Een revolutionaire doorbraak in huidverbetering. De allernieuwste techniek voor het behandelen van een (sterk) zonbeschadigde huid, acnélittekens en striae. Huidverjonging, huidverstrakking van gezicht, hals,decolleté, handen, armen, benen en billen en zones van het gezicht zoals de bovenlip. Rimpels, hangende oogleden, en zelfs melasma kunnen met de Tixel worden behandeld.

De tixel vervangt de diepste lasers (CO2 fractional) die met pijn en een lange hersteltijd gepaard gingen, zonder de nadelen maar mét de resultaten. Het is geen laser, maar een tip die thermische energie overbrengt naar de huid. Een gebruiksvriendelijke behandeling, die minder pijnlijk is en zelfs op de oogleden ingezet mag worden. Ook is er weinig downtime.

Hoe werkt Tixel?

De huid wordt gereinigd en ontsmet. Vervolgens brengt de Tixel gecontroleerde pulsen aan op de huid via een matrix van kleine pyramides, die gedurende de gehele behandeling steriel blijven! Deze pulsen zijn van zeer korte duur (ca. 10 milliseconden) en zorgen voor een snelle ablatie (verdamping) van de oude huid. Zo wordt per behandeling ca. 25 procent van de huid behandeld. Na 4 a 6 behandelsessies (1 x per maand) is de volledig huid behandeld en voor ca. 100 procent vernieuwd. De aanmaak van nieuw collageen en elastine blijft na de behandelingen nog gedurende 4 à 6 maanden verder doorzetten.

Is de Tixelbehandeling pijnlijk?

De behandeling met de Tixel kan ervaren worden als een prikkeling van de huid. Indien gewenst mag je een half uur van te voren 2 paracetamol innemen.

Is de tixel geschikt voor iedereen?

De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 
Er zijn 4 behandelingen met telkens 1 maand tussenperiode nodig. Na elke behandeling verbetert het resultaat. Het beste effect zie je 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling, in deze periode wordt er nog nieuw collageen en elastine in de huid aangemaakt. De kuur start met een intakegesprek over de te behandelen gebieden, uitleg en bespreken van de verwachtingen.

Is het resultaat blijvend?

We blijven verouderen. Een goede thuisverzorging en leefstijl zijn daarom aanbevolen. Een half jaarlijkse onderhoudsbehandeling kan het resultaat zo lang mogelijk vasthouden.

Prijzen:

Bovenlip      30 min                                       €60,-

Bovenlip en kin     30 min                             €150,-

Gezicht  45 min                                            €300,-

Hals  30 min                                                €250,-

Gezicht en hals   60 min                               €500,-

Handen     30 min                                        €180,-

Decolleté klein (150cm2)    30 min               €150,-

Decolleté groot (3×1502)    45 min                €300,-

Gelaat, hals en decolleté klein   75 min        €600,-

Gelaat, hals en decolleté groot   90 min      €750,-

Rest van de gebieden in overleg.

De behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door onze huidtherapeute Fidan.

Kijk op onderstaande link voor een behandeling met de Tixel

https://www.youtube.com/watch?v=mtGK2Zzp1dY