Peelings

Cosmetische peelings geven het huidoppervlak een boost en laten de huid opnieuw stralen. Deze worden uitgevoerd door onze specialisten. De diepe peelings worden uitgevoerd door de huidtherapeute of arts. Wij adviseren je graag welke peeling voor jouw huid geschikt is.

Árctic Berry Peel & Peptide Peeling System  (cosmetisch)

Deze 20% peel bevat een mix van fruitzuren (glycolzuur en melkzuur)  om de huid een zichtbare oppepper te geven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en geeft de huid een prachtige glow. Een verzorgingskit voor thuisgebruik zal het effect van de behandeling verder doorzetten. Een kuur geeft nog meer optimale resultaten.

Yam & Pumpkin Pro Enzyme Peel 20% (cosmetisch)

Medische peelings gaan dieper in de huid en verbeteren daardoor de huid vanuit de diepere huidlagen. Afhankelijk van de indicatie wordt de diepte bepaald en is en is er een downtime van een aantal dagen. Het resultaat is een transformatie naar een jongere, stevigere en gezondere huid.

Blue Peel Radiance, Obagi Medical

VOOR EEN MOOIE, GEZONDE EN JONGER UITZIENDE HUID

Obagi Blue Peel Radiance is een relatief comfortabele, snelle, oppervlakkige op salicylzuur gebaseerde gelaatspeeling die exfolieert en de algehele huidskleur en conditie verbetert. Al na de eerste behandeling geeft deze peeling een strakkere, gladdere en frissere huid. Een kuur van 4 – 6 peelings levert de beste resultaten op.

Blue Peel Radiance® helpt de volgende zorgen over de huid te verbeteren:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Slappe huid
  • Ruwe, ongelijke huid
  • Milde tot matige pigmentatie
  • Acné

Per behandeling €125.-

Kuur 4 keer €450,-

Easy TCA pain control peeling (medisch)

Deze intensieve peeling is geschikt voor personen met acné (littekens), hyperpigmentatie en huidveroudering. De peeling kan ook ingezet worden bij personen met een donkere huidskleur. Zoals de naam al zegt is hier nauwelijks sprake van pijn, terwijl de effecten groot zijn. De downtime (vervelling) is ongeveer vijf tot zeven dagen.

Voor het meest optimale resultaat zijn 4 tweewekelijkse behandelingen wenselijk.

Prijs per peeling  € 175.-   

Kuur van 4 behandelingen € 600.-

Een kuur per jaar met ondersteunende verzorging thuis houdt de huid in een optimale conditie.