Storende blauwe of rode adertjes op de benen kunnen vanaf  nu ook behandeld worden!

Veel, zo niet alle vrouwen kampen vroeg of laat met de ontsierende adertjes op hun benen. Deze adertjes zijn onschuldig en hebben geen enkele functie meer. Ze zijn wel aftakkingen van dieper gelegen vaten (spataderen) en in enkele gevallen is het raadzaam om deze even te laten doormeten. Deze methode werkt heel subtiel en vergt geen grote aanpassingen of tijdelijke last en is volkomen veilig.

Voor welke vaatjes is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor de rode, blauwe en paarse fijne adertjes Zelfs op de huid op de botten en gewrichten. Grotere en opliggende aderen kunnen niet met deze methode behandeld worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Met de Nd:Yag laser van Alma laser zijn we door zijn diepe golflente en specifieke eigenschappen in staat om deze toch redelijk diepe vaatjes te vernietigen. Door opwarming van de  bloedkleurstof vallen de ontsierende adertjes uiteen en worden opgeruimd door het lichaam, zonder de huid of omliggend weefsel te beschadigen. Effectief en bewezen.  De Nd:Yag is ook geschikt voor intensieve adertjes in het gezicht of op de neus die te diep liggen om met IPL te behandeld te worden.

Gratis en vrijblijvend intake gesprek

Na een uitgebreid gratis consult door de huidtherapeute of laserspecialist wordt gekeken of deze adertjes geschikt zijn voor behandeling, hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn en wat het kostenplaatje gaat worden. Ook wordt er vooraf een vragenlijst met ingevuld voor contra indicaties

Doet het pijn?

De behandeling is goed te verdragen. Het voelt tijdens één tel heel warm, alsof er een elastiekje tegen je been wordt afgeschoten. Door de ijskoud gekoelde kop is dit ook meteen weer over. Na de behandeling kan de huid wat branderig aanvoelen of licht gezwollen zijn of meen soort van krabplekje vertonen.

Waar moet ik voor of na de behandeling rekening mee houden?

Vier weken voor en na de behandeling moet intensieve zon vermeden worden. Ook daarna is bescherming met minimaal factor 30 raadzaam. Een week na de behandeling intensief sporten en de sauna vermijden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van je wensen. Vaak zijn de adertjes al na 2 of 3 behandelingen weg of sterk vervaagd, maar kan ook meer behandelingen nodig hebben.  Ook kan het zijn dat je kiest voor enkele behandelingen in het voorjaar en dan nog in het najaar wat storend is. Zo wordt het resultaat geleidelijk aan groter en houd je je benen gaaf en egaal!

Hoe lang is de tijd tussen twee behandelingen?

Het lichaam heeft gemiddeld 4 weken nodig om de behandelde vaatjes op te ruimen, afhankelijk van de stofwisseling van de persoon wordt het opruimtraject bepaald.  Na 4 weken mag de behandeling worden herhaald op hetzelfde gebied. Een ander gebied mag natuurlijk eerder.

Hoeveel kan er in één behandeling behandeld worden?

Afhankelijk van de hoeveelheid adertjes is het verstandig om het in delen te behandelen. Buiten het feit dat het pijnlijker gaat worden, moet het lichaam ook niet overbelast worden. Samen met de specialist wordt bepaald hoe de behandelingen worden opgedeeld.

Vergoedingen:

Adertjes op de benen behandelen wordt niet vergoed, in het gezicht kun je wel in aanmerking komen voor een vergoeding.

 

Prijzen per behandeling:

Een enkel adertje of klein plekje        € 50.-

Klein gebied                                       € 77.50

Middelgroot gebied                            € 150.-

Uitgebreid gebied                               € 200.-

 

Het resultaat is per persoon verschillend en van verschillende factoren afhankelijk. Wil je meer informatie, neem dan rustig contact met ons op.