De oplossing endermologie®

Endermologie® is de enige non-invasieve mechanische huidstimulatietechniek, ofwel een diepe mechanische bindweefselmassage die de celstofwisseling op 100% natuurlijke wijze reactiveert.

Ontdek de vernieuwde werking met de gepatenteerde Allicance Skin Identity 100% natuurlijke behandeltechniek voor anti-aging, ontspanning, cellulite, natuurlijke slankheid® en oplossing van tal van problemen in één sessie.

Wereldleider op cel stimulatie, in meer dan 110 landen. Met gepatenteerde anti-aging en afslank technologieën, 130 wetenschappelijke onderzoeken en constant evoluerende technieken.

Jezelf goed voelen in je lichaam begint met een gezonde huid.

Als je huid en lichaam op intelligente wijze worden gestimuleerd, kan
ze onvoorstelbare veranderingen ondergaan.

Endermologie gezicht, een ware workout

De enige wetenschappelijk bewezen techniek die van nature onze eigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert, zonder pijn, zonder agressie en zonder bijwerking.  Onmiddellijke resultaten: een stralende teint en een ontspannen huid bij de allereerste sessie.

De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+ 80 %*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”. De opbouw van elastine (+ 46 %*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor expressierimpels. Een stralende teint, gladgestreken rimpeltjes en zuurstofrijke verstevigde huid met een glow is het gevolg.

De teint verhelderen

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid in alle zachtheid, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken.

De huid verstevigen

Het gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus/lippen plooien en lachrimpeltjes worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

Deze werkelijke huidfitness reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productie vezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning – collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) –  voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

Dubbele kin verminderen

De endermologie®-techniek stimuleert de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. De behandelingskop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te hertekenen dankzij de verstevigende werking.

Endermologie Lichaam

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %*), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger en slanker.

Een natuurlijke techniek, met respect voor de huid en de mens

Vetten afbreken en slanker worden

Endermologie® stimuleert in één en dezelfde behandeling de afslankcellen (adipocyten) om de natuurlijke afvoer van vetten, zelfs de meest bestendige, te reactiveren door middel van fysieke oefeningen en diëten (+70 %*). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelingskop de huid om haar terug stevig en veerkrachtig te maken

Het juiste evenwicht tussen de productie en de eliminatie van vetten is een natuurlijk proces waar de afslankcellen, adipocyten genaamd, verantwoordelijk voor zijn. Ondanks een perfecte levensstijl zullen de activiteiten van deze cellen vertragen, wat leidt tot een snellere vetopslag en compressie van de bloedvaten en de lymfevaten.

Cellulitis gladstrijken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren.

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de vetcellen en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de vetcellen groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten samen aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnen cellulitis en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67 %*) en wordt de huid gladder en zachter.

Relaxbehandeling Lichaam

Krijgen uw vermoeidheid en stress de overhand? Ontspan, herademen en verdrijf alle spanning.

Ontspant gebieden onder spierspanning, elimineert stress en biedt een diep gevoel van relaxatie. Voor lichamelijke en geestelijke balans. Deze massage is gebaseerd op de Japanse Katakori-massages en biedt een diepe en duurzame ontspanning, dus gezondheid.

Detoxbehandeling Lichaam

Activeert de bloedsomloop om in te werken op afvoer van vocht en om gifstoffen te draineren: de huid “herademt”. Voor een onmiddellijk dynamisch effect en gevoel van verlichting. Ontspanning van de nek en de rug. Esthetische lymfedrainage van de benen of het volledige lichaam, waaronder de voetzolen en enkels, en het gelaat.

Lichtere benen (lymfedrainage)

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren. De factoren? Langdurig rechtstaan of zitten, voeding die te rijk is aan zout, te strakke kleding of hitte kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

Dankzij de verschillende instellingen van de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de eliminatiefuncties van het organisme te activeren, de circulatie te stimuleren (x3*) en de symptomen van vochtvasthouden te verlichten.

Verstevigende behandeling

Deze behandeltechniek wordt ingezet na een aanzienlijk gewichtsverlies of voor een huid die verslapt is. De intensieve cellulaire stimulatie geeft de dichtheid en de glans terug. Eenmaal geactiveerd, synthetiseert deze cel opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine om de huid, op een natuurlijke manier, langs binnenuit te verstevigen.

Waar wordt Endermologie nog meer voor ingezet?

 • Voor en na liposuctie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie voor een beter en sneller herstel en minder vocht vasthouden
 • lymfoedeem
 • doorbloedingsstoornissen
 • weefselverhardingen
 • littekens
 • overbelaste spieren, spierpijn en stijfheid
 • obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.

Je weet niet welke je moet kiezen?

Geen probleem, wij adviseren je graag over de methode die jou het meeste resultaat geeft.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit varieert enorm, maar voor een duurzame verbetering adviseren we je vanaf 10 behandelingen in kuurverband en daarna een onderhoudsbehandeling eens per maand.

Tarieven lijst LPG Endermologie Alliance 2019

Anti-aging, afslanken, ontspannen en gezondheid in één behandeltechniek

Losse behandelingen, kuren en abonnement prijzen

Gemiddeld heb je 10- 25 behandelingen nodig om het beste resultaat te bereiken. Dit is per persoon zeer verschillend. Het kan zijn dat je na 10 behandelingen al kan overstappen op de onderhoudsbehandelingen. Het kan ook zijn dat je er meer nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Dit gaat in overleg met de behandelaar die het tussentijds en nadien samen met jou evalueert.

Prijs per behandeling voor gezicht/ hals  of lichaam

20 minuten                 € 40.-

40 minuten                 € 67.50

60 minuten                 € 85.-   

90 minuten                 € 125.-  

 

Endermologie pakje  € 25.-

Endermokit                  € 25.-

Kuren

Op alle kuren geldt 5% korting op de totaalprijs. Kuren moeten in één of twee termijnen worden voldaan.

Jaarabonnementen

Op alle abonnementen geldt een korting van 10% op de behandelprijs. Het totaalbedrag wordt opgedeeld in 12 maandelijkse termijnen, waarbij je een constant bedrag per automatische incasso betaalt.

Wil je een Endermologie kuur ondergaan maar vind je het veel geld in een keer? Wil jij ook na de kuur je resultaten blijven onderhouden zodat je het maximale uit onze behandelingen haalt?

Dan bieden wij de oplossing in de vorm van een abonnement. Je kunt starten tegen de scherpst mogelijke tarieven met gespreide betalingen.

Je betaalt een jaar lang een vooraf vastgesteld maandelijks bedrag via automatische incasso. Je start in kuurverband met vooraf besproken 10, 15 of 20 sessies in een korte periode, beginnend met twee maal per week. Na de intensieve kuur ga je je behaalde resultaat onderhouden in een maandelijkse sessie. Na het eerste jaar gaat de prijs omlaag voor enkel onderhoudssessies die dan om de vier weken plaatsvinden.

Voorwaarden:

 • De duur van de overeenkomst is 12 maanden die moet worden ondertekend
 • Betaling vindt plaats via automatische overboeking aan het begin van de maand
 • Onderhoudssessies vinden eens per maand of 12 x per jaar plaats, deze kunnen flexibel worden ingezet.
 • De prijzen zijn allemaal inclusief BTW

 

Opbouw en prijzen van de abonnementen voor gezicht en/ of lichaam.

Abonnementen

LPG

Brons

Onderhoud

12 x per jaar

Zilver

10 in kuur en 10 onderhoud

20 x per jaar

Goud

15 in kuur en 10 onderhoud

25 x per jaar

Platina

20 kuur en 10 onderhoud

30 x per jaar

20 minuten

€ 40.-

€ 432.-

Per maand

€ 36.-

€ 720.-

Per maand

€ 60.-

€ 900.-

Per maand

€ 75.-

€ 1080.-

Per maand

€ 90.-

40 minuten

€ 67.50

€ 729.-

per maand

€ 60.75

€ 1215.-

Per maand

€ 101.25

€ 1518.75

Per maand

€ 126.55

€ 1822.50

Per maand

€ 152.-

60 minuten

€ 85.-

€ 918.-

Per maand

€ 76.50

€ 1530.-

Per maand

€ 127.50

€ 1912.50

Per maand

€ 159.-

€ 2295.-

Per maand

€ 191.25

90 minuten

€ 125.-

€ 1350.-

Per maand

€ 112.50

€ 2250.-

Per maand

€ 187.50

€ 2812.50

Per maand

€ 234.50

€ 3375.-

Per maand

€ 281.25