Fractional Laser (pixel perfect)

Bijzonder populair onder de grote sterren in Miami en Beverly Hills. Fantastische lange termijn resultaten in een paar behandelingen! Uw huid wordt aanzienlijk strakker en veerkrachtiger. Uw huid ziet er zichtbaar jonger en gladder uit. Deze methode werkt totaal anders dan alle andere bestaande technieken. De resultaten zijn zeer goed te noemen.

 

Wat doet de Fractional Laser?

De fractional laser stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid strakker wordt, de structuur en de teint van de huid verbeteren en fijne gezichtslijntjes vervagen.
Dit gebeurt door het aanbrengen van duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid met de fractional erbium laser, terwijl de huid om de perforaties heen intact wordt gelaten. Dit proces van collageenstimulatie zorgt voor een snelle huidvernieuwing. Dit in tegenstelling tot de traditionele, agressieve laserbehandelingen met lange hersteltijd en bijwerkingen .
Hierbij wordt de Huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, de collageenaanmaak krijgt een enorme boost. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Tevens betekent dit voor u dat de huidtextuur zichtbaar verbetert en de stevigheid toeneemt. Deze lasertechnologie is in staat het ouder worden van de huid enkele jaren terug te draaien. De behandeling kan toegepast worden vanaf 30 a 35 jarige leeftijd.

 

Voor welke doeleinden is de Fractional Laser geschikt?

  • ALGEHELE HUIDVERJONGING
  • Stralende egale teint
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Acné littekentjes
  • Het verwijderen van ouderdomsvlekken en zonneschade
  • Huidverstrakking
  • Verbeteren van de porie structuur
  • Kraaiepootjes rond de ogen
  • Om de resultaten van de verjonging zo optimaal mogelijk te laten zijn, adviseren wij hier eerst LAVIESAGE nutricosmetics te gebruiken, om het collageen dusdanig te boosten dat de huid ook voorrad heeft om nieuw collageen aan te maken. Het uiteindelijke resultaat hangt nl.  af van uw huidconditie, uw huidverzorging thuis en uw leefwijze.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoewel de eerste behandeling al meteen een verfrissend resultaat geeft en de huid veel egaler oogt,  zijn 4 behandelingen het meest optimaal. Deze vinden plaats met een interval van 4 weken.

Is de behandeling pijnlijk en  ben ik direct weer toonbaar?

Ondanks dat de behandeling niet geheel pijnloos is, is deze heel goed te verdragen. Het voelt vooral na de behandeling heel warm. Alsof u te lang in de zon heeft gelegen.
Na de behandeling ziet u huid behoorlijk rood, en die roodheid houdt zo’n 24 uur aan. Hierna gaat de huid wat perkamentachtig aanvoelen, en is de huid zich aan het vernieuwen. Daardoor komen oude huidcellen (vaak overgepigmenteerd) naar de oppervlakte.
Afhankelijk van de diepte waarop we gewerkt hebben duurt dit van enkele dagen tot een week bij de meest diepe. U hoeft niet binnen te blijven, maar vlak voor een feest is dit natuurlijk geen verstandige optie.

Fractional Laser behandelmogelijkheden

Deelgebied (ogen of wangen)  € 100.-
Beautylaser gezicht licht € 125.-
Gezicht deep    € 250.-
Hals deep   € 200
Decolleté deep € 225.-
Gezicht en hals deep € 375.-

Pakket 4 behandelingen 10% korting