefsel.

Deze wordt gebruikt om een totale huidanalyse te maken en een diagnose van de huidconditie te stellen. Op deze manier wordt u bewuster van de inwendige conditie van uw huid. U krijgt een duidelijk overzicht van de mogelijkheden om uw doelstelling te bereiken op het gebied van huidverbetering. Uiteraard wordt er een passend advies gegeven betreft voedingssuppletie en is er ruimte genoeg om uw vragen te stellen. Een optimale huidgezondheid krijgt u alleen door er van binnen en van buiten aan te werken. Gezonde levensstijl en voedingssuppletie zijn de ultieme combinatie voor een prachtige huid!

Klik hier voor de producten.

Of maak nu een afspraak voor een persoonlijk advies op maat!