Skinboosters, voeden, beschermen en weer stralen

Hoe goed de producten die je gebruikt ook zijn, er is een grens aan opnamecapaciteit. Met Skinbooster kunnen we een stap verder gaan met inbrengen van hoogwaardige ingrediënten. Om de huid optimaal te voeden, herstellen of activeren.

Hoe werkt de Skinboosterbehandeling?

Ook wel Mesotherapie genaamd. Door middel van micro-injecties wordt een cocktail van hyaluronzuur ingezet, aangevuld met vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren.

De kracht van Skinbooster

De skinboosters van Skin Tech bestaan uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met effectieve ingrediënten voor een sterke collageenstimulatie. Deze effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentiële voedingsstoffen die de huid voeden, hydrateren en de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren.

De kracht van hyaluronzuur

Verlies van hyaluronzuur is een van de belangrijkste oorzaken van veroudering. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en veranderingen in de huidtextuur waardoor de  stevigheid afneemt. Behandelingen met de skinbooster vertragen het verouderingsproces en verbeteren de algehele conditie door het toedienen van de juiste voeding voor de huid. Een hoge dosis hyaluronzuur wordt samen met een specifiek biorevitalisatie complex gebruikt voor de meest optimale huidverbetering en sterke collageenstimulatie

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling wordt geadviseerd bij

  • Een droge en/ of vale huid
  • Een huid met volume verlies
  • Een slappe, futloze huid
  • Donkere kringen of wallen onder de ogen (RRS eyes)
  • Haarverlies (XL hair)

Geschikt voor gezicht, hals en decolleté. De huid leeft er enorm van op. Hij zal weer gaan stralen, meer volume krijgen en steviger en veerkrachtiger aanvoelen.

De behandeling

U wordt afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat een aantal keren behandeld waardoor uw huid zich gaat verbeteren. Met een micro-injector wordt met hele oppervlakkige injecties ( 9 per seconde) de skinbooster ingebracht, daar waar ze hun werk moeten doen. Op een heel natuurlijke manier.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Gemiddeld geven 3 tot 6 behandelingen om de week een mooi resultaat, daarna is onderhoud eens per half jaar voldoende. Naar wens mag u de behandeling vaker ondergaan.

De behandeling thuis kunt u ondersteunen met de geadviseerde producten voor uw huid.

Prijzen in combinatie met abonnementen in overleg met de behandelend specialiste.