Tijdens een TouchTreatment maken wij met dieptemassages en/of bindweefselbehandeltechnieken, cupping, qua-sha, koude en warmte therapie verklevingen en verhardingen in spieren en bindweefsel los. Hierdoor ontspannen je spieren zich en raakt je huid beter doorbloed, de weg voor aanvoer van zuurstof en energie is weer vrij. Een huidbehandeling als onderdeel van een Touch Treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

Tegelijkertijd wordt de huid gepeeld, gevoed en gezuiverd. Afgestemd op jouw huid. Geen behandeling is hetzelfde. Ervaar dat genieten én resultaat samen kunnen gaan. De huid komt weer tot leven en jij gaat stralen.

Reserveer je tijd en we vullen deze in naar jouw wensen

Bij Annelies MediSpa reserveer je geen standaard gezichtsbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen van een traditionele gezichtsbehandeling, zoals een dieptereiniging en een masker, in elke behandeling worden meegenomen. De volledige tijd die je geboekt hebt, wordt aan je besteed. Epileren, harsen of verven wordt niet extra in rekening gebracht.

De treatment kan naar wens worden uitgebreid met de endermolift en zuurstof.

Ook bieden wij mogelijkheden van een lidmaatschap, waarbij een gepersonaliseerd jaarplan wordt opgesteld. Via een maandelijkse automatische incasso krijgt je voordeel op de behandelingen en producten en weet je precies waar je aan toe bent.

Een Organics Touch Treatment is de eerste stap naar huidverbetering. Een kuur van vier wekelijkse behandelingen geeft een super resultaat en is tevens een prachtige opstap naar meer intensieve behandelingen zoals de Clear Lift Laser, Microneedling, fillers of botox. De resultaten zullen dan vele malen groter en duurzamer zijn.

Organic Touch Treatment

Onze behandelingen zijn gericht op resultaat met beleving. Het een staat niet los van het ander. Er zijn drie keuzemogelijkheden voor de Organic Touch waarbij epileren, harsen en verven naar wens gewoon zijn inbegrepen. Dus zonder extra kosten geef je aan de huidspecialist je wensen aan en samen komen jullie tot een keuze die past en voldoet aan je wensen.

De treatments zijn gepersonaliseerd en desgewenst of aanbevolen uit te breiden met andere behandelelementen. Kijk op de tarievenlijst voor alle prijzen en mogelijkheden, of vraag een gratis intake gesprek aan. We denken graag met je mee.

Op naar de meest natuurlijke schoonheid van jou!