Definitief ontharen wordt steeds populairder.

Met de nieuwe Soprano Ice wordt definitief ontharen echt cool!

Nu investeren is een plezier voor je leven. Een gladde huid zonder bultjes of ontstekingen op elk moment van de dag.
Het verwijderen van ongewenste haargroei is wereldwijd de meest gevraagde behandelmethode. Geen irritatie en ongemakken meer. Voor mannen en vrouwen en op elk gebied van het lichaam en het gezicht mogelijk.

Medi spa Annelies is al meer dan 20 jaar specialist in definitief ontharen en heeft opnieuw geïnvesteerd in de beste laser wereldwijd, waarmee we voortaan nagenoeg iedereen kunnen behandelen, gewoon het hele jaar door.

Wat maakt dit systeem nu zo speciaal?

Het is het meest effectieve apparaat dat er bestaat. CE en FDA gekeurd, klinisch bewezen en volkomen veilig. Het bezit de technologie van de beste lasers bij elkaar, aangevuld met een unieke gekoelde behandelkop.

De Soprano Ice warmt via een constante beweging het hele gebied geleidelijk en voorzichtig op tot het punt waarop de haarfollikel effectief wordt beschadigd en teruggroei voorkomen wordt. Dit alles zonder schade aan de omringende huid te veroorzaken.

Vrijwel pijnloos

Pijn is verleden tijd! Door de geleidelijke opbouw van warmte (energie) en het continue bewegen van de gekoelde behandelkop voelt het als een hot-stone massage. Zo wordt definitief ontharen een wellness ervaring.

Voor ieder huid en haartype

De soprano ice werkt niet op het pigment, maar alleen diep in de huid waar de haarfollikels zitten. Hierdoor kunnen we ook donkerder huidtypes behandelen evenals lichtere haren.

Voor elk gebied van gezicht en lichaam.

Deze methode is voor elk gebied van gezicht en lichaam inzetbaar. Zelfs voor de moeilijk bereikbare haren van bijvoorbeeld de bikinilijn, neus en oren.

Gewoon doorbehandelen in de zomer.

Geen wachttijden meer in de zomer, maar gewoon door behandeld worden als je bruin bent of vlak voor je op vakantie gaat. Je hoeft slechts enkele dagen voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon.

Snelheid.

De behandelingen gaan sneller dan ooit tevoren. We kunnen je dus veel van je kostbare tijd besparen.

Moet ik van te voren ergens rekening mee houden?

Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is dat je de haartjes 24 uur van tevoren scheert, zodat je geen irritatie hebt van het scheren. Ook een dag van tevoren en na de behandeling niet actief blootstellen aan de zon is wenselijk.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Met de Soprano ice zijn er beduidend minder behandelingen nodig dan met elke andere laser of IPL. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig, waarbij we ons altijd moeten realiseren dat we op mensen werken, en ieder mens nu eenmaal anders reageert.  De behandelingen worden uitgevoerd met een tussenliggende tijd van 6 tot 8 weken.

Contra indicaties zijn;
Zwangerschap en borstvoeding, Epilepsie, Pacemaker, Diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen), Porfyrie (erfelijke ziekte), Zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht, Kwaadaardige moedervlekken, Lupus erythematosus dissiminatus (auto-immuunziekte).

Intakegesprek;

Voordat de behandelingen gepland worden, starten we altijd met een intake gesprek. Hierin wordt onze werkwijze duidelijk uitgelegd, er wordt een goede indicatie gegeven en een behandel plan op maat voor u gemaakt. Deze intake is kosteloos en vrijblijvend. Boek het intakegesprek meteen 0413-343674, of vul het contact formulier in.

Zijn er nabehandelingen nodig?

De haren die behandeld zijn komen niet meer terug. Het lichaam is echter in staat om nieuwe haren te ontwikkelen, of haren die jaren in een rustfase verkeren weer actief te maken na bijvoorbeeld een hormonale verandering. Een nabehandeling kan dan wenselijk zijn.

Nog een tip

De IPL apparaten die voor thuisgebruik te koop zijn, vertragen de groei van de haartjes, maar zijn nooit in staat om deze te vernietigen. Vervelende bijkomstigheid is dat deze sterk verzwakte haartjes daarna moeilijker te behandelen zijn.

Prijzen definitief ontharen

Wij hanteren standaard scherpe prijzen, en maken het nog gunstiger door het aanbieden van een pakketprijs.

  • Prijzen zijn er al vanaf € 35.- per zone per behandeling
  • Bij meerdere gebieden tegelijk ontharen hanteren we een eenmalige kortingsprijs van € 25.-
  • Pakketprijs; bij afname van 6 behandelingen en betaling in een keer hanteren we een korting van 5% op de totaalprijs.

Lidmaatschap definitief ontharen

Prijs per behandeling;

Heren prijs
 Kleine zone € 35.-
Rug helemaal inclusief schouders € 230,-
Bovenrug en schouders € 150,-
Onderrug € 110,-
Buik en borstkas € 150,-
Borstkas € 100,-
Schaamstreek € 125,-
Oksels € 60,-
Schaamstreek en oksels € 150,-
Bilnaad € 76,50
Onderbenen € 150,-
Hele benen € 300,-
Nek (haarlijn tot de schouders) € 60,-
Nek (haarlijn tot en met de schouders) € 125,-
Onderarmen € 125,-
Hele armen € 200,-
Dames
Bovenlip kin of kleine zones € 35,-
Bovenlip en kin

Wangen

€ 70.-

€ 60,-

Oksels € 50,-
Bikinilijn sliprand

Bikinilijn stringlijn

Bikinilijn Brazilian

€ 50.-

€ 75.-

€ 95.-

Bikinilijn sliprand en oksels € 75,-
Bikinilijn stringlijn  en oksels

Bikinilijn Brazilian en oksels

€ 100,-

€ 120.-

Onderbenen € 135.+
Onderarmen € 95,-
Hele benen € 300,-

Staat uw behandeling er niet tussen?

Neem rustig contact op en wij helpen u graag met een persoonlijk advies.