Laser en IPL

Tatoeage verwijderen

Voor het verwijderen van foutieve permanente make-up of tatoeages maken we gebruik van de Q-switched ND: YAG laser van Alma lasers.  Ook moeilijk te behandelen pigmentvlekken verdwijnen daarmee als sneeuw voor de zon.
Grote voordelen voor u:

  • Minimaal risico op bijwerkingen
  • Effectieve behandeling voor vele kleuren tatoeage-inkt: zwart, blauw, groen, oranje, geel,rood
  • Doeltreffende resultaten met minimale downtime
  • Veilige en nauwkeurige behandeling
  • Snelle behandeling
  • Zeer duidelijke resultaten na een aantal behandelingen

Een tattoo is een inkleuring door middel van injecteren van een inkt in de diepere lagen van de huid, voor levenslang bedoeld. Totdat je spijt krijgt en er toch vanaf wilt. Permanente make-up is het injecteren van pigmenten in de ondiepere lagen van de huid, daarom moeten we het eigenlijk semi-permanent noemen. Het wordt echter vaak toch dieper aangebracht en als dan de kleur of de vorm niet goed is, kan dit heel vervelend zijn.
De Q-switched YAG laser van Alma is een van de meest krachtige FDA-gekeurde lasers voor het verwijderen van deze tattoos . Hiermee worden zeer sterke pulsen tot in het pigment gelaserd, waarbij dit tot hele kleine deeltjes wordt afgebroken. In de daaropvolgende weken ruimen de macrofagen de losgemaakte deeltjes op.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de tattoo die er zit. Donkere kleuren zoals zwart en blauw zijn het  meest gemakkelijk te verwijderen. Dat gebeurt in c.a. 8 behandelingen. Kleuren als paars, oranje en groen hebben meer behandelingen nodig, omdat ze door hun lichte kleur minder laserlicht absorberen. Daar kunnen wel 10 behandelingen of meer nodig zijn. Factoren die verder een rol spelen zijn de diepte en het soort inkt dat gebruikt is. Permanente make-up is  vaak in enkele  behandelingen voldoende weg en datzelfde geldt voor pigmentvlekken.

Is het verwijderen pijnlijk?

Het verwijderen is niet pijnloos, evenmin als het opzetten, maar door het extra koelen met een  Zimmer-apparaat is het goed te verdragen.

Hoe ziet het eruit na de behandeling?

Het behandelde gebied wordt eerst glazig wit van kleur, een teken dat de laserpulsen het pigment geabsorbeerd hebben. De huid zal wat gloeien en enigszins gezwollen zijn. Ook kunnen wat bloedpuntjes zichtbaar zijn. Het behandelde gebied wordt daarom afgedekt met een wondgaasje dat u de volgende dag weer kunt verwijderen. Na 1 of 2 weken zal de huid volledig hersteld zijn. Na ongeveer 6 weken kan de volgende behandeling plaatsvinden.

Intake

We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos intake-gesprek, waarin we eerst kijken wat we kunnen bereiken. Daarnaast geven we een indicatie van het kostenplaatje. Onze werkwijze en de voor- en nazorg wordt uitgelegd. Na het invullen van een Informent Consent kunnen de behandelingen indien gewenst gepland worden. Maak vandaag nog een afspraak voor een intake via telefoonnummer 0413-343674 of vul het contactformulier in.

VERWIJDEREN FOUTIEVE PERMANENTE MAKE-UP EN TATOEAGE PRIJZEN

Tattoo1beh5 beh10 beh
1 tot 5 cm€70,-€300.–€630.–
5 tot 10 cm€85,-€ 325,-€765,-
10 tot 20 cm€100,-€450,-€ 900,-
20 tot 40 cm€125,-€ 550.-

€1125.-

40 tot 60 cm
Bestralingspuntjes €70.-
€-150,-€650,-

€1350.-,-